Garanti kartı verdimi vr orjinal olması için nike diye mağazanın ismi bilgi onayı vs olmalı. gerçeğe benzemiyor pek. orjinal de indirim olmaz kafasına göre hem
Daha ucuza bulabilirsin İstanbul'da isen Yer bile söylerim hatta Ayakkabı bir kere Pres Baskı yapıştırma Resimlerden görebildiğim kadarı ile Onun dışında Kalıpta çok az durmuş İç malzemezi Pamuk değil Elyafa benziyor Ver bence yani Sırf Logo var üzerinde diye 100 Lira vermişsin
@Zorbeq klasik satıcı yakanı yaaprsa ; orjinal ürün satmamak mahkeme nedeni bunu satanlar en çok bundan tırsarlar peki iade almıyorsanız sahte ürün satmaktan dolandırıcılıktan polis çağırayım dersiniz adam anında tırsarr
@resettime İstanbul'da yıllarca Ayakkabıcılık yaptım Şirinevlerde İşporta Tezgah bile açtım 1 Tane Zabıta elini süremedi mallarıma Gözlerinin önünde mal satarken Herşeyin bir adabı var Ondan dolayı Polis bile kimi zaman Hakgetire bildiğim için konuşuyorum Boşa sallamıyorum
@Zorbeq işte demekki bilmediklerinde varmış 2 komşu firmada sahte satar ama sadece birine girerler dava açarlar neden biliyormusun ; sadece o şikayet edilmiştir de ondan şikayeti cezalandırmazsan sahte satana ortaksın demektir mecbur şikayet edilen yere giderler yoksa o sıralı dükkanlarda hepsi sahte satıyordur. bide sahte satan fiş vermek istemez sahteye baskına gidersin benden almadı ki der yan dükkan der ispatı fiştir. bu kişi fiş aldıysa bide marka sahte derse adam kesin tırsar
@resettime :) Buranın Türkiye olduğunu hatırlatmam bu polemiği Başlamadan bitirmeye yeticektir sanırım Teşekkürler yinede aydınlatma çabalarından ötürü
Merhaba Zorbeq , ürünün orijinalliğinden anladiginizi gördüğüm için yaziyorum, zahmet olmazsa @julideninrenkleri instagram sayfasina ya da julideninrenkleri. com sitesine bakarak urunlerin orijinalligi hususunda bana bilgi vermeniz mumkun mu? Vietnam menşeli ürünler olduğu söyleniyor, fotoğraf da attılar bana. Air max 90'a 230 tl civari bir fiyat veriyorlar, orijinal urunu bu fiyata alabileceksem magazadan almak istemiyorum, ilginize teşekkürler
Merhaba @Zorbeq , ürünün orijinalliğinden anladiginizi gördüğüm için yaziyorum, zahmet olmazsa @julideninrenkleri instagram sayfasina ya da julideninrenkleri. com sitesine bakarak urunlerin orijinalligi hususunda bana bilgi vermeniz mumkun mu? Vietnam menşeli ürünler olduğu söyleniyor, fotoğraf da attılar bana. Air max 90'a 230 tl civari bir fiyat veriyorlar, orijinal urunu bu fiyata alabileceksem magazadan almak istemiyorum, ilginize teşekkürler
En İyi Cevaplar