Gümüş yüzüğüm kararmış, gümüş yüzük parlatma yöntemleri nelerdir?

Çamaşır suyuna köy dediler ama kafama yatmadı, bir de size sorayım dedim; gümüş yüzük parlatma yöntemleri nelerdir?
Güncellemeler:
+1 yıl
ya benim cok deyerli bu yuzuk gümüşçü bozmaz demi...
+1 yıl
cevaplar için tsklr ustasına bırakmak lazım dediginiz gibi...
- Selamlar,
Gümüş takılar en sevdiğim aksesuarlardandır. Ben sıklıkla aşağıdaki yöntemleri kullanarak temizlemeye çalışıyorum. Elbette ağır bir kararma durumu varsa en güzeli bir ustaya götürerek rengini açtırmak. Yine de gümüş yüzük parlatma yöntemleri hakkında bildiklerimi paylaşarak yardımcı olmaya çalışacağım.Gümüş yüzük parlatma yöntemleri nelerdir?
Gümüşlerimizi parlatmak için bir kaç farklı yöntem vardır. Bir gümüş atölyesine verebilir, gümüş parlatıcı kimyasal temizleyicilerden alabilir ya da evde bulunan malzemelerle karışımlar yapabilirsiniz.
Doğal yöntemlerle gümüş parlatılır mı, gümüş yüzük parlatmaya sirke kullanılır mı?
https://www.youtube.com/embed/I7lWUvhwWzAElbette doğal yöntemlerle gümüş takılarımızı evde parlatabiliriz. Yardımcı olabilmesi için gümüşlerin nasıl parlatılacağına dair bir videoyu da incelemen için bırakıyorum.Karbonat
Bir kapta bir kaç kaşık karbonata az miktarda su ekleyerek koyu kıvamlı bir macun elde ederek, mikrofiber bir bezle gümüşlerin her yerine uygulayıp, duruladıktan sonra kurulayarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
Zeytinyağı ve limon
Yarım limonun suyunu 1 çay kaşığı z. yağı ile karıştırın ve temiz bir bezle gümüşün üzerine uygulayın. Durualyın ve kurutun.
Diş macunu
Ufak bir miktar diş macunu ve temiz bir diş fırçası ile gümüşleriniz üzerinde mücizeler yaratabilirsiniz. Ovalayarak uygulamanız ve durulayıp kurutmanız yeterli olacaktır.
Sirke
Gümüş yüzük parlatmada sirke, eğer yüzüğünüzde taş işlemeleri varsa bunlara zarar verebilir. Bu yüzden dikkatli kullanılması gerekmektedir. Özellikle sizin için manevi değeri ya da ciddi maddi değeri varsa en iyisi porfesyonel temizletme işlemi uygulanmasıdır.
Gümüş yüzük parlatıcılar nereden temin edilir?
Gümüşlerimizi parlatmak için için gümüş yüzük parlatıcı ürünleri denemek istersek internet sitelerinden, marketlerden bunları temin edebiliriz. Size yardımcı olabilmesi için link bırakıyorum.
https://www.hepsiburada.com/ara?q=g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F+parlat%C4%B1c%C4%B1
En İyi Kız Görüşleri
En İyi Erkek Görüşleri
Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
158Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş