Ben ağır bir içici olduğum için kokuyu çok fazla duymam. Fakat bazı hanım kızlarımız, bu mereti içmeyi bilmiyor. O tiplere ayar oluyorum sadece. Yakışmıyor. Bununla birlikte bir erkekten daha orijinal sigara içen hatun kişiler de bilirim. Şunu da belirtmeden bitirmeyeceğim: Sigara öldürür, gebertir, yerin dibine sokar. İçmeyin.
Sağlığını bile bile harcıyor. Sen şimdi güzel sigara içiyorsun diye birileri sana aşık mı olmalı? Ağzının pis kokup kokmaması önemli değil. Ama sigara içenler enayilerin başını çeker :) Umarım enayi lafına bozulursun da bir nebze bırakmayı düşünürsün.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Az içince bir şey olmaz. Bu kalabalij şehirde aldığın oksijen cok mu temiz sence
İşte azcık kalan temiz oksijende sigara sayesinde hiç olmuyor. Az falan yok hiç içmemek gerekiyor. Sen bir sigarayı bırak yediğin yemekten aldığın oksijene kadar nelerin değiştiğini gör derim.
Sigara sağlığa zararlı içersen yine kendine içmezsin yine kendine. Sigara içmeyen insanlar sigaradan hoşlanmaz ve içmeyenleri tercih etmesi çok doğal. Sigara içen birininde kalkıp zaten sana bunu söylemeye hakkı yok. Ben sigara kullanmıyorum kokusu bile midemi bulandırıyor mesela. Sevmeyenleri yargılamanın anlamı yok bence.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
80
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
çünkü bir bayana yakışmıyor cennet kokuluğu kalmıyor gençken cahildi delilik cağında işte evlenince bırakmasını isterim çocuklarımın annesi evli çocuğun var ona iyi örnek olacağına köstekte olmamalı çok güzel kızları plazaların avmnin önünde görüyorum fıstık gibisiniz ama içmek için dışarı çıkıyosunuz ya bana gelip zeki ve akıllıyız demesinler sigara içen kişi benim gözümde salak enayi canının kıymetini bilmeyen insan canını düşünmeyen benim canım veya onun canısı olmam deliler gibi aşık olayım o sigarayı bırakacak yoksa eyvallah der çeker giderim ben içmiyorum hayatım boyunca kullanmamışım gencecik liseye yeni başlayacak kızın ağzında sigara tam dayaklı ağzını burnunu kıracaksın öldürmeyecen sürünecek cinsten dövecen ben o derece tiskinç buluyorum ve küçükken büyüklerimizden duyduğumuz ve zamanı gelince ögrendiğimizde kendini pazarlayan kadınların iştiğini bilirdik ben şu an kapalı olsun açık olsun içen kim varsa o gözle bakıyorum bu benim görüşüm ve düşüncem bu teşekkür ederim
Sigarayı güzel içmek sigaranın yakışması nasıl bişeydir ya.. Sana onu diyenlerin sana garezi var gerçekten.. Sigara içen bayanlara ön yargım yok yanlış anlama isteyen içebilir. Ben sadece sigarayı güzel içmek kısmını anlamadım. Sigara bu ya zevktir içilir biter gider güzeli çirkinimi var bunun... Garip :)
Sigara sağlık bakımında kötü. Başlıca koku ve ağız bakımı. Sonuçta ben sigara içmiyorum sigara içen biri ile de evlenmek istemem sonuçta ondan bir çocuğum olacak ve hem benim sağlıgım hemde çocuğumun sağlıgını düşünmem gerek.
Zaten sigara içmeyen birinin yanında sigara içtiğinizde hemen kaçar çünkü dumanına bile tahammül edemez. Dumanına tahammül edemiyoruz sizin yanınızda neden olalım ki?
Böyle dişler sarariyo bide balgam falan yapıyo gıcık yapıyo sürekli bir boğaz temizleme hali kötü geliyo kokusu zaten bambaşka bir olay arada tek tük neyse de sürekli çekilmez hem ben erkekte de sevmem sevgilimde içiyo ağzında acı bir tat koku söyledim ona da
valla 2 sene önce trafikteyim yan aracın bayan şöförü öyle bir sigara içişi vardıki bir bayan bu kadar çekici seksi bir şekilde sigara içebilir mest oldum valla
Ben spor yapıyorum ama o yapamıyor beraber sosyal aktivite olarak sporu seçemeyeceğiz boşa masraf çıkarıyor kendine ve kendi kendini bitiriyor maalesef koku konusunu geçemeyeceğim o kokuyu çekmek de zorunda değiliz bir de sigara içip havalı olduğunu düşünen yığınla kişiden biriyse bir zahmet uzak dursun
zerafet'in yapı taşıdır kadın.. şahsi düşüncem bir kadın elinde sigara ile sokaklarda yürüyorsa zerafeti de kalmaz naifl'liğide. erkek gibi davranmamalı kadın sokakta ihtişamı ile yürümeli.. kadına sigara sadece kahve içerken yakışıyor albenisi daha bir fazla ve bir asillik katıyor o ihtişama..
Sigarayi hiç bir bayana yakıştırmyorum. Cnin çeker merak edersin bir tane denersın tamam :) ama genel olarak itici bulurum zaten nerde bir kasar görsem kesin içiyo :) erkeklerde onları tercih ediyor sallamayin burada :d
Kızın ağzı çilek tadında kokmalı öpüşürken ferah bir his vermeli. One öyle ya afedersin yani yeni asfalt dökülmüş koku gibi ağzınız var ne diye geceğim kokuyu başka bir şey yok zaten :*
@Yasemin99 bakımlılıktan ziyade bağımlılık yok insanlarda mesela her sigara içtiğinde ağzına şeker atan bağımlı insan hiç tanımadım ben sen tanıdın mı. kendin bakımlı mısın madem içiyorsun ha söylesene?
@Yasemin99 valla yorulmaktan ziyade bulamadım dersen daha insancıl yaklaşır insanlar sana gerçi sen insan mısın? sigara içen köşe mahallede oturan basit kendi çabınla bir kızsın yol al.
Haha pardon? 😄 çevrendekilerle karıştırdın sanırım Apaçi seni kendin öylesin herkeside öyle mi sanıyorsun. Aslan yattığı yerden belli olur bir sana bak bir bana sonra konuş defolabilirsin şimdi
@Yasemin99 sen neden bu kadar çok ciddisin? :D yani şimdi sen o profildeki kızsın öyle mi :D ya abi siz nasıl beni buluyorsunuz ya da kendinizi böyle yorumlarla tatmin mi ediyorsunuz kırı kıçık bir sandayade bile oturuyor olabilirsin. Demek o profil fotondaki sensin öyle mi :D Bak kızım hayallerle yaşyanı gerçekler s*ker şimdi ikiliye bilirsin.
Sigara içmek bana yakışıyor ne demektir gizli? Hahah ben sigara içerken çekici bulduğum kadın hatırlamıyorum. Mesela şu koyduğun gifin benim için hiçbir anlamı yok. Zerre çekmiyor.
Sigara içen ne kadar kız gördüysem hep kabalar. Bir de kısılılığa yol aça biliyor. Sigara içen kadınların çocukları zor olur sonra boşanmaya kadar gider.
offff bunu bile kadın erkek diye ayırmışlar bir insan sigarayı yakıştırmıyosa kadın erkeğede yakıştırmamalı ne o öyle kadına yakışmaz erkeğe yakışır bu ayrım
Sigara yakışınca ne oluyor kendini b. zannediyorsun😃 Hava olsun diye sigara içenlerden. Sigara içen kızdan nefret ederim ne kadar parfüm kullansada olmuyor yani kokuyor bide kokuyu çabuk alan biriyim valla mide bulandırıcı.
1. Kadın insanoğlunun annesidir. Yeni dünyaya gelecek insanı zehirlememeli 2. Kötü alışkanlıklar cinsiyet ayırmaksızın iğrenç ve kötüdür. 3. İçiyorsan iç bizene, akciğer kanseri sen olacaksın
En İyi Cevaplar