Tuhaf Mesajlar yazarsnz/ guzel veya igrenc iltifatlar edersniz cevap vermeyince de bir selamı çok gördün, kendini beğenmiş felan oluyor.
Ne gibi cevap bekliyorsunuz dostum?
Ne gibi cevap bekliyorsunuz dostum?
Hayır mesele oda değil yaratıcılık sıfır mk nick üzerinden espiri yapıp yürümeye çalışıyolar o ne la az yaratıcılık ya da yalim yutuyımlı mesajlar bir sendemi var la andaval ayrıca gelecek cevap içinde umutları ayrı bir tez konusu:/
Tesekkur et birak. Bu kadar mi zoe
Herkese teşekkür edilemiyor işte bazıları şey gibi yapışıyor.
Onlara da s. ktirgit demesini bilecen
Hemseri ciktik senle bende merzifonluyum :D sana kufur eden karsisinda beni bulsun :D
Taşova liym bende ;)
Ahah annem hacikoy babam merzifon :D
Hemşerimmmm ❤
Aahah :D
selam-merhaba itifat şeklinde mesajlara cevap vermiyorum cevap vermediğim için hakaret ederlersede şikayet edip engelliyorum :)
Engelliye engelliye sorularm cevapsiz kalcak 😂
100 den fazla kişiyi engelemişim hala cevap geliyor :D
Benm. o kadar değil daha ahahah 😂😂😂
Cevap
9Cevap
Şimdi bu mesajı yazan kişiye göre değişir. Eğer ki hoşlanmadığın birisi ise tepkini gösterebilirsin ki daha da ileriye gitmesin... Ama hoşlandığın sevdiğin bir insansa sende ona karşılık verirsin :)))
Cok nadir insana iltifat ederim oda sevgilimdir ya da gercekten sevdiğim bir insan önüme gelene iltifat etmem
o iltifat değil sapıklıktır.. tanımadığınız birisine ihtifat edilmez..
ne kimseye mesaj atıp rahatsız ediyorum ne de kimseden mesaj bekliyorum :) rahatm ben
Şikayet edip engelle. Cevap vermek zorunda hissetme kendini.
tanışmak istiyorlar. Bazıları arkadaş olmak için, bazıları düşünsel paylaşımlar için , çoğu da seks isteği için
mütevazi bir şekilde teşşekkur et
Sonra da mesaj yagmuruna tutulursun. Her mesaja cevap. verecek olsaydk.. ohoo
mesajları açmamayı dene
ahahah = ) haklı
Evet kendimi begendim sanane derson
Es gec gitsin..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar