Arkadaslar buyuk gunahim aliskanligim var mast yapiyorum ve her seferinde yaptiktan sonra pisman oluyorum dun gecede yaptim ve guslum yok kac ezan vakti gecti hala cunubum banyoya giremiyorum daha dun yikanmistim ailem sorgulayicidir baska yolu yok mu yardim edin ve bu gunahtan nasil kurtulabilirim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılteyemmüm alabilirsin toprakla toprakla alamıyorsan ewin duwarından alırsın bu arada cünüp oldugunuz için günaha girmiyorsunuz üzerinizden geçen ezan vakitlerinde kılamadıgınız namazların günahına giriyorsunuz mast ta büyük günah degildir bu arda mekruhtur ewli olmayan bir bayan azdıgı zaman yapabilir yerine görede yapması wacip olur eger zinaya düşme tehlikesi warsa ewliyse weya alışkanlık yapmış sürekli zewk almak için yapıyorsa haram olur diyorlar hayrettin karaman hocanın fetvasıda böyle bence bu gibi durumlar için ewinizde bir adet ilmihal kitabı bulundurun banyoya girsenizde aslında sorun olmaz aileniz anlamaz anlasada size mast yapıyor diye tepki göstermezler bekar bir genç kız oldugunuz için yaptıgınızı zaten tahmin ediyorlardır. sonuçta ailende bu yoldan geçti :))))
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteyemmüm al demişim ama teyemmümüde muhtemelen bilmiyorsundur su olmadıgı weya su olupta kullanmana imkan olmadıgı durumlarda alınır şuanki bulundugun durum suyu kullanma ihtilin oldugu anda abdest bozulur tekrar cünüp olursun öncelikle temiz toprak veya toprak cinsi birşey lazım toprak yoksa ewin duwarınıda kullanabilirsin niyetim ettim Allah rızası için teyemmüm almaya diye niyet edersin sonra elini topraga daldırırsın iç kısmını sürtersin eger elinde toz warsa ellerini birbirne wurararak tozların gitmesini saglar sonra yüzünü mesh edersin yani elini yüzüne sürtersin sonra tekrar topraga daldırıp sol elle sag kolun üst kısmını mesh sonrada sol kolu mesh bu kadar cünüplükten kurtulursun mast ewlenme imkanı olupda ewlenmeyip mast yapana veya eşi oldugu halde yapana haramdır digerlerine mekruhtur fazla sıkıntıya girmene gerek yok tabi yaparken p*rno felan izlersen p*rno izlemek haramdır onun günahı yazılır. sorun olursa burada yardımcı olabilirim.
Cevap sahibi+1 yılewinizede bir adet islam ilmihali bir adette islam aile ilmihali almanızı tavsiye edebilirim
+1 yıldinde masturbasyonun hukmune bak ve zararlarina bak bu seni caydirir belki. dini yaklasirsan gunahlardan uzaklasirsin. bu aliskanligi birakmak zorundasin kardesim cok igrenc birsey
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet gunahini bildigim icin her seferinde pisman oluyorum ya zaten bir ara cok mesgul ediyodum kendimi yogun geciyodu gunlerim hic aklima bile gelmiyodu guslumu aliyim yine oyle yapicam hic bos durmicam sagolasin
- +1 yıl
aynen kardesim aklina gelince tesbih cek. insallah kurtulursun bu pis seyden
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı ben bide namaz kiliyorum Allah affetsin dün yaptım duşa girdim abdest aldım gece bir daha oldu şu an giremiyorum 😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır en fazla 4 gün oda kendimi zorla tutuyorum
+1 yılSaclarım yaglanıyo de gır kım senın banyona karısacak evdesın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
22Cevap
+1 yılNe sorgulaması ya bu devir de daha böyle şeyler mi var? Bilim adamlarınca kanıtlanmıştır ki yatmadan (uyumadan) önce sıcak bir duş uyumanızı kolaylaştıracaktır. Size sorarlarsa böyle söyleyebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılSu olmasa toprakla ya da duvarla teyemmüm abdesti alabiliyorsun. Fakat su varsa kesinlikle toprakla alamazsin. Asla kabul olmaz. Sen ailenden utanabilirsin fakat cehennem daha feci !
00 Yorumla
+1 yılGünah değil çünkü bizi kandırdılar, allah yok. İstediğin şeyi yapabilirsin bu hayatta, tabi kimseye zarar vermeden.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Giriceksin ya bunun sorgulamasımı var? Genç kızsın sen özel dönemindesin diye sorgulayamazlar m. etme
00 Yorumla
+1 yılİlk önce elle tatmin birakmaniz için oruç tutun namaz kılın birde evde yalnız kalmayın yoksa şeytan hep aklınıza sokar o işi evlenmek en iyisidir
00 Yorumla
+1 yılgece gir bişey olmaz ergenlik dönemi rüyalanıyorum de mecburum yapmaya gusul aalmaya de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Cenabet yap nolcak o kadar da karistirmazlar heralde ya bu kadar da sorgulanmaz ki
00 YorumlaSac maskesi yap banyoya girmek icin bahane olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPis mendebur azgin :D sanal yap sonra da her dk bir şeyle uğraş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. hayat enerjin var ne guzel iste
00 Yorumla
+1 yılSende banyodan önce yap
01 Yorumla- +1 yıl
Çok pragmatik...
+1 yılMalesef su oldugu icin baska sansin yok gusulden
00 Yorumla
+1 yılVay Be.. Banyoya Girince Hesap Sorulan Kız.
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHer gün yapmiyor mususnuuuuzzzz
00 Yorumla
+1 yıldün yıkanmadan önce niye yapmadın mast.
00 Yorumla
+1 yılNe sorgulaması kafayı mı yedin? Gir işte banyoya
00 YorumlaSu varsa başka şansın yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı. denız vbarsa denıze gır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCehennemde yanacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBanyoda neden yapmıyorsun su fişkiyesiyle afalan?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyıkan kim ne diyecek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTeyemmüm et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılhamama gıt :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAilen sorgulamaz gir
00 Yorumla
+1 yılgece saatlerinde gir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBahane bul gir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri