Hdp Vatan Haini bir parti mi? Vatan Haini ise neden mecliste duruyor vatan hainliği suç değilmi? neden tutuklanmıyorlar?
Hdp Vatan Hainidir.
Hdp Vatan Haini Değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yıllarca ne dendi bu ülke de?
"Silahlar bir kenara konsun."
"Sivil siyasete geçsinler"
"Bunlar katil bunlar terörist"
"Bunlar ülkeyi bölmeye çabalıyorlar" vs vs
Şimdi bunları diyenler HDP nin en büyük düşmanı olmuşlar. Sırf başkanlığını engelledi diye Erdoğanın.
Şimdi sivil siyaset için bir umut açıldıysa halklara buna neden karşı olalım.
Ülke tartışmakla bölünmez. Aksine insanlara zorla baskı yapıp susturmakla bölünür. Çünkü eğer özgürlüklere izin verilmezse insanlar düşman beller, kinlenir.
Bu yüzden eleştirilmekten korkmayın.
Barış kelebeği demişsin. .
Buna cevabım savaş kelebeği olmasınlar da barışı savunsunlar olacaktır.
"En kötü barış bile en iyi savaştan daha iyidir"
7 Haziran seçimlerinde azınlığa düşen AK Parti, her ne pahasına olursa olsun yeniden Meclis çoğunluğunu ele geçirmek istiyor. Bunun için HDP’yi hedef aldı. “HDP=PKK” demek suretiyle, oy verecek insanları, korkutmak ve sindirmek yolunu seçtiler. Buna karşı HDP hep duyarlı bir çizgi ılımlı bir çizgi çizdi. Ben HDP’nin politikasını çok beğeniyorum. Demokrasi dendiği anda HDP herkesin hakkına sahip çıkıyor.
İttihat Terakki zihniyetiyle mücadele edeceğim diye iktidara gelen Akp nin bir çeşit o zihniyetin kötü kopyası olurken HDP gibi bir ilkeli ses bulmamız bizim hayrımızadır.
Keşke küfür değil de övmeyin yazsaydın :D O zaman görüş atmama gerek kalmazdı.
Katılmasan bile farklılıklara saygı duymalısınız.
Vatan haini konusuna gelirsek bence en büyük vatan haini bu ülkede birlikte yaşamak insanlara sırf ırkından dolayı saldıran faşistlerdir. Onlardan daha büyük bölücü bulamazsınız.
#BarışKazanacakIrkçılıkYokOlacak
Sorman bile hata beybisi tabiki hainler.
Bu ülkenin manevi simgelerine dahi saygı göstermeyen (Bayrak, Milli Marş),
Cenazelerine Pkk bayrağı ile saran,
Barış barış diyerek arka planda terör örgütlerine yardım ve yataklık yapan,
Sırtımızı alfabedeki bütün harflere dayayan,
Ortada herhangi bir ayrımcılık yok iken sözde ayrımcılıktan ve zulümden bahseden,
Devleti, katil, faşist, ayrımcı, zalim olarak gören ve özerklik ilan etmeye kalkan "HAİN" değildir de nedir?
Devlet demek Ülke sınırlarında yaşayan halk demektir. Devleti suçlamak Halkı suçlamaktır!
Ayrıca ortada bir savaş söz konusu değilken neyin barışı bu?
Siyasi savaşı Millete mal edemezsin!
vatan hainidir
altta biri var eig avcısı birader ayık ol herkesten yalvarıyor yalvardığı adam hangi partili görüşlü ne ise ona göre yazar :D eig için sağol
Cevap
14Cevap
Kendilerine göre değiller. Çünkü farklı bir Ülkü taşıyorlar. Ayrıca istekleri dilekleri net. Daha ziyade benim için vatansizlar. Ha hain bunlarla masaya oturup benim milli degerlerimi sozumona savunurken alçaltan, ve mağduru oynamaktan hiç vazgecmeyen utanmayan arlanmayan ampul çetesidir. Benim için tabi. İleri demokrasi olduğu için şey ettim.
Hdp reklamındaki Halay sahnesinde bile selahattin demirtaş gelip halayı bölüyor sizler vatan hainliğinden bahsediyorsunuz :)
bir insanın veya kurumun vs. vatan haini olabilmesi için önce vatan kavramını bilmesi lazım :)
Avrupa Birliği zırvaları ve uluslararası gereksiz anlaşmalar gereği demokratik haklar çerçevesinde vatana ihaneti demokratik hak sayıyor bu devlet. Asıl sorun AB uyum yasalarıdır. Türkiyenin en büyük sorunu demokratikleşmiş olmasıdır.
Mecliste durmasının sebebi baştaki partidir başka sebebi yok. PKK yı savunan bir partiye vatan haini denemek bunu kabullenmemekte vatan hainliğidir bence. Ama şöyle bisi de var Selahattin Demirtaş gerçekten zeki bir adam o partide harcanıyor.
işte buda bizim anayasamızın g. tlüğü dokunulmazlık diye birşey var
Öyle ise tutuklayın * . Adamlar anayasamız ile hak alıp siyaset yapıyor. Geçen dokunulmazlıkların kaldırılması için dilekçe de verdiler. Tutuklayın işte.
Baskanlık sistemi olsaydı bunları iceri tıkmıştık. hdp liler bu yüzden inatla seni baskan yaptırmayacagız diyorlar.. başkan olursa pkkyı savunamayacaklar.
Hdpnin içinde dindar insanlar var ama pkknın gerçek amacını bılmıyorlar
demirtaş Artık vatan hainidir
Yakin da Teröriste, Terörist demekte suç olur herhalde.
vatan haini dememek bile tehlikeli..
DEĞİL diyenlerde hain'dir.
vatan hainidir oda meclisin utancı
yüzde yüz vatan haini
Soru mu şimdi bu? Tabii ki #HAİN...
net etiket yapıştırmak istemiyorum olabilirler
Gebersin itler
Hdp Vatan Haini Değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar