BDSM ile igiliyim ve reelde yaşamış biriyim. Ayrıca Sadist agırlıklı dominantım. BDSM de sadist ya da mazoşist ya da digerleri vss. Bir hastalık ya da bir sorun değildir. Bunlar bizim ruhumuzun mantıktan arınmış en saf halidir:aslında gerçek biz. Ayrıca bu hisleri herkesin anlmasını beklemekte yanlış ancak bu hisleri yaşayan ve içinde hisseden kişi sizi anlar. Bazılarına göre aşırılık bazılarına göre farklılık ancak benim için bir zevk biçimi. Bu tür ilişkilerin temedinde güven yatar en önemli kriter budur.
Kendimi bildim bileli insanların aci çekmesinden öldürülürken videolarına kandan zavk alıyorum ama son zamanlarda mazoşistlik başlaıdıı ikisi bi arada garip geldi ben bu sadistlik yüzünden psikoloğa gittim sadistlik psikolojiyi çok etkiliyor ruhuna isteöesende işleniyor mesela kavga sırasında bi çoğun boynunu kesmek istemiştim ama yapamadım boşazın cam şişeyi kırıp boğazına bastırdı kendimi tuttum zorda olsa ama şimdiyse mazoşistlik de başladı artık kendimede yapıyorum tırnklımla boğazımı kollarımı kanatıyorum. bu sadistlik ve mazoşistlik ruha psikolojiye çok etkisi var. Uzun lafın kısası ikiside
seksüel olanı da var. ama haz genel bir kelime. seksüel olmayıp duygusal açıdan haz alanlar da var. yani sadist ya da mazoşist birinin aldığı haz cinsellikle alakasız bir haz da olabilir.
Küçüklüğümden beri acı ile zevk arasında çok büyük bir fark göremedim. Şimdi aralarındaki sınır tamamen kalkmaya başladı. Artık bekliyorum sadist bir efendi gelsene sabahtan akşama kadar beni acıdan kıvrandırsa diye ama bulamıyorum.
En İyi Cevaplar