Arkadaşlar bana subaylar çok karizmatik geliyor. Burada subay var mı?😁😁
Nerede genç subaylarımızzzz😍😍
😝😝
Nerede genç subaylarımızzzz😍😍
😝😝
Kürke göre yorum yapma bence bizden tek farkları kıyafetleri yoksa hepsi klasik Türk Erkeği. Ayrıca sen onları dışarda karizma saçarak yürürken değilde askeriyenin içinde gör bir de 😊
Nasıl oluyolar😄
Bırak subayı erkek irkindan sogursun boşver 😅
Oo hadii😍
Bencede oyleydi ama subaylardan biktim kafami neree cevirsem subay
açık profille yazsan baya subaylar ortaya çıkardı (!) :D
Cevap
27Cevap
Abaza sapik diyenler olmuş böyle genelleme yapmanın bir manası yok doktor mühendis avukat bunların içinde yok mu abaza sapik bu durum kişinin aldığı ahlaki eğitim ve karakterinden kaynaklanıyor mesleğinden değil. askerime psikopat demişler sen sıcak evinde rahat rahat otur diye o adamin ne gecesi ne gündüzü belli eksi bilmem kaç derecede nöbet tutuyor yeri geldiğinde çatışıyor ölüm kalım arasındaki ince çizgide gidip geliyor bu durumda hangi insanoglu olursa olsun psikolojisi biraz yıpranır yeri geldiğinde vatanımıza bayrağımıza zeval gelmesin diye kendi canını veriyor çıkın topluma sorun bakalım kaç kişi ben canımı sizin için veririm diyecek şimdi bir tanesi de çıkar parasını aliyor gibi gevşek bir cümle kurar kim para için canını verir ahirette para geçmez adamlar bunları göze alarak bu mesleğin mensubu olmuşlar kişisel yaşadığınız gördüğünüz olaylarla tüm askerime genelleme yapmayın Nankör olmayın belki sevmeye bilirsin ki bunada hiç bir anlam veremem ama bu topraklarda yasiyorsan saygı duyacaksın duymalisin Not: asker değilim
Maaslardan dolayi ve isleri garanti oldugu icin karizma yoksa asgari ucret alsalar yuzune bile bakmazsiniz
Yanlışlıkla beğendim..
Sana katılmıyorum😄
He he
Eşim subay evet çok karizmatikler ama orduda asker açığı oldugu için bir ton iş yükü oluyor. Operasyon şartları vs. Gerçekten çok zor işleri. Aldıkları para da yaptıkları işe göre az bile kimse maval okumasın. Kaçınız gider sıcak yatagını bırakıp tehlikenin içine
15 gün sonra askere gideceğim kağıda yedek subay adayı yazmışlar eğer yaparlarsa resmimi çekip gönderirim sana :)
Ben harbiyeli istiyorum ama😄
türkiye de herkesin bilinç altında şanlı ordumuzun içinde olmak onlara yakın olmak hissi vardır ondan sana öyle çekici geliyorlar
Ooooo bak bu işte😄
Bu kaçıncı soru bu konuda yeter la artik seni bir subay viksinde bizde kurtulalim subaylarda 😂😂😂
görüş açısı bazen sokaklarda kağıt toplayarak geçim sağlayan erkekleri çekici bulan kızları tanıyorum ( KİMSEYİ KÜÇÜMSEMEK İÇİN SÖYLEMEDİM KAĞIT TOPLAYANLARI )
İnsallah Teknik Astsubay olucam o zaman tekrar yazicam :D
bu kız milletini anlamıyorum kıyafetle evleniyorlar sanki... önemli olan içindekinin insan olması...
Az once bir tane vardı senden iyi olmasın bir arkadaş kapti. :)
Tüh kimmiş o😝
o eskimedimi ya şimdi geneld dizi fenemonliği boy çıkarıyor sen eskide kalmışsın
Trafik vardı paylaşıma geç kaldım K. bakmayın. Ben subayım
Ruh hastası oluyolar genelde. Tipleri aldatmasın..
Helal sana aynen üniformaya tav oluyor sayko hepsi
eskidendi o şimdi en berbat meslek askerlik
Üniforma fetişti olabilir misin?
Hayır☺️
Tüh😄
tanıştırayım seni de kurtulalım
Heee giizz aynennn vallah
Üniforma çekiyor değil mi hiç sorma ;)
Evlenince dert yanarsınız
Artik subay degilim😊
Kızlar için öyle olmalı
Kişiden kişiye değişir
evet
Aa geçen gün de aynı soruyu sormadın mı?
Değiller, abazanlıkta liderler
Yok hepsi evlendi
Kimlerle😔
Yazık acıdım o çok güzel kızlara heder olacak hepsi gül yüzü solacak
:D :D
Evet Subay oluyo
sevgilim astsubay :D
Bende subay olcam 😊
evet bencede
al bir kırık daha
Dimi 😆
:D :D :D Manyak ya