ulan en çok su 3 uncuye guldum geçi ben guluyorum ne zaman boyle bı tıp gorsem yanında guzeller guzelı bı kız ne bulursunuz bu tıplerde bılmem kı :D :D :D :D :D :D

Malesef bu tipler günümüzde çoğaldı apaçi/keko dediğimiz akım kezbanlarda bunların kız versiyonu oluyor daha çok o taytımsı pantolonları giyip boğazına kadar çekerler gömleği içine sokarlar. erkekleri ellerinde sigara vardır bonzai kllanır esrar kullanır bu marifet sanırlar vatan hainidir hepsi ülkücü diye geçineni vardır kürt diye geçineni vardır aslında hepsi vatan hainidir millete maddi manevi zarar veren haindir dolaylı olarak hepsinin canın vehenneme diyorum
abi adam sigarasının reklamını öyle bir yapmışki hani winston görse gel benim şirketimin genel müdür ol diyecek :D
adamsın beee vallahı seslı guldum :D
eyvallah kardesım sende :D
Suyu bulsam susuzluktan ölürüm diye çok yaratıcı bir giriş yapacaktım ki, dedim tut kendini bakma fotoğraflara... Sana düşmez insanların tipi. :D
devam et devamö eleştirilere açık bunlar yanı gorseler oyle olurlardı heralde :D
Ya bilmiyorum, çoğunluğu dikkat çekmek için yapıyor sanırım... Ama olumlu anlamda değil :D
aaah bunu bıde onlar anlasa tam super olcakda ıste :D
Kesinlikle :D
insanlıktan çıkmıslar haberlerı yok bıde bunlar en ıyı resımlerı neler neler var ya kırılırsın :D
Canlı örneklerini görmüş kızım, bana bir şey olmaz. -dedi ve görmekten kurtulduğunu sandı. :D
ama kurtulamadı ve işte bır genc kızımız daha boyle hayata veda ettı onu bu hallere gıtırenler utansın ey ınsan oğlu :D:D:D:D:D
:D :D :D güzeldi bu :D
eeeee senın cevabın eksın kalmıs bende tamamlıyayım dedım :D
:D Ölecek kadar değil de göz zevkimi bozacak kadar diyelim :)
iyi ama o goze kullanılıcak gozluk bıle bulunamıyo bu zamanda bılıyo musun sen :D
Tamam ya, dalga geçtikçe "çocuğun da öyle olur" diyen teyzeler dürtüyor yapma :D :D
benım boyle çocugum olsa cebıne uyusturucu koyar polıse sıkayet ederım be :D Allah korusun
Biliyordum böyle bir cevap geleceğini :D
ama yapmakta haksız mıyom sende ana yureyı deyıp dayanamazsın seversın tabı amelıyat eldıvenıyle :D
Bilmiyorum, böyle bir gidişat görsem çocuğuma kendim kazak örerim onu giysin. Saçlarını da üçe verdik mi, tamamdır :D
heeeeee yapan peruk takıp fon ceker yıne yapar bunlar çozum deıl kı :D heeee bu arada ben berberım :D
:D "Bu arada ben berberim" de kahkaha attım :D :D
nıye be meslegımde kahkaha atılıcak ne var kı :D
Ya orada söyleyince gülmem geldi :D Yoksa "berberim" diyene gülmüyorum :D :D
valla bak bende buna seslı guldum :D
İyi gece gece güldük :D Gece de sayılmaz sabah ettik neredeyse :)
he ya sorma sabah sabah bı gıram uykum vardı onuda kacırdın cok saol yaa :D gelde yarın ıse gıt sımdı :D
Düşünsene saçları yamuk kesiyorsun falan :D :D Ben bi'şey yapmadım ki :) -şirinlikle kurtarmaya çalışmak- :D
(o parantez içinde olur tıre deıl ) tabı canıııııııııııııım hıç bısey yapmadın kapısıyoruz burada 1 saatır :D utanmasan kafama yastık fırlatıcaksın :D
Yaaa hayıır :D :D Tamam ya, gidiyorum :D -ya ben tire seviyorum- :D
dur yaa daha bu yenı nesıl orman adamlarını tartısıcaz :D (bakalım o tıreler senı sevıyo mu?) :D :D :D: D :D
Neresini tartışacağız :D Her geldiğimde bunları görüyorum :D :D :D -severler tabii-
adamlar karızma olucaz ddıye karayıp korsanları gıbı gezıylar ortalıkta onu :D hahahaahhahaah e kusura bakma ama o resımler artık sılınmıyo :D (bence sevmıyolar )
Karayip Korsanları bunu beğenmedi. :D :D :D -tirelerimle aramı bozamazsınız :D -
ama oyle gezıyolar gecen gun gordum sakalın yuzu cıkmıs resmen utanmasa adam havada durucak sakallar yurıcek yanı :D ( bence o tıreler senı zaten sevmıyodu :D )
Benim gördüğüm çocuk ağaca takıldı saçları yüzünden. :D :D -Kızıcam ama :D -
yaaaa gelde bu durumu tartışma şımdı :D (çok kızarsan buzdolabına gırersın be bısey olmaz :D )
Siz berberler bir sosyal bilinçlendirme yapın :D Bildiğim kadarıyla Rusya'da böyle saçlar bir ara yasaklanmıştı :D Sebebi gençleri aptallaştırmasıymış :D -Tamam, buzdolabından yazıyorum artık- :D
hadı ben yaptım o yaptı bu yaptı turkıyede mılyonlarca erkek kasabı var onlara ne dıcem kı o orman adamların arasında berberlerde var dam butungun tarak makas ıle ugrasıyo ama kendıne faydası yok :D (kız cık ordan yıceklerı ezıceksın yaa) :D :D :D :D
Doğru yaa :D Üzüldüm şimdi :D :D -çok soğukmuş zaten :D -
yaaaaa işte yazık deıl mı bu ınsanlara :D (bencede cık sen gır yorganın altına ordan devam et ) :D
Valla yazık :D Çıkıyorum şimdi, dedemin yanına gidince uyuyamam :) Sohbet için teşekkür ederim, siz de uyuyun yoksa cidden yamuk saç akımını başlatacağız, bir de onların fotoğraflarını tartışacağız :D İlk günaydınınız da benden olsun :)
teşekkur ederım de deden ne alaka onu anlayamadım saol sana da gunaydın bu arada senın de ılk gunaydının benden olsun :) asıl ben teşekkur ederım gecemme renk kattıgın için :)
Bu tiplerin yaninda kiz gormedim hic :D genelde ayni tip erkekler oluyo
yoooook bazen cok guzel kızlar oluyo yanı belkıde arkadaşlarını ben kız arkadası sanmısımdır ayıt edılmıyo kı :D
sen mı ben mı yorumlara bı baksana kahkaha attım resmen :D
reca ederim ;)
Cevap
8Cevap
Niye öyle diyorsun ki hepsi birbirinden karizmatik :)
Demi aslinda adamlar ates ediyo oyle saglam karizma varki sogan bunlari gorse birakir dograyani aglatmayi kendisi aglar 😂😂
Allahim yaa :D çok komiksin
Tesekkur ederim ama dogrulari soyledim 😂
Sonuna kadar ;)
Haklisin
Ozaman sonuna kadar tesekkur ederim 😉
Rica ederim ;)
Valla ben bir sey bulmuyorum bulanla ayni cins olmayi reddediyorum
var oylelerı vaaar hattaaaa ayyy nekadar yakısıklı hıc yuzu gorunmuyo dıyolar :D
Birader bu tiplerin yanında görebileceğin kız en fazla bunların uzun saçlı versiyonlarıdır neyin tribindesin güzel kızın bunlarla ne işi olur mk :D
Tutmayın bni ölesim geldi...
yok bee ne olucen bırak gulmemne baksen :D
düşman başına ıyy kaldı mı böyleleri yaaa
malesef nesıllerı tukenmek uzere ama arada cıkıyolar :D
Emo olmaya çalışırken keko olmuşlar ehe:/
yahu ınsanlıktan cıkmıslar sen emo keko dıyon onlarada razıyım ben :D
işte bunlar hep barzo :D
üstat ben barzoyada razıyım bunlar ınsanlıktan cıkmıs :D
Ya hahahahhaaha evlat olsa eldivenle sevmem xdxd
Boyle evlat olsa cebine uyusturucu koyar polise sikayet ederim sen yine evinde bakiyomussun bak 😂
Cebinde uyusturucu var bunlarin baksana onceden koyulmus xdxd
Cidden ya benim extiradan koymama gerek yok haklisin ben direk polise sikayet edeyim ozaman yoksa bunlar bos kafali insanlarin yapabilecegi seyler değil yani 😂😂😂
Allah dogru yolu gostersin ne diyim xdxd
Amin insallah gosterir de bizim de gozlerimiz bu rahatsizlari gormek zorunda kalmaz 😂😂😂
AMIN!
esrar onlarda. puan versene bana
Ne hattime abicim bana dusmez o estahafurlah
üçüncuye bak ahahaha ulan uykumu iyice kaçırdın
aga ben cirkinim bunlar benden daha cirkin :D :D
Gerçekler mi :/
malesef acı ama gercekler :D daha nesıllerıde tam tukenmedı
Hiç görmedim de :/
gormemen en ıyısı bosver bu genc yasta ıntahara meyıl etmen luzumsuz :D
😁😁😁😁
oooooooooooo başka bı apaçı geldı kardeslerını korumaya sanane kardesım bız burada keyfımıze bakıyoruz senı ne ılgılendırır bu sen uza burdan canımı sıkma benım
amin
birsi son nefesını verıyo galıba :D
kör oldum
uzgunum ama hayatın acı gerceklerı bunlar :D
Homo naledi.
sesli güldüm :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar