Bu gercekmı sızce ben ınanamıyorum eger bu kadar muhım ıse butun sonsuzluk ıcınde cennete ya da cehenneme gıdıceksek ona ınanmamız ıcın neden somut bır delıl yok neden sayısal loto gıbı sansa butun omrumu buna adıyayım madem ona ınanmamızı ıstıyor neden mılletın uydurmaları dısında bısey yok?
Cevabın nedir?
Ölüm anı:
1} Kalp durur} 2 cilt sıkı ve gri renkli olur 3} Tüm kasları gevşer} 4 boş mesane ve bağırsakları. . . . 4a - Erkekler ereksiyon alacaksınız. 5} dış ortam bir faktör olmadığı sürece vücudun ısısı genellikle saatte 1.5 derece F düşecek. Karaciğer uzun sıcak kalır organdır
30 dakika sonra:
6} cilt mor ve mumsu alır 7}. Dudaklar, parmak ve ayak tırnaklarında bir soluk renk solar veya kan yaprakları beyaz çevirmek 8} vücudun en kısımlarında kan havuzları mor koyu bırakarak denilen -Siyah leke lividity} 9 elleri ve ayakları mavi açmak} 10 gözü kafatası gömülmek başlar
4 saat sonra:
11} Rigor mortis ayarlamak başlar} 12 cilt ve morarma oluşur kan havuzu devam 13} Rigor Mortis hakkında başka 24 saat kaslarınızı sıkın başlar, daha sonra ters ve vücut gevşek dönecektir
12 saat sonra:
14} vücut tam rigor mortis içindedir.
24 saat sonra:
15} vücut çevreleyen ortamın sıcaklığı şimdi 16} Erkeklerde sperm ölür,} 17 baş ve boyun şimdi yeşilimsi-mavi renk olan 18} yeşilimsi-mavi renk dinlenme yayılmaya devam Vücudun 19} eti çürüyen güçlü kokusu yoktur 20} kişinin yüzünü artık esasen tanınabilir10 Yorumla
En İyi Cevaplar
sayısal lotoda bilemediğinde sonsuz ateş var mıydı? ben artık almıyorum arkadaş :)))
215 Yorumla
Soran+1 yıl:D guldum ya
Soran+1 yılBu konuda bıle herkez bısey yazıyor sayısız dın var tanrı var tanrıya bende ınanıyorum ama hangı tanrı gercek onu asla bılemıcem galıba kanıt sunulmucak cunkı
Soran+1 yılAbı garantılı cevap yok kı mesela neden hrıstıyanlık ve muslumanlıgın tanrısı aynıyken. Butun ınsanlık ayrı suanda
- +1 yıl
ama kendi kafandaki çıkarımsal hareketle dini sanki ayrışmış gibi veya yaratıcının farklı olduğu sonucuna varırsan yanlış sonuca gidersin... aynı marka telefonların farklı farklı yazılımları olmuyormu... hatta 2 güne birr yeni yazılım çıkmıyor mu... insanlara yaratan yazılım yüklüyor... çünkü virüsleniyoruz...
Soran+1 yılTamam dedıgın dogfuda hrıstıyanlar cehenneme fısıcekmıs onkarın ne sucu var aynı tanrıya ınanıyorlar onların dını once gelmıs ıslam sonradan gelmıs ben olsam bende dınımden donmezdım
- +1 yıl
olabilir ama sen benden önce almış olsan telefonunu ve artık çalışmasa da ben yüklemiyorum yeni programı dermisin... yoksa aklın yolunun bir olduğu gibi mantıklı olanı mı seçersin... miyadı dolan herşeyin yenisi eskinin yerini alır objektif olursak aklımız bunu söyler bize...
Soran+1 yılAma onların programıd Calısıyo mılyarlar var hrıstıyan
- +1 yıl
ama bak bu olmadı çünkü tam bir mantık hatası olur , hristiyanlığı kabul eden yaratıcıyı kabul eder ki bu yaratıcının kusursuz olduğunu da kabul etmeyi gerektirir, onu kabul eden yeni programı kabul etmek durumundadır çünkü yaratıcı sen yine saptın diyor yarattıklarına ve yenni bir kitap gönderiyor... şimdi eskisine tabi olan yok ben doğru düşünüyorum acaba sen yanlışlık yapıyor olabilirmisin diyebilir mi yartıcıya,, haşa...
Soran+1 yılAbı bosa ugrasıyoz ben hıc tatmın olamıcam :D
Soran+1 yılSdn varya harbı 10 numara ınsansın abı ıyı geceler :D
neden bu dünyaya geldiğini ve bu evrende yaratılan herşeyin nasıl ne kadar özenle güzellikle yarattılmış olduklarına ve olduğuna dikkat et düsun tart bir ama gercekten. ve bu mucizelerin sadece bir tanesi mesela hz. Muhammed in hayatini arastir ne gibi mucizeler olmus hayatinda Rabb'm tarafindan sonra yorumuma tekrar gel 😉
18 Yorumla
Soran+1 yılYanlıs anlamıssın ben doga ustu bır tanrıya ınanıyorum. Fakat hangısı gercek olan onu bılmıyorum. Kanıtım hıc olmuyacak galıba. Ve bende tanrıya ınanıcam ama bır dının kolesı olmucam bos yere ıyı ınsan olmak yetmezmı bu dınlerın karanlıgı altında
- +1 yıl
tutturmusun bir doga ustu tanri diye. kardesim bak sana verebilecegim cok cok ornek var ama goruslerin cogunu okudum bu kadar cahil olmasaydiniz keske yani burada gorusunu paylasanlarin coguda cahil simdi sen bana kizacaksin cahil oldugumuzun kanisina nerden vardin diye de oyle ama. Senin inanman gereken tek Yaratan merhamet eden koruyan yardim eden dua edince bile icini huzurla dolduran tek sey Yuce ALLAH'tir. dinde zorlama yoktur bunu benim inandigim Rabbim diyor ama kardesim ben senin iyiligin icin diyorum neolur arastir bak inan vakit cok gec olmadan. bende sana bir sorayim neden inanmiyorsun pekii inanmayacaginin kanisina nerden vardin?
Soran+1 yılYoo ben ınanıyorum tanrı var. En basıdınden hrıstıyanlıhın ve muslumanlıgın tanrısı aynıyken neden 2 ye bolunup ayrı hayatlar yasıyorlar
Soran+1 yılIslamıda oyle yapmıs olamazlarmı?
- +1 yıl
"ateist genç islama nasıl inandı" seklinde youtubede arama yapip ilk videoyu izlersen faydali olacagina inaniyorum insallah...
lutfen vakit ayirip izle sorularinn cogunu orda cevabini bulabilirsin. eger yine yeterli olmazsa dahada arastirma yaparim senin icin. yeterki vakit kaybetme ne. zaman ölecegimiz belli degil
Soran+1 yılTesekkur ederım dısardayım mobıldeyım ınternet pakedımı dusunmek zorundayım sabaha dogru eve gecınce ızlerım
+1 yılBilmem
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılben anlam veremiyorum ozaman şunun gibi bişey bu tanrı elinde güçleri olan bir çocuk evren ise onun oyuncağı gibi olur bu birde neye göre kime göre cennet cehennem 4 din var hepsinin cenneti cehennemi var milyonlarca din ve tanrı var hangisinin cenneti cehennemi neye inansan iki tarafı boklu deynek
29 Yorumla
Soran+1 yılBen tanrıyada ınanmam nornalde. Ama ılk ınsanın nerden gelsıgını baska baska bı sekıldede acıklayamam onun ıcın tanrıya ınanıyorum. ama satanıst olarak yasıyorum butun goruslerı bana uyuyor tanrı dısınd. Ama dedıgın gıbı tanrı varda kımın tanrısı gercek ınan bılmıyorum :D bshzbbx
- +1 yıl
inanç doğmatiktir din inanılası bir şey değil bana göre hepsi bir diğerinin tekrarı eski mitolojilerin değiştirilmiş hali bir tanrı var mı bilemiyorum ama inanıyorum ona çünkü yoktan var edebilmesi için bir kudret gerek ama dinlere baktığında hepsi diğerlerinin bir kopyası eskiden yunan ve roma mitolojisindeki tanrılara bir bak bide tek tanrı dinindeki meleklere eski tanrıları tek tanrı dönemine geçince melek olarak kabul etmişler tanrıya araplar başta tanrıça demiş sonra cinsiyetini yok etmiş vs vs.
Soran+1 yılYok dine ınanmak sacmalıktır koru korune kole olmak cok sacma cok karanlık
- +1 yıl
dünya üzerinde milyontane din varken arap çıkmış benim dinim son din peygamberim son peygamber diyor günümüzde araştır yaşayan ve peygamber olduğunu söyleyen yüzlerce binlerce adam var ve bunların inanları arapların tazi çürüdü ama mantıklı bir hareket o kadar peygamberden sonra çıkıp gelmiş araplara tarikatı büyümüş bir adam kendini ne güzel yüceltmiş benden sonra kimse gelmicek tanrı sen sonsun dedi diye şimdiki peygamberlere kimse inanmıyor ve her din Budizmin bir kolu dikkat ettiysen Hristiyanlar çarmıhtaki isaya yönelip dua eder araplar ve onların baharını yaşayan kör Müslümanlarda puta tapar ama haberleri yok milyarlarca insan tek yöne döner ve secde eder
- +1 yıl
orda kara bir taş vardır yani Müslüman putu
Soran+1 yılYa herseyı gectım seytana tas atıyolar zhsjhhs ama gecen haftalara bakılırsa seytan daha guclu zhbdbd
- +1 yıl
ben tanrıya inanıyorum ama şeytan daha samimi bence
Soran+1 yılamaan hepsinin... sana bişey olmasın
- +1 yıl
ahaha eywlh kardeşim :D
+1 yılBu hayat bir kumar dostum. İşin ucunda ki ölümden bahsetmiyorum. Ölümden sonra olacaklardan bahsediyorum. Neye istiyorsan ona inan, ama bu tarz sorulara gerçekten cevap bulmak istiyorsan, din hakkında ciddi anlamda bilgi edinmek istiyorsan 3-5 ateistin internet üzerinde yazdığı şeylere bakıp kendini nefsinle yeme. Dinden soğumanın sebebi ondan uzak kalmak ve ondan kopuk olanların görüşleri ile harmanlanmak bence. Bir çok ilmi bilgi veren kitap, bu işi ehli ile yapan insanlar mevcut. Sorunu onlara ilet. Onlarla tartış. Merakını ve endişelerini gidersinler. Ha gidip de dersen "Allah varsa insanlar neden zulm görüyor" vs bu en basit soru olur. Madem çok meraklısın soru sormaya, şurada 3-5 şey bilen insanlara itimat etme.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen o doga ustu bır tanrıya ınanıyorum sen yanlıs anlamıssın. Ama hangı tanrı gercek onu bılmıyorum
- +1 yıl
Deistsin yani. Yazına bak tam belirtmemişsin bunu.
Soran+1 yılBen tanrı yok amacıyla acmadım yanlıs anlasıldı ben aklımdakı bı mantıksızlıgın cevabı ıcın acmıstım
Okula hiç gitmeseydin be kardeşim, en büyük yalancı öğretmenler!
İnsanlara akıllarına göre hitap edilmelidir.
"*** Her insanla, kapasite ve mevkilerine göre konuşmak. Cahille ilmî konuşma yapılamayacağı gibi, alimle de cahille konuşulduğu gibi konuşulmaz. İnsanlara akıllarına göre hitap edilmelidir."11 YorumlaOlmadığını düşününce sanki boşa yaşıyormuş hissine kapılıyor insan. Ne yani, bu kadar zalimliklerin, kötülüklerin hesabı sorulmadan cezası verilmeden toprak mı olacağız? Zulmedenlerden hakkımızı alamadan, sabrettiğimizin karşılığını alamadan mı toprak olacağız? Evet cennet ucuz değil cehennem lüzumsuz değil.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen luzumsuz demedım kı ayı 2 ye ayırmıs dıyolar ama bu cagda bız adam degılmıyız kanıt vermıyo
- +1 yıl
Ayı 2'ye bölen kudreti görenler o Peygambere " Sen çok büyük bir büyücüsün" dediler. Gözleriyle gördüler inanmadılar. Derler Ya görmek isteyene göz ne gerek diye. Synen öyle. Sen de şimdi olaya aynı şekilde bakıyorsun. Nasıl bir kanıt istersin? Firavun yetmez mi? Lut gölü yetmez mi? Pompei yetmez mi?
Soran+1 yılBen bır doga ustu tanrının varlıgına ınanıyorum. Ama bu sızınkımı hıc bılmıyorum hangı dının tanrısı dogru ayırt etmeme yetıcek bısey olmadıgındanda ben ınanmıyorum hıc bı dıne ben ıyı ınsan olup yoluma bakıcam galıba.
+1 yılÇünkü gökyüzünde ki bulutlar ülkesinde tek boynuzlu atlar ve perileri yönetmekle meşgul allah bizim gibi patetik canlılara ayırcak vakti yok
30 Yorumla
+1 yılSomut deliller var. dusunursen biraz aklini kullanirsan bulursun. vicdanin ve kalbinle basbasa gokyuzunu izle sadece... aya bak geceleri.. somut delilleri goreceksin
06 Yorumla
Soran+1 yılDoga ustu bır tanrıya bende onanıyorum ama saysız dın ve tanrı var dunyada hangısı gercek hıc bo zaman bılemıcdm
- +1 yıl
en son gelen gercektir her zaman. bu bilimde de boyledir. en son gelen teknoloji bir onceki teknolojiyi siler..
Soran+1 yılEn son neden geldı. Madem bastakılere ınanalar cehenneme gıdıcek neden boyle bır yanıltma yaptı tanrı. şu an ıcın dusun baska bır dın gelse sen gecermıydın gordugum kadarıyla ınanclısın son dın bı dıye bısey olnasa? Bılmıyomuydu yanrı bunları
- +1 yıl
bastakilere inananlar cehenneme gidecek diye birsey yok. kuran indikten sonra o eskilere inanmak yanlis olur sadece. oncesi zaten konu disinda.. en son neden geldi? cunku zamanin sartlari degisti. insanlar her zaman yeni bir peygambere ihtiyac duydu. zaman degisti devir degisti. eski gelenler bir sonra gelene karsilik gelmedi. o yuzden yeniye ihtiyac oldu. tek istisna son gelen son oldu. kiyamete kadar tek olacak ve kiyameete kadar tum zamanlara hitap edecek. ayrica hristiyanlik ile ispalmiyetin gelisi arasinda yuzyillar var ve o aradakiler hicbirseye inanmiyordu. onlara peygamber gelmedigi icin cennete ya da cehenneme gitmeyecekler..
Soran+1 yılSuankı devırde yenı bır dıne ıhtıyac dıyuyor ıslamın ındıgı devırle suankı devır arasında tek ortaklık yok
- +1 yıl
islamiyet zamanin tum ihtiyaclarina ve sorularina cevap veriyor. kur'an bu zamanda ki tum sorulara cevap verecek bir kitaptir ve yeni bir dine ihtiyac yok. bu sadece inanmak istemeyenlerin soylemi.
+1 yılEn dogru rehber kuranikerimi arastir, git bir Din görevlidinden sor mecburlar sana dogruyu anlatmayi, sonra karar senin
00 Yorumla
+1 yılbikaç kötülük yap ve intihar et bak bakalım var mı cehennem? somut somt görürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılYıne soyut dusunceler. Bunu cocuga soykesen guler
- +1 yıl
yoo yolunu kendin çiz diyorum. istediğin gibi.
Görüp inanmak herkesin yapacağı iştir. Mesele görmeden inanmaktır. Bu yüzden sen gibiler ayıklanır.
14 Yorumla
Soran+1 yılBende dıyorumkı neden ınanıyosun hrıstıyanla senın tanrın bır degılmı ozaman madem bu kadar ınce dusunulmus her cagda var bı delılde bu cagda neden yok
- +1 yıl
İnanç bir süreç gerektirir. Önceki tanrısal dinlerde zaten insanlar Müslüman olmayı anlamış öğrenmiştir. Bugün eğer bir eksiklik olduğundan şüphen varsa , sorumlusu sunulmadı dediğin şeyler değil. Anne-baban ya da atalarındır. İnanıyorum çünkü insanım acizim benden ve ben gibi herkesten daha büyük bir güç var. Ve doğam gereği benden üstün bir güce sığınmak gerekliliktir.
Soran+1 yılBende doga ustu bır guce ınanıyorum ama bu hangı dının tanrısı ya da bunların dısında bıseymı bılmıykrum
+1 yılher aklın görebileceği somut delili olsaydı özgürlük olmazdı mecburi inanmak zorunda kalırdık
10 Yorumla
+1 yılsenin gibi insanlara çok iyi anlatanlar var ama ben uğraşamam gidince görürsün
04 Yorumla
Soran+1 yılSenın gıbıler ezberı bıtınce allahın ısı deyıp gecıyı
- +1 yıl
ben ezberim yok sadece seni yola getirecek kadar bilgim yok seni köşeye sıkıştıracak kadar tecrübem yok ben inanıyorum ve biliyorum sadece yok ama senin gibi yaşı olmuş insanlara bilgili olan insanlar cevap verirse senin için daha iyi olucaktır
Soran+1 yılAnlattıkları benım gorup bılemıcegım cagdakı yerdekı yalan sozlerden baska bısey deıl
- +1 yıl
bende bu yüzden anlamayacağın için gidince görürsün dedim daha ne diyeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSomut bir delil olsaydi bunun adi korkutmak olurdu bence
010 Yorumla
Soran+1 yılSımdıde korkutulmuyomuyuz butun omrunu kıtaptakı hıbı yasa yoksa senı yakarız dıye
Cevap sahibi+1 yılO yorumlamaya bagli ben sadece dogru ve yanlisin anlatildigini dsünüyorum dünyaya gönderildin o da dünyanin kullanim klavuzu gibi. Ama islamı yargilarken müslümanlara ve söylediklerine bakarak yargilamam cnkü bunlarla korkutmaya calisanlar daha cok insanlar ve yorumlari.. ben böyle düsünüyorum dogru ve ya yanlis bilemem =)
- +1 yıl
ve butun o kitaptaki kisitlamalar senin bizim iyiligimiz icin mesela ortun ve kapali bol seyler giyin diyor mesela youtubede bunu videolarla denemisler acik kisiler tecavuze sarkintiliga ugrayan kisiler ararsan bulursun ya da sigara alkol alma diyor kendi sagligin icin diyor kendi iyiligin icin neden peki senden baskasina ne gibi faydasi olabilir? yukarida bir gorustede yorumunsada nedwn somut birsey yok demissin bir insan gelse seni uyarsa sunu yapma bunu icme dese ne kadar umursarsin?
Soran+1 yıl@acaiip bır suru kıtap var ıcınde bızım ıyılıgımzle dolu olan ben hangısıne ınanıcam? Ben zatdn ıyı bı ınsan oldugumu dusunuyorum tanrıyada ınanıyorum ama gercek tanrıyı hıc bı zaman ogrenemıcegımı soyluyorum koru korune ınanamıyorum
Soran+1 yıl@acaiip muslumanlar ama herkez gıbı sadecd sozde hıc gornedım dın ıcın bıssy yaptıklarını
Cevap sahibi+1 yıl@acaiip bildirim manyagi yaptiniz beni =))
Soran+1 yıl:D kusura bakma hıc fark etmedım
Cevap sahibi+1 yıl=))
+1 yılKoçum insanlar marsa ayak basıyor sen hala cennet cehennem varmı? İlerleyin artık. Ateistsen inanma geç
10 Yorumla
+1 yılo değil de kçında altın kaşıkla doğanın sınavı ne mesela?
20 Yorumladoğru sorgulama yöntemi
10 Yorumlaallaha inandın her şeye inandın cennete mi inanmadın peh
03 Yorumla
Soran+1 yılInanmadıgım ıcın soruyorum bu nasıl bı dusunce sdn nasıl ınandın onu soruyorum senı cehennemle korkuttugu ıcın mı?
- +1 yıl
bu dünyada adaletin olmadığı şeyler var iyileri kötülerden ayırt edecek bir yer olması lazım bunların başka bir yerde hesap sorulacağı düşüncesindeyim ayrıca ben allaha inanıyorum digeri inanmıyor niye ikimizde aynı yere gidelim bu haksızlık olur. Zaten Allah kuranda belirtmiş cennet cehennemi kurana inanıyorsam otomatikmen inanmış oluyorum.
Soran+1 yılDoga ustu bı varlıga bende ınanıyorum ama hangı dının tanrısı ınan bılmıyorum
+1 yılBunu bir süre sonra yanarak öğrenirken
00 Yorumla
+1 yılAllah a inanıyor musun?
08 Yorumla
Soran+1 yılBen tanrıya ınanıyorum ama ınan kımın tanrısı gercek onu bılmıyorum
- +1 yıl
Ergensin yani. Hadi hayırlıntraşlar.
- +1 yıl
Hadi hayırlı traşlar...
Soran+1 yılNe alaka l*n dhdnxbx
- +1 yıl
Tamam beo sen haklısın... Büyüyünce normale dönersin... Uğraştırma gece ce...
Soran+1 yılDhzhdjz
- +1 yıl
Ulan ne boş adamsınız yeminle...
- +1 yıl
Hadi 2L
inandığında ne kaybedeceğini düşünüyorsun?
00 YorumlaDiğer konusunda 684 cevap paylaştı. Gercek tabiki
29 Yorumla
Soran+1 yılNoldu sen gordun mu
Soran+1 yılInancım doga ustu bır tanrıya var. Ama hangı tanrı gercek ınan bılmıykrum.
Soran+1 yılBenım sorguladıgım tanrı degıl gercek tanrı
- +1 yıl
jay z.. hayatıma hangi tanrı yön veriyorsa, tanrım.. bugün ölmeme izin verme. demiş. güzel dimi
Soran+1 yıl@supplement aynen jay z mantıgı bulmus
Soran+1 yılIste hıc bırsey soylucek bı kanıtımız yok koru korune ınan denılmıs
+1 yıl@supplement al bunu
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?