Sizce hangi sigara daha güzel klasik orjinal Marlboro red mi yoksa Touch (light) mı?
Red
Touch
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Red içiyordum Touch Blue içmeye başladım çok daha hafif. Meğer yıllarca zift içmişim sigara diye.
Bende sigarayı bıraktım ama Touch blue yu pek sevmiyordum red ise biraz ağır ama icicilerinin genellikle fazgeçilmezi
İçme şu zikkimi. Caniniza yazik
Bıraktım zaten artık icmiyorum
Helal sana.
Red.
Cevap
1Cevap
Red
Ama favorim Winston light.
Öğrenciyim.
Winston pek sevmiyorum ya alışık olmadığımdandır benim marlboro dışındaki tercihim Camel white, boks ya da muratti rosso
Marbola tabi
İkiside marlboro zaten :)
Red olani. Bunun maviside yok muydu shshdh
Touch blue var beyaz olanı Touch oluyor blue ice var mentollü birsürü çeşidi var işte ama sana tavsiyem hiç buluşma şu sigaraya gerçekten lanet bişey.
Aynen. Insallh hiç içmem 🚭🚭🚭
Az iciyorsan rahat bırakırsın tek yapman gereken arkadaşın uzattığında hayır demek sende paket almadığın sürece birde sigarayı bırakabilirsin
Yok ben hiç icmiyorum :) ortaokulda bizim sinifta bir kiz vardi. Ben okuldan cikmis otobus bekliyidim. Kiz geldi yanima dediki gel senle şu arkaya gidelim dedi. Bende anladim ne yapacagini. Sonra hayir gelemem dedim. Kizda bayaa zorluyo. Ondan sonra ben yine hayir diyom en sonda otobus geldi bindim bende sjshshd
Birden akilma geldide sjsjd
İyi yapmışsın böyle devam et :)
Saol :) :)
Red iyi
Touch kesinlikle
Red dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar