kız da hiç hint teni tipi yok burnu suratı küçücük bebek gibi. tenide hintlilere göre bir hayli açık. türkiyedeki kızlara göre yüz yüz bin kat daha güzel. gerçekten muhteşem monica belluciyle yarısır. zaten italyan havası da var.
Bu kız tam br güney Amerikalılar gibi esmer bomba değil mi (instagram resimli)?
Monica Belluci'nin adını şununla kıyasa karıştırdın ya... Allah akıl, fikir, göz, izan versin. Ben de şöyle bir kıyas yapıyım. Monica Belluci; Ferrari, bu kız artık her kimse; Tata...
kendimle kıyaslamadım ki kıyaslayamayam çünkü kızla alakam yok bembeyazım :D ben onu demek istemedim türkiyedce olsaydı bu güzellikle bence bir basrılo oynardı
dün sitede paylaşılmış özellikle kızlar cok beğenmiş bride yazmış aynı brezilyalkı mankenlere benziyor Hintlilerle alakası yok güzel kadın filna sen abartmış olmayasın
Gözvar nizam var hele monica ile kiyaslaman hiç olmamiş kiz en fazla yoklukta gider o derece yani neden abartmis olayim ki güzel olsa güzel derdim bana bir zarari ya da faydasi yok sonuçta güzel deyince kizi kucagima atip al sevis demeyeceklerya 😒
Ayrıyeten anlamadım neden bu kadar övüyorsun ya tam bir aptal zevksizsin ya da seninle bir alakası var Türk kızları demişsin bana yazık değil mi benimle kiyaslanamaz bu pacoz
benim Urfalı arkadaşlarım sarısın mavi gözlü l*n :D bu kızdan oldukça güzeller bana kalırsa. ki Brezilyalı gibi diyen çok bvardı sitede kıskanç damgası yiyebilirsin.
Hintlilerin gözleir simsiyah sanıyordum İranlı Lübnanlı ya da İspanyollar gibi. vardı o zaman gördüğüm ıspanyolların arasında kocaman siyah gözlü beyaz tneli, kızlar
En İyi Cevaplar