Bence bu kadarı bırak makyajın kendisine ihtiyacımız yok. Kimyasal bulaşmamış bebek gibi ciltlerimizi sürüye uyucaz diye delik deşik edip sonra bu malzemelere devamlı olarak mecbur ediyoruz. Makyaja savaş açıyorum. Erkekler bir kere karşıysa ben bin kere karşıyım. Hiç makyaj malzemesi değmemiş ciltler bundan bin kat daha güzel. Doğallık her zaman masrafsız bir iştir. Hem bunlara dünyanın parasını veriyor hemde bebek gibi ciltlerimizi paramızla mahvediyoruz. Kulağa nasıl geldi?
Postu paylaşma amacın sanıyorum sana makyajın böyle iyi oturmaması... Yıkamadan almayın derken, benim posta gelme amacım da ne aldı da memnun olmadı idi :D geldim bambaşka birşey...
Bir insan sırf Neşet Ertaş bile dinleyerek adam olabilir, kendini bulabilir ve hayatın amacını anlamaya başlar, bir insan sırf bu zaati muhteremi dinleyerek bile hayattan feyz alıp öz saygısını korur; toplumdaki ağırlığını gösterir. Sizin gibiler de yazık ki yazık ancak onun ismini kullanırsınız; kapak fotoğrafı olarak kullandığın şahıs ile büyüdüm ben, senin gibi de zırzop olmadım hamd u senalar olsun...
En İyi Cevaplar