Bu güne hayal ettiğiniz şeyler gerçek oldu mu?
hangi hayaliniz gerçek oldu?
hangi hayaliniz gerçek oldu?
hayalimin cogu gerceklestii ama birseye "sahip" cikamadim salakligimdan
arba istedim oldu hemdee 1 senede iki araba degistirdik vw passat highline 2.0tdi dsg 2008.02 almisdik onu sattik 2009 aldik ve buda satilsinda birde bmw 5 er ve 7 er in tadina bakalim
okul istedim sinavi basardim 3 gün önce calismaya baslamaylaa sonra kizi istedim kizlaa nasil olduysa kanka oldum, bana kac sefer dedi sende kendimi görüyorum falan diye dünya batsa sen yanimda olunca umrumda degil falan filan diye ama geri zakaliklik yapdim yaa ve kizla aramiz bozluldu
(kanka olayi olmasaydi gizli yazmazdim )
iyi ki hepsi gerçek olmuyorlar. dünyadaki herkesin hayal ettiği her şeyin gerçek olduğunu hayal etsene, insan hayal etmeye tövbe eder..
benim bazikiler gercek oldu. ahimi alanlar mesela ve bana haksiz yapanlar. ama guzel seylerde oldu. mesela tahminlerim. birsey umuyorsun ve bazen oluyor bu. bu da cok iyi. kalbinden, gonlunden gecen hos birsey bazen oluyor. bu da cok guzel.
Oldu hala da oluyor son isteğimde en kısa zamanda olur umarımm.
Cevap
16Cevap
Oldu..hangi birini sayayım,söyleyeyim bilemedim.Kusura bakma:)
Dua ile istemek gerek.Allah hayallerine cevap veriyor,yeter ki duanın sesi gönlünden gelsin.
hep 18yaşıma girecegim günü hayal ediyordum büyüdüm gerçek oldu
Aslında insanı en çok acıtan şey : Hayal kırıklıkları değil.
Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.
hayalinin niteliğine göre değişir...ama çocukluğumdan beri sevdiğim bir slogan var... imkansız diye birşey yoktur..
evet hayal ettiğim şeyler oldu...
Hayal etmezsen nası sahip olabilirsin ki ?
Üni hayalim ..
Gerçekçi hayaller gerçekleşir ama uçukları zor :D:D
ŞİMDİYE KADAR BİR ÇOK HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM SAY SAY BİTMEZ.
kuantuma göre kurduğun hayaller gerçekleşir:D gerçekleşmiyorsa suç sende, düzgün kurmamışsın hayalini:P bi de öyle diyorlar:D
hemen hemen hepsi kimi geç kimi erken ama oldu,fakat dua ile birlikte olunca oluyor hayalin dua ile desteklenmesi şart
oldu. hem de çok güzel oldu. müzik ile ilgili hayalim gerçek oldu
olmadiii...ama bugün yeni tanıştığım bi kıza ben kaçyaşında gösteriyorum dedim 19 dedii çoook duygulandım ...:((
10 saniye sonra su içmeyi hayal ediom
Hayal ettim oldu: İstanbul ünivrsitesi
yolunu şaşırırsa olur
Birçok hayal maddiyat.
hepimiz kainatın bitleriyiz.ne hayali be güzelim.
Oldu, olur.
inşallah olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar