Aklıma şöyle bişey geldi köpek günahmış melek girmezmiş hergün günah yazılırmış kokarmış ya e arkadaşlar köpekleri yıkıyınca daha doğrusu banyo yaptırınca nasıl pis oluyo onu anlayamadım.
Günah Kuranda yazan ya da Peygamber efendimizin ağazından açık olarak söylendiğidir. Şimdi gelelim beslemek konusuna beslemek yer mekan olarak önemli değil olay köpeğin salyası salyası çok fazla mikrobik canlılar ihtiva ettiği için salyanın deydiği yerde dikkatini çekerim deydiği yerde namaz kılınmaz sebep olarak namaz kılınacak yerin temiz olması gerektiğindendir yani köpek beslenir ancak her odaya girilmesine izin verilmemelidir namaz kılınmaya yer bırakmak için
Ne günahı Allah yarattığı bir canlı oda sonuçta evin içindeymiş melek girmezmiş günahmış yalan çarpıtma şeyler bunlar köpekler kadar sadık bir hayvan daha var mı dünyada hiç bir hayvan dışlanamaz domuzundan tut yılanına kadar bütün hayvanların yaratıcısı bir görev vermiş onlara köpeğin ki insanlara yardım var mı dağın başında insan olmayan yerlerde köpek yok çünkü insanların olduğu yerde köpek olur buda köpeklerin insanların dostu olduğunu gösterir
Kuranda köpek beslemek günahtır diye bişey geçer mi aklın alıyor mu bunu dediğim şeylerin dışında Kur'an da ya başka hadislerde bir yerde gübah haram diye birşey yok
Bahcede besleyebilirsin kardesim, daha hos olur. Hem sen mutlu olursun hemde hayvancagiz daha mutlu olur. Tabi eger imkan varsa. Ve bende evde besleminin iyi olmadigini duydum, ama tabi bunun da sebepleri vardir illaki. Hem sen aklin eriyor mu hergun hergun temizlik yapmak? Bence almadan boyle alinca degisicek.
Köpek daha doğrusu hayvan beslemenin günah olduğunu sanmıyorum. Ama benim kendi kişisel görüşüme göre bir hayvanı küçük bir apartman dairesine hapsedip dışarıya çıkarıncada boynuna bir tasma geçirip oraya buraya çekiştirmek zalimce geliyor.
ama köpekler neden sahibini kapıda bekliyo neden çok seviyo ev köpeği farklı bide bebekliklten köoeği alırsan olur ama bide şöyle bişi var şuna inanıorum barınaktan daha iyidir ev en azında içinde gezebiliolar
Köpek Beslemeye Günah Diyip Dindar Geçinenler.. Bu Dünyanın En Dinsiz İnsanlarıdır.. Sanki Melekleri Görüyolar Eve Girdimi Girmedimi Diye.. Müslümanlık Bu Değil Yobazlar..
Bilmediğin konular hakkında konuşma bütün köpekler de yok ama köpekler bu salgına kolay yakalanır ve ağız yoluyla insanlara bulaşır benim dayım veteriner cehaletini her yerde bağırmamanı tavsiye ederim
En İyi Cevaplar