1.74 boyunda erkek kısa mıdır? kafayı yemek üzereyim

Şu sıralar boy olayına inanılmaz derecede takmış durumdayım yolda kimi görsem acaba bu benden uzun mudur gibi triplere giriyorum. Biriyle yan yana gelince boy ölçüşmeye çalışıyorum hatta geçen gün rezil oldum bu yüzden :D oda yetmezmiş gibi eşe dosta soruyorum sizce benim boyum nasıl filan?.. Yani kısacası inanılmaz takmış durumdayım kafayı buna, bu aralar tamamen bunu düşünüyorumd esem yeridir. Gerçi aslında kime sorsam boyumu Türk toplumuna göre uzunsun diyor hakikaten sokağa çıktıdımda da 10 kişi görüyorsam 6-7 tanesi benden bariz kısadır çünkü kısa boylu bir toplumuz maalesef! bir alman yada rus yada isveçli olamayız! Kısacası bir erkekte 1.74 boy nasıldır arkadaşlar? kafaya takcak kadar kötü müdür? gerçi1.74 olduğuma da kimse inanmıyor en az 1.79 filansın diyorlar bana ben en son 19 yaşında ölçülmüştüm boyumu! O zamandan beri uzamış olabilir miyim sizce? Birde benim annem baya uzun bir kadındır 1.64 tür boyu yani çevremizde en uzun kadın odur onla bile yan yana gelince en az 13-14 cm gibi bir farkımız oluyor... Off yardım edin delirdim iyice!
1.74 boyunda erkek kısa mıdır? kafayı yemek üzereyim