Ve ben bu durumdan cidden rahatsizim. Tum gece niye uyumaz bir insan ya. :(
Rabatsiz oldugumu belirtmeli miyim?
Rabatsiz oldugumu belirtmeli miyim?
Bu bir hastalık. Benimde insomnia'm var gece uykuya dalamıyorum. Eşim bildiği için uyanıp benim uyanmamı bekler. Bence yanlış yoldasın. Kimse bilerek düzensiz bir hayatı istemez.
Ne yapmam lazim peki?
Doktor önerebilirsin. bir arkadaşta böyle bir bakılalım ne kaybederiz filan diyerek ikna edebilirsiniz.
Muhtemelen çizim yapmaktan uyuyamıyor
Cizimi maketi olmadiginda da oyle
Demekki alışmış artık
belki tüm gece meta sözlük, ekşi sözlük gibi siteler takılıyordur, veya film izliyordur.
Olabilir normal ama ben gece 1 2 de uyumasina da raziyim sabah 8de uyumak nedir ya.
Cok dersi yok onun. Mesela sali ve cuma hic dersi yok. Dun oglen 14 gibi uyudu aksam 19a kadar ki ben uyandirdim zorla gozunu acamiyordu falan. Sonra skype acip konustuk gece 12ye kadar artik cok uykum gelmisti dayanamadim uyudum o da uyumamis sabah 8e kadar. Sabah 8de mesaj atmis askim ben simdi uyuyorum haberin olsun cevap veremezsem falan diye.
Ya bisey sakliyor demiyorum zaten ki ben ona cok guvenirim. Hem deliler gibi asik bana ve durust bir insandir hep der "bana yapilmasini istemedigim seyi bir baskasina asla yapmam" yani ayrica bana resmen tapiyor neyse zaten soruyorum ne yaptin dun gece uyumadiginda verdigi cevap belli "askim oyun oynadim film izledim seni ozledim aciktim biseyler soyledim yedim vs vs"
Ama ben sinir oluyorum boyle tum gece uyumamasina. Haksiz miyim? Cok mu mudehale ediyorum onun hayatina
Hergun oglen yatip aksam kalkmiyor canim o kadar degil oyle olsa terkederdim.
bende öyleydim geçti sonra alıştık 11 de yatıp sabah 7 de kalkıyoruz
1de utusa bile raziyim ya
Cevap
1Cevap
Sen niye benim yerime rahatsız oluyosun der. Ne zaman uyuyacağı onun bileceği iş biraz saçma olur.
Oyle bisey demez diyemez.
iyice bokunu çıkartsınız yuh.
sanane naparsa yapsın.
Soyle vur kafasına
Ay yok kiyamam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar