+1 yılDünyada Evli Olupta Cennete Beraber Girenlerin Evlilikleri Devam Edecektir. Dünya Kadınları Hurilerden Daha Güzel Olacaktır.
Dünyada İki Evlilik Yapıp Hep Birlikte Cennete Gitmişlerse Orada da Bu Evlilikleri Devam Edecektir.
Dünyada Hiç Evlenmemiş Olan Erkekler Hurilerle Evlenebileceği Kesin Olmakla Beraber Onun Gibi Bekar Kalmış Biriyle de Evlenebilir.
Dünyada Bekar Kızlar İse Cennette Arzu Ettikleri Biriyle Evleneceklerdir.
Ancak, imandan nasibi olmayan ve inkâr üzerine ölen eş,
Ancak İman Sahibi Olmayan ve İnkar Üzerine Ölenler Eşlerinden Ebediyen Uzakta Kalıp Cehennemde Ebedi Olarak Kalacaklardır.
Dünyada Evlenemeden Ahiret Alemine Göç Eden İman Etmiş Erkek ve Kadınlar Cennette Evlendileceklerdir.
Fakat Çocuk Olarak Vefat Edenler Bu Durumdan Muaftır.
Müslümanların Buluğ Çağından Önce Vefat Eden Çocukları Doğrudan Cennete Gidecek, ve Ebediyen Çocuk Kalarak Anne ve Babalarına Eğer Cennettelerse Teslim Edilecek, Eğer Anne ve Babadan Biri Cennette İse Ona, Eğer İkiside Cennet'e İntikal Edeceklerse Bir Aileye Teslim Edilecek Geldiklerinde Almak Üzere Eğer Ebediyen Cehennemdeler İse Başka Bir Ailenin Çocuğu Olacaklardır.
Ancak Buluğ Çağından Önce Ebeveynin Teşvikiyle Mecbur Olmadığı Halde Namaz Kılan, Oruç Tutan Çocukları HZ. ALLAH Büyükler Gibi Yaratacak ve Amellerinin Karşılığı Bu Farkı Onlara İhsan Edecektir.182 Yorumla- +1 yıl
Evlilikleri devam edicek ama huriler de olucak...
En İyi Cevaplar
Saçma saçma konuşma bahsettiğini şeyler o kadar basit değil koskoca evrende seni bir dünyada nefes alıp vermeni sağlayan yüce ALLAH (CC) herşeyi bilendir her şeyi gözeten dır sen daha mı iyi bileceksin neyi sorguluyorsun sen kimsin ki bu kadar alım hoca peygamber sorgulamalış bizler kim oluyoruz da böyle şeyleri sorguluyoruz.. maden inacli birisin inaniyorsun peki namaz kınıyoruz zamanımız yok.. oruç tutmuyoruz hastayım şekerim var tansiyonun var. zekat vermiyoruz benim borcum var taksidim geldi bana düşmez.. Hac görevimiz yapıyoruz yaşlanınca gideriz daha erken benim o kadar param yok.. Eeee nerde müslümanlık ama müslümanız ama bir bara gitip içerir o na zamanımız var hesap gelir 100tl ona paramız var AC değiliz açıkta değiliz kimse buna şükür etmez kulluk görevini yapmaz sonra eşime huri verilecekti verilmeyecekti cennete girmek çok kolay.. ama cehenneme girmek çok zor ama biz zoru kolay yapıp kolayı zor yaptığımız için ve sanki herkes cennet olacakmış gibi davranıyor ya işte buna ayar oluyorum önce bir bizi ve bütün kainatı ve ikisinin arasında kileri yaratan YÜCE ALLAH (CC) önce bir kulluk görevimiz yapalım sonra bunların cevaplarını sen kendin kendine bulacaksın... insan önce kendini kandırır sonra bir başkasını kandırır bunu unutma... saygılar... sana yapılmış bir sitem değil bu kızma bana ne olur..
12 Yorumla
Soran+1 yılSen de doğrusun ama beni anlayamıyorsun. Her neyse zahmet edip uzun uzun yazdığın için sağol.
Selamünaleyküm.
Ahireti dünya gibi düşünmekten vazgeçin. İman bambaşka bir şeydir. Yakmayın cennetinizi. Felsefeyle iman bir arada zor durur. Siz bana cennete gireceğinizi garanti edin, gerisi kolay. Etmeyin Allah aşkına; ahiret derdi sizin yaptığınız gibi hafife alanıcak bir dert midir, ne yapıyorsunuz. Sıratı geçmiş gibi rahat olmak hiç hayra alamet değil.
Sizi bilemem ama ben çok korkuyorum. Mahşerden, sırattan, mizandan endişeliyim.42 Yorumla
Soran+1 yılAleykümselam.
Ben bu konuda çok hassasım, ama yazılanlar da doğru, evet.
+1 yılBu sorulari buraya sormamalısıniz bence aradiginiz tum cevaplar Kuran da dir ve yine tek rehberinizin Kuran oldugu da acikca belirtilmektedir acin türkçe mealini okuyun kafaniz da soru kalmasin günümüzdeki yanlis islam uygulamalarina da cok fazla itimat etmeyin. Saygilar.
24 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum zaten. Bu konuyu da araştırdım ama çok canımı sıkıyor.
Soran+1 yıl@Hamzashn biz seni başka bir soruya alalım, seviyesizleşmenin alemi yok.
- +1 yıl
bende okudum hocalara sordum tomurcuk gögüslü kadinlar var sizik icin yaratildi diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılAllah isteseydi, Kuran’da cinsellik için kullanılan “lamese” gibi kelimelerle, hurilerle cinselliğin olacağını açık bir şekilde beyan edebilirdi; böylesi açık bir beyan yokken, cenneti daha çok erkekler için hazırlanmış bir alan gibi gösteren ve insanlara (sadece kadınlara veya sadece erkeklere değil) yaptıklarının karşılığının verileceğini söyleyen Kuran ayetlerinin ruhuna ters bu anlayışı reddetmeli, Kuran’da anlatılmayan detayları “bilmiyoruz” demeyi bilmeliyiz. Bunların cinsel tatminle ilgili ilgili bir fonksiyonları varsa bile, mevcut Kuran ayetlerinden hareketle bunun kesin bir şekilde ifade edilmesi mümkün değildir.. Kuran’da, ahirette cinsel bir yaşamın olduğu veya olmadığına dair açık bir ifade olmadığı gibi, “hurilerin” erkeklerin cinsel partnerleri olduğuna dair bir ifade de yoktur. “En çok salavat getirene ahirette en çok huri verilecektir” gibi, metinlerinden uydurma olduğu rahatlıkla anlaşılabilecek hadislere bu yazıda yer verilmedi, merak edenler, Kuran’da olmayan huri algısının nasıl oluştuğunu, uydurma olduğunu düşündüğümüz bu hadisleri okuyarak öğrenebilirler.
Ahirette insanların canının istediği birçok nimet olacağı Kuran’da belirtildiğine göre (41-Fussilet-31, 43-Zuhruf-71, 76-İnsan Suresi-20) ahirette cinsellik beklentisi kanaatimce normal bir beklentidir. Fakat bilemediğimiz konuda “Bilmiyoruz” demeyi bilmeli ve cennetteki nimetlerin gerçek vasıflarını kimsenin bilmediğini söyleyen 32-Secde-17. ayeti bu tip konular gündeme geldiğinde hatırlamalıyız. Ayrıca 9-Tevbe Suresi-72. ayette dendiği gibi Allah’ın rızasının tüm Cennet nimetlerinin üstünde olduğunu da hep aklımızda tutmalıyız.00 Yorumla
+1 yılBende çok kiskancim aynı şekilde çok düşündüm fakat biz hurilerden daha üstün olucaz ve onlar sadece hizmet edicek kiskanclik duygusuda olmicak
51 Yorumla
Soran+1 yılDaha üstün olacağımızı biliyorum fakat onlar da eşleri olacak. Ve kıskançlık duygumuz olmadığından doğal karşılayacağız bunu. Ne kötü.
+1 yılBirincisi herşeyden önemlisi cenneti kazanabilecek amel ile gitmek Oraya bir diğer konu Allah oraya gidildiğinde ne kıskançlık ne kin ne nefret kalmayacak diyor yanı bu dünyada adaleti sağlamış bir Rab orada mı sağlayamayacak? Ve şu gerçek var ki eşleriniz güzellik olarak hurilerden misli misli guzel olacak diyor eşin seni seçecek merak etme huriler de sizin hizmetciniz olacak altın tepsiler ile ikramlar sunacak sen once bir cenneti kazan da huriyi Nuri'yi sonraya bırak
100 Yorumla
+1 yılKardeşim senin bilmediğin çok şey var yazdıklarına bakılırsa :) Nereden biliyorsun Eşin Cennete gidecek bu bir.. İkincisi Huri Eş demek ve sanada verilecek istediğin kadar ve sen cennette dünyadaki eşini felan aramayacaksın ya da onunla birlikte olmak istemeyeceksin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen sevdiğim kişiyi başka biriyle paylaşmak istemiyorum.
- +1 yıl
Zaten muhtemelen cennete gidemeyeceksin o yüzden pek tasalanma :)
Soran+1 yılAllah ile benim aramda. Derdi tasası seni bağlamaz.
- +1 yıl
Beni bağlamıyor zaten ALLAH'ın kitabından Hidayet yolunu bulup ona ulaşmayı dilemediğin sürece bütün insanların cehenneme gideceği Kur-anda yazıyor zaten Ben Senin ALLAH'ını tanıyorum öyle diyor kardeşim seni yargılamak ya da aşşağılamak için söylemiyorum bunu.
+1 yılCennette kocanı düşünmezsin, tanimazsin bilmezsin, ihtiyacın olmaz. Onunda sana. Huriler dediğin bizim gibi insan değildir, nur ile oluşmuş göze hitab edendir. Yani kiskanacak birsey yok. Eşim şakasına huriler istediğini söylemişti bende 3 gün küs kalmıştım. Sonra bana bütün bu bilgileri okudu 30 kere 😄
01 Yorumlaşu andaki hislerin ve duygularınla düşünme boşuna kendini üzersin bırak o zaman geldiğinde buna o düşüncelerine karar verirsin daha önce imkansız yapmam dediğin niceleri şimdi sana mantıklı yapmak zorundasın diye geliyordur
sırata gelince 3 huri değil 100 huri verin kocama da beni de cennete alın demiyeceğin ne malum?03 Yorumla
Soran+1 yılAbi illa sevdiğim kişiyi paylaşmak mecburiyetindeyim o zaman, öyle olacaksa istemem eş falan.
- +1 yıl
şu andaki halinle durumunla düşünme bunları kocan ve sen kral ve kraliçe olacaksınız inşallah onlar ise hizmetkarlar
doğuda kız erkek arkadaşı ile el ele dolaşamazken bazı illerde akşam yemeğine erkek arkadaşını davet edebiliyor 2 babada 2 ayrı tavır düşünce karşılama olabiliyor o zaman ki tavrın değişecektir Allahın helal kıldıklarında bizler için kötülük yoktur sen bunu sorgulayarak Allahın takdirini de sorgulamış olursun anne baba bir kardeşin ile evlenmen ne kadar saçma ne ahlaksızca değil mi ama Hz. Ademin çocukları eşler için birbirine düşmedi mi?
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
sabır et şükür et dua et
Soran+1 yılHaklısın. hakkımızda hayırlısı. Sağ ol.
+1 yıl"ırmaklarından şaraplar akacak" diyorsun,
cennet-i ala meyhane midir?
"her mümin'e iki huri vereceğim" diyorsun,
cennet-i ala kerhane midir?125 Yorumla- +1 yıl
lütfen daha çok eksileyin cahil takımı:D
- +1 yıl
o şarap bildiğimiz şarap değil .. eğerki kuran-ı okuduysan oradaki anlamının farklı olduğunu göreceksin... burada kim cahil belli oluyor ... huri derken hizmetçi anlamında cinsel duygular insandan alındığı için dünya şehvetleri orada geçerli değil... aç biraz kitap oku... ben kendimi din konusunda yetersiz görmeme rağmen seni iki dakikada burada çürüttüm ... gerisini sen düşün.. hade eyvallah
- +1 yıl
Oradaki şaraptan kasıt alkol değildir. Cennet şarabı farklıdır
- +1 yıl
@ENRIQUE1990 tamam dostum çürüdüm ben, kokmaya başladım bile
+1 yılablacim o hurilerin hepsi cinsel ihtiyacdan dehil murebbiye gibi size hizmet icin veriliyo sanada nuri (gılman) veriliyo siz yine iste4seniz beraber olabiliyosunuz
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tam yerine sormussun bu soruyu simdi abuk subuk cevaplar gelir tek rehber Kuranı Kerimdir ;)
49 Yorumla
SoranAraştırdım, haklısın. Yeri değil burası ama canımı sıkıyor bu konu.
Soran+1 yılTabii?
- +1 yıl
Ve onlara (cennetliklere) orada (cennette) temiz eşler vardır.” (Bakara, 2/25)
Oysa burada anlatılmak istenen cennette kadın-erkek herkesin evli olması, temiz eşlere sahip olmasıdır. Erkekler ve kadınlar çoğul olarak zikredildiği için, onların eşleri olarak zikredilen zevceler ve zevcler de çoğul olarak zikredilmiştir. Yani her erkeğin temiz zevcesi ve her kadının da temiz zevci vardır denmek isteniyor.
Bu ifade, bir öğretmenin yıl sonunda talebelere hitaben, “Şimdi karnelerinizi dağıtacağım.” demesi gibidir. Bu ifadeden bir talebeye birden fazla karne verileceği manası çıkmaz. Aksine her birine bir karne verileceği anlaşılır. Talebeler çoğul olduğu için karne de çoğul olarak zikredilmiştir. Bu tür ifadeleri yanlış anlamada, konu hakkında bilgi sahibi olmamanın rolü büyüktür.
Soran+1 yılAma anlatamadım ben bunu sana. En az 2 eşi olacakmış erkeklerin diyorum.
Soran+1 yılSağ olunuz efendim.
Insan eger dunyada esini severse ahirette de onunla birlikte olabilir. Cennette birlikte olmak diye bir sey var biliyorsun ki. Herkese 3 huri zorunlu diye bir sey olmasi mantiksiz zaten isteyene olur heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet evlilik devam ediyor ama adam neden istemesin ki bunu? Herkes ister yani.
+1 yılHuri meselesi sanırım yanlış yorumlanmış bir olay hizmetli anlamında cinsel değilde sana hizmet eden cinsiyetsiz varlık diye biliyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhakkak ki kişi (cennette) bir ayda, yani bir ay miktarı kadar zamanda bin huri ile evlenir ve bunlardan her biri ile dünyadaki ömrü kadar aşk hayatı yaşar. (İmam Şa'rânî, "Ölüm-Kıyâmet-Âhiret" Sayfa 355, Hadîs No: 645) Cennet ile dünyayı kıyaslamak lazım.
00 Yorumlakardeşim erkek öyle birşey olacak ki 40 tane güzeller güzeli Hurisi olacak hemde en az 40 diye duydum. ama dünyadakiler o hurilerden daha güzel olacakmış
03 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum onu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHuriyi siz cinsel beraberlik için zannetmeyi bırakın artık.
Erkeklere verilecek hizmetkarlardir bunlar.
Ayrıca kadınlar. içinde " oglan uşağı " anlamına gelen GILMAN. verileceği söylenir24 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin? Gerçekten çok sevindim eğer doğruysa :)
Cevap sahibi+1 yılBunu Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri söylüyor.
Cennet şehvet yeri değil,- +1 yıl
@Sertapp14 Evet yaaa
+1 yılHuri dedigin seyin anlami guzel yuzlu melektir bunlarin cinsiyetleri yoktur amaclari bizleri hos sohbetleriyle vakit gecirtmektir.. Bosu bosuna kiskancliga gerek yok :) o huriler bize de veriliyor
10 Yorumlaherkes kafadan atıyor bişey.. bir düşünsene dünyada 4 ten fazla eş Almak yasak gözüyle bakılan bir inancımız var.. dünyada yasak olan çok eşlilik cennette niye helal kılınsın?
50 Yorumla
+1 yılNerden biliyorsun gidip gelen mi var sana anlattı? Bunları ali rıza demircandan cübbeliden mi dinledin. Onlara kalırsa cennetin genelevden farkı yok. Sen kulak asma.
41 Yorumla- +1 yıl
aynen genel ev gibi anlatilar ickiler kadinlar tomurcuk gögüsler
Sana gilman veriliyor ama hemde kiskanclik duygulari olmuyor dunyadaki gibi cinsel biseyde dusunme orda oyle seyler yok sen gilmaninla oda hilurisiyle yasasin ya da ikiniz bir yasayin ama once dunyada ayaginjzi denk almaniz lazim😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok net bilgim yok ama bildiğim kadarıyla ölünce evlilikler iki tarafta isterse devam ediyor yani bu durumda huri yok. Sadece evlenmeyenler, eşini istemeyenler için veriliyordur yoksa diğer şekilde hangi kadın isterki
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım doğrudur bu dediğin.
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılcennete gittinde orası kaldı gittiğinde bize değil rabbime sor? :D :D
sen önce önündeki hayatını rabbimin istediği gibi yaşada kimin nereye gideceğini allahtan başkası bilemez :)00 Yorumla öteki tarafta kıskançlık diye bişey yok rahat ol onu ge. çtim zaten sen o hurilerinyanında parılparıl parlıcaksın eşin senden başkasına bakamıcak zaten o huriler sadece hizmetli olucak gibi düşün o derece güzel olucaksın
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluydurdukları bişey bu , Kuranda geçen huri tercümesinde cinsiyetsiz varlıktan bahseder ve arkadaş olarak geçer , gel görki abazları kandırmak için söylenmiş bir sözdür bu
20 Yorumla
+1 yılBen bu soruları 14 yaşlarımda düşünüyordum. Biraz geç kalmışsın.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılbunlar hep Kuranı çarpık çurpuk okuyup, hadislere saplanmaktan kaynaklanıyor! Evet huri var ama bunu nasıl cinselliğe bağlarsınız ki? Kuranda hiç öyle bir ifade geçmez, sanki Allah erkeklere zinayı öbür tarafta hak vermiş gibi konuşmayın, haşa!
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. sen yine 1 numara oluyorsun
kıskanacak bişey yok
huriler fazladan veriliyor:)10 YorumlaCanim tek erkege degil kadina da gilman adi verilen yakisikli erkekler veriliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılGılman sadece kadınların hizmetkarıymış, yani kadının doğası 1'den fazla eş istemeye müsait değilmiş. Doğru tabii ama erkekler neden 3-5 tane ile evleniyor?
Soran+1 yılHayat size güzel valla, tadını çıkarın.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeli saçması şeyler.. diğer dinlerde böyle birşeyden bahsedilmiyor.. ama bizim dinimiz en iyisi olduğu için bu da düşünülmüş :) aaakeeepeee zihniyeti :D fıtratınızda var gerçi sizin
00 Yorumlabir kurtulamadık sizden ordadamı tirip atcanız... :)
30 YorumlaAynı şeyi bende düşünüp sinir oluyordum :D meğer başka şeyler varmıs
03 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş işin aslı?
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılnerden biliyorsun cennete gireceğini de kaygı duyuyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz bu değil.
O evliler için geçerli değil. Cennette insan sevdigiyle birlikte olur
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçerli imiş. Yani dünya kadınların bir tane, bir de huri alacaklarmış. Bu da en azı yani, isterlerse 70 tane alabiliyorlarmış. Aklım almıyor.
- +1 yıl
Benimde gerçekten senle aynı yorumdayım böyle bişey olamaz ya insan sevdiğini başkasıyla düşünmek bile istemez yani bunun için bile öbür tarafa gitmek istemem ben şahsen hep bu dünyada kalmak isterim eğer böyle bir şey varsa hem sevdiğin kişinin gözü senden başkasını görmez diye düşünüyorum eğer orada huride alırsa seni gerçekten sevmiyodur seven insan der orada ben sadece eşimi istiyom ebedi ve onu seviyom huri istemiyom der ve şu olasılıkta var mesela eşi cehenneme gitti gene huri ya da başka kadın fl istemez eğer gerçekten seviyosa eşinin cehennemden çıkmasını bekler ya da onun için cehhennemi bile göze alır ömür boyu bile çıkmasa eşi kimseyi istemez hep eşini ister gerçekten seviyosa
+1 yılgeri zekalı arkadaş, kadın erkek dünyada birbirleri için eş olarak yaratılmıştır, varsa böyle bir ahiret orada kimse kimsenin suratına bakmaz..
01 Yorumla
Soran+1 yılLafını bil hadsiz. Ne dediğin belli değil.
Bak aşk erkeker kadınlarıyla birlite cennete giricek ve erkek ister Allah onlara 2 tane daha eş verecek eğer istemezse vermez zaten onlar hizmetçi olarak görevlendirdiker bende ilk duyduğumda çok ağlamıştım ama öğrenince rahatladım
00 Yorumla
+1 yılneden erkeklerin kadina düskünlügü duygusu alinmiyorda kadinin kiskancligi aliniyor acayip sacma kadinlarda busuru erkekle birlirke olsa erkekelr cildiririd acik ner dünya erkekler ifin yaratilmis cok kötü
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 986 cevap paylaştı. ya o ortamı gördükten sonra eşinle işin olmayacak zaten rahat ol :D
00 Yorumla
+1 yılbu konu beni aşar... konuşması gereken bilgili arkadaşlar açıklama yapmışlar...@SerKan1923 arkadaşın yorumu yeterli... anlayana
00 Yorumla
+1 yılAynısı dünyada var erkekler kuma getiriyor eve haberin var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılYapsın görelim bakalım. Kapının önünde bulur kendini.
- +1 yıl
Sen köylü musun neden üstüne alındın anlamadım?
Soran+1 yılBir ima sezdim de.
- +1 yıl
Hmm problem değil keyfine bak benim gibi alıngan olma yoksa arkadaşlarını teker teker kaybedersin
Soran+1 yılTeşekkürler tavsiye için. :))
- +1 yıl
Rica ederim;)
- Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılBeraber giderseniz. Seni alır Hem sanada Nuri verilecek :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKomik değilsin. Uza.
- +1 yıl
Uzadım san doğru zaten.
öyle bişey yok arapların uydurdugu bişeydir bu inanıyomusunuz buna jhadfasdf
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGitmeden bilemeyiz şimdi :D evlendiğim insanla olmak isterim ben şahsen
00 Yorumla Bu da ayri bir tezat tabiki detaya girsek dinsiz oluyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılKafamdaki soru işaretlerine cevap bulmam lazım, insan merak ediyor işte.
Soran+1 yılİmtihan işte, orada kötü huylar olmayacakmış.
Şener şenin filmi aklıma geldi oy verince cennetten tapu almak gibi
00 Yorumla
+1 yılYani cennet veriliyor kadın yine mutsuz arkadaş bizden nasıl kadını mutlu etmemiz beklenir ya :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim kişiyi paylaşmak istemem çok mu anormal geliyor?
Taş gibi huriler verilecek amacı o cennetin sende nurileri beklersin :)
22 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla ilgin alakan yok, lütfen yorum yapma.
+1 yılCevabı bende merak ediyorum. Bulduğun cevabı bana da söyler misin?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsen iyi bir es olursan o hurılerin kraliçesi olcaksınn
00 Yorumla
+1 yılDeli misin sen ya? Git adam gibi şeyler düşün.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaddini bil haddini. Terbiyesizlik yapma!
- +1 yıl
Bunlara zaman ayıracağına kocama ne verebilirim de. Çocuklarınla yeğenlerinle ilgilen. Sen bunları düşünürken insanlık zaman makinesinini klonlamayı ışık hızına ulaşmayı planlıyor. Allah sana beyni bunları düşün diye vermedi. Adam gibi şeyler düşün bir şeylerle ilgilen.
Lutfen biraz bekleyin tanriya bağlıyorum
00 Yorumla
+1 yılbir konuş ya belki anlaşırsınız :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok komiksin.
- +1 yıl
olaya tam türk kızı kafasıyla bakmışsın yalnız. bu arada ben ahirete falan inanmıyorum
+1 yılCennette herkes sevdiği ile birlikte olur
02 Yorumla
Soran+1 yılEn az 2 eşleri olacakmış. Oysa ki kadınların doğası buna aykırı olduğu için, sadece bir eşi olacakmış.
- +1 yıl
O zaman hemen ön yarğılı davranma daha iyi araştır mutlaka aklına yatan bişi cıkar
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana da nuri verilecek
01 Yorumla
Soran+1 yılDefol git. Saçmalayabileceğin bir yer değil burası densiz! Başka sorularda oyalan hadi.
+1 yılBizede hılman var sonuçta 💃🏻💃🏻
10 YorumlaOrda kıskançlık duygumuz olmucak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı. eşinizin cennetliği garanti galiba
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. kocana huri sanada Nuri verilecek :)
00 Yorumla
+1 yılislamda kadına değer yok galiba bunu anlıyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
evet yok bu duurm üzüyor
:D Cennete girdi de hurisi kaldı.
31 Yorumla
Soran+1 yılUza.
+1 yılRahat ol... Kızlarada nuri vereceklermiş...
00 Yorumla
+1 yılErkeklere huri sizlerede Haydar verilecek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgidecegini garantiledikte hurileri kıskanmak kaldı.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnun tasası sana kalmadı.
Cevap sahibi+1 yılSana derken size demek istediniz sanırım.
Soran+1 yılKomik olma.
- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne