Bu şampuandan kullanan var mı aranızda arkadaşlar? Tavsiye eder misiniz?

ben de syoss un keratinli şampuanını kullanıyorum. keratinin saça iyi geldiğini duymuştum. schwarzkopun bu şampuan bildiğim kadarıyla. benim kuzenim kullandı scwarzkop (keratinli) varken. dayı bu şampuan çok güzelmiş dedi. yumuşacık yapıyor saçları dedi. artık markette scwarzkopf olarak bulamıyorum syoss adı altında keratinli şampuanlarını alıyorum.
bir ara kullanıyordum. Başlarda saça çok iyi geliyor. Sonradan cılkını çıkarıyor sanki. Saçı eskisi gibi kaldıramıyordum bir süre kullandıktan sonra..
2 ay kadar kullanmanı ve daha kullanmamanı tavsiye ederim.
Ben syoss keratin olanini sadece kullaniyorum. Mukemmel otesi birsey oldugunu soyleyebilirim 2 ay icinde 2 kat daha fazla uzadi sacim.
hadi yaaaa :D ne güzel bende de işe yarar umarım
kullandim baslarda cok saclarima cok iyi geldi ama sonre kece gibi oldu tarayamiyordum bile saclarimi hemen biraktim..
Cevap
1Cevap
Kullanıyordum ama bende saç dökülmesi var bioblas aldım bu sefer.
İlk zamanlarda çok iyi geliyordu bu şampuan.
Bana hiç iyi gelmedi, keçe gibi yaptı saçlarımı.. Bu arada bütün şampuanlarda kimyasal vardır. Oyuna gelmeyin.. Bitkisel sabunlara yönel saçların için.. Ya da bebe şampuanı kullan..
Kullanmadim hic ama cok merak ettim sampuan kuaforler bunu kullaniyo sanirim genellikle
syossun farklı bir şampuanını kullandım hiç beğenmedim mahvetti saçımı genel olarak bu markayı kullanıpta memnun kalan hiç duymadım riske girme bence
Ben kullandım. Güzel 👍
ben kullanıyorum gayet memnunum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar