Tek çarem sizsiniz işte durumum bu kadar vahim 😭
Baba kız ilişkisii 😒
Baba kız ilişkisii 😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babacim arkadaslarimin hepsinin iphone u var. Arkadaslarim da "aramizda en çalışkani sensin ama iphon un yok baban allamiyor mu benim babam bir daha istesem bir daha alir ezik " dedi babacim. Tabi bunlari söylerken de aglayabiliyorsan agla
İphone6 ben kullanıyorum hiç almayin 1 sene sonra 7 çıkacak 6 nin havasi gidecek almayin boşuna
Bende samsung s6 var 2.500 lira aldım babam bir şey demedi simdi alma fiyat düşünce alırsın diye bende beklemek istemedim.
Baban ya da neyse buraya yazamam
Almazsan seni öldürürüm baba www.araklimedya.com/.../..._vurdu_h13111_0673d.jpg
Cevap
11Cevap
Baba herkesin iphone 6 sı vAr benim yok de arkadaşlarım beni eziyor gibi şeyler söylersen dayanamayıp alır diye tahmin ediyorum
iphone 6 ve iphone 5s i al elıne bir incele ozaman gorursun ikisi arasındakı tek farkın ekran buyuklugu oldugunu :D boşa para verme fazla 5s al geç
Babacım bana yeni telefon alırmısın de neşesi yerindeyken nişanlım aynısını evlenme faslını babasını söylemek için kullandı
sen nasil ikna edersin bilmiyom ama baban seni yazın bir yerde çalıştırsın almamaya ikna olursun bak :D
Baba bu İphone ayda bir kereye mahsuz sahiplerini Mars'a çıkarıyormuş ben de çıkmak istiyorum de
Neden iphone 6
Çok daha iyi telefonlar var.
Üstelik fiyatı da uçuk..
Aynı durum... ama benim ders için lazım ve ben hem istemeye hem yalakalık yapmaya utanıyorum doğrusu... Ee alabildin mi?
Almış
Derslerime cok calisacam baba sozunden hic cikmayacam bir dedigini iki etmeyecegim baba.
sana iphone 6 alırım ama senden bişey istiycem ve bunu sürekli yapacaksın bana kargo yolluycaksın
Yemek yapmayı öğren önce bakarız
babanın durumu iyimi_?
maddi durumu ıyıyseee alırrr neden almasınının
yağ çekerek :D
İnthar flan et
gel ben alım sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar