Sobalı ev mi seversiniz doğal gazlı ev mi? #SezaiAcima
Sobalı
Doğal gazlı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sı... yım sobaya param var ama kaloriferli ev olmadığından sobalı evde oturuyorum. 1. kattayım. ha bire kömür çıkar, kozalak çıkar, odun çıkar, külleri dök, hergün günde 2 kez kova hazırla, balkona giderken yere kül dökülür, sobayı yakarken puflar ısıtmaya çalıştığın yeri havalandır, isi pisinden millet yılda 1 kez halı yıkatırken 2-3 kez halı yıkat, belini ağrıt, arada tüylerin ütülsün, boruları ayda bir temizle, kurum toplama yerini boşalt, bacayı ayrı çatıya çıkta temizle, lodos olur zehirlenecem diye kork, habire puflamalardan is olan perdeleri yıka, devamlı mobilyaları sil, en kötüsü de bu kadar uğraşmana rağmen sadece salonu ısın yatak odasında don banyoda don, mutfakta don, koridorda don, tuvalette don. ama kestane kuzinede patates ve üstünde çay keeeeeeeyfi diyecektim çay da yasak ve kestaneyi de hiç sevmem bir patates kalıyo e onada değer diyelim de züğürt tesellimi yapayım kendime :D
gelin el ele verelim gömelim sobalarımızı hep birlikte kalorifere geçelim. tuvalette k.. mız donmasın banyoda sıcak suyun altında titremeyelim. yatağımıza polar nevresim takımlı yün yorganın üstüne battaniye alıp polar eşofman takımıyla girmeyelim. yatağın içinde dönebilmek için üstümüzdeki polar nevresim takımlı devasa yün yorganın üstündeki battaniyeyle birlikte zıplatıp hızlı bir hamleleyle dönmek zorunda kalmayalım :D :D :D
sobalı evin eziyetinden kurtulmak isterdim..
:)
ama sobalı evde yaşıyorum su anda
sobalı tabi ki.. sabah kızarmıs ekmek kokusunun verdiği huzur, su dolu güğümlerden cıkan tıslama sesleriyle gelen uyku, mandalina ya da portakal kabuklarından yapılan doğal oda kokusu, ve pazar akşamları sobanın dibinde leğende yıkanma der olayı kapatırım :)
Sicak evi severim neyle isindiigimin bir onemi yok sobali ve dogalgazli evim de var ikisnide seviyorum
Tesekurler
Cevap
7Cevap
doğalgazlı ancak köyde keşfettim kuzuneli soba Annanem patates felan atıyordu kuzunesine ve öyle güzel yanıyorduki hasta olduğumda yanına yattım öyle güzel bir sıcaklık doğalgazda yok herhalde...
Sobalı ev daha güzel tabi ama tek bir odayı ısıtıyor. Doğal gaz bu yüzden
kolaylık açısından doğalgaz, ama onun dışında sobalı ev.. çok iyiydi sobadaki yemekler, ve aynı odada sohbetler.. ozledim...
soba değişik hava katmak için güzel tabiki. kestanesi çayıı ekmeğii.. ama biraz o güzel havadan çıkıp gerçeğe dönelim :D doğalgaz pratik temiz
Kestane, kumpir romantizmi güzel de kim ugrasıcak simdi sobayla dogalgaz iyidir iyi
Sobalı ev ama yaşlılar için yorucu ve zahmetli. Ben sobayı seviyorum onun ısıttigi gibi hiç bisey isitmiyor😊
sobalınınn yeri başka evet bir odada yanıyo soba bir yeri ısıtıyor diğer yerler soğuk oluyordu ama onun sıcaklığı başkaydı yaa
Sobayi hic bir seye degismem dogallik gibisi var mı yaa mis mis :))
Soba candir ya. bizim ev doğalgazlı anlamda soba var diye oraya gidiyorum
bence gelecek elektrikte hacı.
Sobalı ya kestanede koyacaksın üstüne miss
soba külü diye bişey var , dağ evinde güzelde şehirde olmuyor
Ne fark eder ya huzurum olsun
doğalgaz olsun ama ev sobalı olsun :d
Sobayla ugrasilmiyor ya dogalgaz daha iyi
Doğal gazlı iyide ben ısınamıyorum yaw
kömürle ısınan kaloriferli ev
doğalgazın sonuna kadar açıldığı ev:DD
Doğal gazlı ev.
Sobali evi özledim :(