Köpek almak istiyorum ama karar veremedim. Daha önce hiç beslemedim. İstediğim köpek türü ; Maltese Terrier. Ama bakımı çok mu zor? Evin içinde değil de balkonda mı beslemek zorundayım? Çok zorlanırmıyım? Bu da istediğim türün resimleri ;
Tam olarak 3 tane evladım var ve hepsi ayrı bir çeşit.. o kadar zor kii. ama onlar tam bir evlat. aldıktan sonra kopamıyosun ve sorumlulukların çok fazla oluyor. tüy dökmesi, kakası, çişi, yemeği, oyunu, hastalığı, ilgisi v. s bildiğin çocuk doğurmuşsun gibi düşün :) ama şu an 3 yavrum için canımı veririm
evin içine alırsam annem beni evin dışına atar :D geldiklerinde 35 günlüklerdi şimdi 5 aylıklar ve geldikleri günden beri bahçede ki klubede yatıyorlar
çiftlik aslında.. horoz civciv at da var ama yavrular geldiği ilk günden beri beraber oldukları için saldırmıyorlar bile birbirlerine. horozla köpek birbirleriyle oyun oynadığını gördün mü hiç :)
Balkonda olmaz , bence bahçeli evin olsa daha iyi olur apartman da cok mutsuz oluyorlar benim de rotvaylerim var fakat Bahçeye büyük kulübe Yaptım orda yaşıyor istediği kadar koşuyor oynuyor. Ev de tercih etmiyorum hijyen den dolayı.
Site bahçesinde de kaçıp gidebilir ama. İlla müstakil ev mi lazım şimdi :( Arkadaşlarım var evde apartmanda besleyen. Ama onlar balkonda tutmuşlar. Balkon camlı ama kapalı yani
Tüyü vs zordur. Ben evde 2 muhabbet kuşu besliyorum ki tüyü yemi altını temizlemesi zorluyor. Birde akvaryumda balık besliyorum temizleyene kadar belim kırılıyor. Evdekiler de beni evden atacak duruma geldiler :D
Diğer kişilerin dediği gibi bahçeli bir evin yoksa hiç uğraşma hayvana yazık olur.
@kalpsiz_kız ben akıllı yemlik kullanıyorum ki yemleri tekrardan üfürüyorum ayıklamaya çalışıyorum her yer batıyor :D Babam salacam kız kardeşim satacam annem altlarını temizle diyiyor :D
Annem bir gün temizlemeye çalışmış da dişi kafesden kaçmış mutfakta doğalgaz borusuna konmuş annem korkusundan mutfağa gitmemiş gece yarısına kadar beni beklemiş :D Tabi bende odaya girdim kafesin kapısı açık balkon kapısı açık erkek kuş sadece kafes de duruyor bağırdım bütün evi ayağa kaldırdım. Kalpten gidiyordum ya la :D Nasipse bir kaç haftaya yumurtaları gelecek :)
Al yavru bir tane golden sana yillarca dostluk yapsin. Bakimi zordur evet. Devamli sokaga cikarman laxim. Evde. beslemek pek mantikli degil cunki yikasan bile asiri koku yapiyor. Bahce tarzi birsey varsa beslenir. Evde besleyeceksrn Kedi beslemek daha mantikli
Maltese bir terrier değildir. Beyaz olduğu için Benzetilir. Malteselerin tüy yapısı saç gibidir. Uzar ve dökülmez. Orjinal malteselerde koku olmaz. Tüy alerjisi, astımı olan insanlara önerilir. Aynı şekilde yorkshire terrierlerdede öyledir. Evin çinde rahatlıkla bakabilirsin. Tuvalet eğitimi verirsen hiç bir sorun olmaz.
En İyi Cevaplar