Telefonunuzda kaç tane şarkı var ?
Kaçını dinliyonuz ?
Sizi ararsam hangi şarkı çalar ?
Arasından en sevdiğiniz şarkı hangisi ?
Kaçını dinliyonuz ?
Sizi ararsam hangi şarkı çalar ?
Arasından en sevdiğiniz şarkı hangisi ?
Telefonumda 1600 tane felan mp3 var Bunlardan 200 u yabancı 400 tanesı SAGOPA KAjmer ve kolera.. Gerısı Karısık.. Benı ararsan Pure Love calar.. :) en sevdıgım Sarkıda Sagonun sarkıları ve Surisan Wher have you Gone Parcası..
telefonum hic calmıyorki en son caldıgı zamanı unuttum hangi sarkımıydı benı bı ara bakalım hangisi calıyormus
Sayamadım karman çorman bişi herkesin flashtan attım ne var ne yok bazen arabesk rap bile çıkıyo arkadaşlardan geçmiş virüs gibi şarkılar :)) 15 20 şarkı var sevdiğim çalma listesi yaptım dönüp dolaşıp onu dinliyorum :))
bi ara baya vardı; aynı şeyleri dinlemekten o kadar bunaldım ki artık radyo dinliyorum.
Cevap
20Cevap
Önceden baya vardı şimdi 17 tane var.Otobüse binip,dersaneye varana kadar dinliyorum işte.Hep de Metallica'nın The Unforgiven şarkısında otobüsten iniyorum.
Ve ne tuhaftır ki KS 'de böyle bir soru cevapladığımı rüyamda görmüştüm.
kıyamet yaklaşıyor :)
Aslında şimdi hatırladım ben bunu rüyamda da görmedim.Otobüste dersaneye giderken , bu muhabbetin geyiğini yapıyordum.Ve aşaği yukari bu yazdıklar�m vardi kafamda cevap olarak.İnandirici gelmeycek sana belki, ama cidden böyleydi. :)
telefonumda kaç şarkı var sayamam. hepsini dinliyorum. beni arayamazsın. en güzeli bu
64 Tane müziğim var 40 ını dinliyorumdur. Beni ararsan amelie filminin müziklerinden biri çalar :) en sevdiğim moya-little more love :)
telefon müzikleri güzel ama fenerahce kullanırım
Sarının yanına lacivert koyduk :)
114 şarkı var rihanna -diamonds zil sesim ve dolayısıyla en sevdiğim şarkı :D
sdsfasdffd bende 50 sarkı var yolculuk esnasında hepsını ama boyle kafam bozukken :D orhan babadan dılencı yı acar dınlerım :D
telefonum da 5 şarkı var alarım için kullanıyorum ( çalar saat de var ama olsun ) ve
https://www.youtube.com/watch?v=B4mVrtAv78stelefonum kendi ringtone var. müzik koymayı sevmiyorum onun için ipod var
bruno mars locket out of heaven gibi bir parça olamaz teldede yaklaşım 5800 tane parça var 4400 tane türk 2390 tane de yabancı var
vay anasınııı
program bulamadım adam akıllı yükleyemiyom
150 tane falan var beni ararsan ki ara :D Ex Love .
Toplamda 31 ( Otuz Bir ) şarkı var , içlerinden en sevdiğim şarkı ise AJDAR - ŞAHDAMAR.
Saygılar.
benim telefonum takoz olduğu için hiç şşarkı yok içinde.
çok var azını dinliyorum :D
bi çoğunu sildim bilmiyorum
arayacaksan söylerim :D
150 tane yakın vardır herhalde
100-150 tane falan vardır herhaldın
Telefonu sessiz kullananlardanım.
16 GB telefon dolu
sıfır şarkı var.
400 tane var
70 tane şimdilik
942 tane varmış
çüşş nerden buldun o kadar şarkıyı ?