Arabanın jantını vurdum bir bakarmısınız?

Arkadaşlar dönüş olmayan yerden döndüm ileriye gitmiyim diye dönüş yasağı olduğu için yolada saçma bir kaldırım koymuşlar. Hızlı bir şekilde tamponu tak diye vurucakken son anda kıvırdım direksiyonu ve çaaat diye yüksek bir ses geldi indim çizik bile yok. Eve gelince farkettim jant çıkmış lastikla jant arasında bir çıkıklık var acaba sabaha kadar lastik hava kaçırır mı ki? Yarın lastikçiye götürücem şu an saat geç oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün arabayı götürdüm arkadaşlar jantı 5 dakika içinde yaptılar hiç bir şey belli bile olmuyor arabanın ön takımlarına baktılar altına girip bir şey yok dediler.
Sonra bide arabanın arka ve ön tekerlere bir şeyler bağladılar ve ekrandan baktılar sonra dedi amortisörün çok az bir şey yamulmuş. Yenisini alırsan çok pahalıya gelir biz 250 tl ye tamirini yaparız dediler.

Bende yaptırmak istemediğimi söyledim ve eğer yaptırmazsam nolur dedim uzun vadede lastiğin ömrünü kısaltır dediler.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok az bir yamulma varmış yani yaptırmasam bir şey olurmu arkadaşlar bilgisi olan varmı? Birde elime bir rapor verdiler o makineye bağladkları şeyden bir tane yerin altını çizmişler sanırım o yamuk olan parçanın.
Kamber -01.17 +00.04
-01.20 yazıyor. raporda bilenler var mı
Arabanın jantını vurdum bir bakarmısınız?