Internetten para kazanmanın yolları

canım benım ben uzun zamandır youtubede vıdeo yukluyorum 4000 saate cıktı 1000 aboneye cıktı hadı buna eyvallah cok guzel klıp ve sarkılarım ve harıka vıdeolarım olmasına ragmen programını kamerasını mıkrofon ve tum ekıpmanlarını aldık her sey harıka super otesı vıdeolar montajlıyoruzda laptopta. sımdı gelelım meseleye benım cok ızlenen vıdeolarım bırden 1 aydır yukselıyor mesela ornek 1 gunde 1000 goruntuleme oluyor sonra 5 e komık bır rakama dusuyor sonra tekrar cıkıyor tekrar dusuyor 20 gun tum vıdeolarım boyle oldu sonra 1 aydır vıdeolarım dondu bırı 74 1ı 80de hepsı dondu hadı bnu gectım 40000 dakıka ızlenmesıde bırden dustu onceden10000 e yanı 20 gun oncesı ve 900 abonem varken oldumu 1 gunde 249 abone youtube işi bozdu iyicene artık youtube para vermıyor bende kufretttım youtubeye gerı bıldırım bırakım defalarca youtubeye gerı bıldırım bıraktım 10000 dakıkayı gecmıstı para vermesı gerekıyordu gecen sene kasım ayında vermedı yaptımı 4000 saat dıye bana youtubeye bosuna baslamayın. blok yazıp adsenseden reklam yerlestırem dedım burdanda para kazanılmıyor. ızlesene nokta komda ornek sende 30 tl para kazanabılıyomussunuz her gun vıdeo yukleyıpte. money. clup var reklam yerlestırıyosun 4 hanelı sayıları 1 gunumu verdım 15000 tl hesabımda para gozukuyordu yalanmıs alamadım hiç kımsede alamamıs yalan ınternetten para kazanılmıyor arkadaslar fase fıso hep. ben hepsını denedım. zamanıza yazık.
Madem youtube para kazanilmiyor enes batur nasil yeni şeyler alabiliyor baturay ev bak o ev nasil aldı onu söle bana bir
Bugün ya bu netten para kazanma olayı nasıl oluyor kazanabilir miyim ben de diyerek baktım internete baktım ki bu konuda bir sürü site var. Burada da arama yaptım ama bişe bulamadım. Benim gibi arama yapıp bulamayanlar için bir şeyler söyleyeyim istedim. Dolaştığım sitelerin Hepsi kendince birşeyler söylemiş internetten para kazanma yollarını kendince anlatmış ama ben en çok
daki yazılardan etkilendim. Kısacası Kazananlar varmış ama kazanmak kolay değilmiş:)
kazanılmıyor bılınen bır yutubırım bıraktım kanalımı blog yazıp reklam yerlestırdım kazanamadım para kazanılmıyor bosuna denemeyın zaman kaybı ben mesela sınır oldum tum vıdeolarımı temın yutuptan sıldım yutuada bıldırım gonderdım kufrettım vıdeolarımı 20 cıkardılar 5000 e 5 e dustu her gun defalarca en sonunda 70 te takılı kaldı cok sacma sapan seyler yasadım burda yazarsam cok uzun olur gerek yok denemek ıstıyosanız ben bu konularda bayagı deneyımlıyım ama kazanılmıyor sıtede aldım 1000 tl odemelı reklam yerlestırdım adsenseden burdanda kazanamadım kımsede kazanamıs genede ıllakı denecem dıyenler denesın.. sadece deneyımlı oldum ıcın bılgı vereyım dedım
@bayanperi Merhabalar hanımefendi, tüm yazdıklarınızı okudum ve şöyle bir sonuca ulaştım; anladığım kadarıyla sorunu kendinizde bulmak size ağır geliyor gibi yani çektiğiniz videolara o kadar çok güveniyorsunuz ki aslında gerçek sebebin bu olduğunu göremiyorsunuz. Kalite dediğimiz konu kişiden kişiye göre değişebilir, çok görecelidir. Videolarınızı sildiğinizi söylediniz ama ben yine de bir şekilde kliplerinizi görmek isterim ve kendimce sizin adınıza eğer sizde isterseniz bir kalite kontrolü yapabilirim. Sorun büyük ihtimalle videoların kalitesi ile alakalı olacaktır ama sizin de bildiğiniz gibi bazen kalitesiz videolar bile çok fazla izlenebiliyor. Çok fazla izlenmelerinin sebebi video sahibinin karekteristik özellikleri ile de alakalı olabilir. yani sizin de gördüğünüz gibi neden düşündüğünüzden çok daha fazla olabilir, o yüzden videoları silmek yerine görsel alanlarda bilgili birisine göstermek sizin için daha faydalı olacaktır.
öyle sitelerde genelde abarti söz konusu bence o kadar iyi kazanclar yoktur.Siize özel site varsa o sitenin reklam gelirleri olabilir hepsi bu.
Bilmiyorsanız Clixsense diye bir site var, anket yaparak para kazanıyorsunuz. En güvenilir sitelerden birisi diyebilirim. Paypal ile ödemeyi alıyor sonra paypal kart ile çekiyorum. Fakat sistemi çözmek biraz zaman alıyor.2 ayda 40 dolara yakın kazandım sayılır. Şu rehberde bütün ayrıntılar yazıyor okuyabilirsiniz.
clixsenserehberim. blogspot. com. tr
Bunun için bir bence yazmıştım. Oku istersen.
www.kizlarsoruyor.com/.../a100657-internetten-para-mi-kazanilir-demeyin-kazanin
Cevap
32Cevap
Bir öğrenci alarak asgari ücretin 4/1'i kadar olan kredim ve ailemin gönderdiği üç kuruş ile geçimimi sağlamaya, hatta hayata tutunmaya çalışırken derslerden arta kalan zamanları nasıl paraya çevirebilirim diye düşündüm. daha sonra araştırmaya koyuldum ve bir facebook grubu üzerinden günde sadece 15 dakikamı ayırıp basit görevleri yerine getirerek ek gelir elde edebileceğimi, referans sistemi ile de bu geliri arttırabileceğimi öğrendim.
Nereden mi?
'dan, tabi sadece bilgisayar değil, okuldayken telefonuma indirdiğim uygulaması sayesinde cepten de hızlı bir şekilde halledebiliyorum görevleri.
Yapmanız gerekenler ise, kayıt olduktan sonra, Yeni Görevler sekmesinden size uygun olan görevleri seçip, görev talimatlarına göre yerine getirdikten sonra görevi yaptığınıza dair aldığın ekran görüntüsünü Görev Kanıt kısmından yönetime göndermek. Bu süreçten sonra en fazla 2-2.5 saat içinde görevleriniz onaylanıp bakiyeniz güncelleniyor. 10 TL alt limitine ulaşınca da paranızı çekebiliyorsunuz, biz öğrenciler için bu yanı da iyi olmuş çünkü gün geliyor 5-10 tl'ye muhtaç kalıyoruz.
Uygulamanın adı ne?
internet çok hızlı bir şekilde büyümekte ve neredeyse dünyanın her yerine ulaşmış durumda. bu büyüme birçok kolaylığı ve iş fırsatını beraberinde getirmiş durumda olduğu için para kazanmak isteyen birçok kişinin gözünü kabartmakta ve bu yönde on binlerce dolar elde eden yüz binlerce insan mevcut. bu sürece sıfırdan başlayacak biri iseniz biraz araştırma yapmalı ve bu iş için biraz çaba sarf etmelisiniz.
internetten para nasıl kazanabilirsiniz, bu yolda kullanacağınız dijital araçlar ve yöntemler nelerdir gibi aklınıza takılan tüm sorulara cevap alabilirsiniz.
FTXDAY:
Yeni açılan sistem Kaçırmayın
Referans giriş link ücretsiz 5gh/s vermekte
Sisteme girişte Borsa hesablarınızdan Aldığınız Litecoin Cüzdan numaranız ile giriş yapıyorsunuz ödemelerinizde o cüzdan adresinize geliyor. Ödeme ve çekimler hızlı arkadaşlar.
Sistem 10 önce aktif oldu yeni sistem. ltc sistemleri güzel
Litecoin ve USDT olarak ödeme yapılıyor.
Ödeme sonrası Canlı destek hattı var
Sistemin ana panelinde Gh/s fiyat hesaplama var.
Mobil App 15.05.2022 Apple store ve Google play yayınlanıcak Beta sürümü aktif duyurusu geldi
Level sistemi mevcut arkadaşlar
Ödeme yaptığınızda Canlı destek hattı ya da support center üzerinden onaylatabilirsiniz daha hızlı olcaktır.
Gh/s Otomatik gelir elde ediyor ekran açık kalmasına gerek yoktur. Çekim alt limit 5 dolar
internetten para kazanma cokda kolay bir iş değildir.. asgari ücretin 1600 tl oldugu bir ülkede internetten buna yakın para bile kazanılabilseydi herkes bilgisayar başında oturup kazanmayı denerdi. gercek anlamda uzmanlık isteyen ve saatlerce bilgisayar başında oturmak gerekir gercekten kazanmak için..
Tabi bunun yanında harclık cıkarılabilecek birkaç site mevcut ve ayda 20-30 dolar kazanılabilir.. cogu insan bu siteye girer girmez onlarca anket yapıp bir anda cok kazanacagını düşünüyor.. site öyle calışmıyor.. bazı günler hiç anket yapılmıyabiliyor bazı günler 10 dolarlık anket yapıldıgı oluyor uzun vadede kazanmayı düşünenler için daha uygun. ayrıca ortalama gelir düzeyini hedefliyor cogu anket.. işssizim kazancım yok bu siteye girip anket yaparım derseniz kazanamazsınız.. cünkü tüketime yönelik anketler tüketim kabiliyeti olanları hedefler.. evli 2 cocuklu cift maaşlı bir aileniz varsa ayda 30 dolarlık anketi rahatlıkla yaparsınız..
benim 3 gundur takıldıgım bir site var 11 tl kazandım , bazı gorevler veriliyor sitede orneğin google harita yorumu yap , şu siteye yorum yap , instagram da uye ol , yorum yaz , youtube de abone ol gibi her birinin ayrı ücreti var 0.10 kurus ile 0.50 kurus arasında değişiyor 5 lira olunca cekebiliyorsun veya netflix uc felan alabiliyorsun
sitenin adı
hangi site
Arkadaşlar ben Amazonda yorum yaparak para kazanıyorum sizde amazondan yorum yaparak para kazanabilirsiniz Günlük 100 150 TL Geliyor hesabıma www. webtask. online/login Bu Linki Kopyalayıp Tarayıcıda Açın Aklınıza Takılan Soruları Bana Buradan Sorabilirsiniz
evet mümkün reklam izleyerek (20 saniyelik oluyor genelde) dolar bazında para kazanabilirsiniz. ayrıca bu sayfanın diğerlerinden farkı uzantıyı ekleyerek siz sitelerde gezerken video izlerken youtubeda video izlerken kendiliğinden para kazanmaya devam ediyorsunz. bir çok site denedim en sağlamı ve kazandıranı bu h ttps://surfe. be/ext/1241013 direkt kayıt linki bu tıklayarak sadece e mailinizle kaydolabiliyorsunuzz. güvenilir oldukçs
İnstagram gibi fotoğraf yükleyip para kazanabileceğin bir uygulama var. Ben bu uygulamayı para kazanmaktan ziyade hobi amaçlı kullanıyorum çünkü çok güzel fotoğraflar paylaşılıyor. Tabii hem eğlenip hem para kazanmak da beni daha çok motive ediyor. İndirmek isteyen bu linkten indirip başlar başlamaz puan kazanabilir.
arkadaşlar buradan para nasıl kazanabilirsiniz bir bakın günde ortalama 25 tl gibi bir biktar size 400 500 tl kazandırmaz ama işe yarayabilir bir bakın derim.
Nereden
Ben araştırırken denk gelmiştim. İnternetten para kazanmak için bir çok yol varmış aslında.
Ben blog açarak denedim şansımı çok kasmıyorum ama birkaç reklam maili geldi sitenizde bizim üründen bahseden diye. Şimdilik dönüş yapmadım. öyle ucuza vermeyi düşünmüyorum, hele bir sitem biraz daha ziyaretçi çeksin. O zaman işler değişir kanısındayım.
Yayıncı olmak bu sıralar en çok parayı getiren şey. Onun dışında çok zor o işler.
anketlerle ograstım çok hiçbirşey çıkmadı en iyiyisi link kıstlama basit ve etkili
internetten para kazanmakla ilgili sitelerin cogunluğu sahte. dikkat etmek lazım.
birkaç iyi site açarsan ve günde asgari 10.000 ziyaretçin olursa oturduğun yerden para kazanabilirsin reklam falan alarak
adsense hesabından reklam yerlestırmen gerekıyor sıteye aylık 1000 tl vermen gerekıyor sıteye hepsı paralı sıte bu arkads bılmeden konustu sanırım bende aldımda bır bok kazanamadım. ardı blog yazıp adsenseden reklam yukleyıp kazanırım dıyosan 8 ay en az 6 ay beklemen lazım adsense hesabını etkılestırmek ıcın ve kımsede etkınlestırememıs yorumları okudum yutubırım Şu an yutıbırada bıraktım netten bosa zaman kaybı bısey kazanılmıyor..
onu anca internet cafe sahıblerı kazanıyo ınternetten hikayedır gereksiz şeyler illa netten para kazıcaksan kumar oyna oda bozar dıyosan boşver =)
ben kendi oyandigim oyunu oneririm surekli oynayarak gunde 15-20 lira kazanabilirsiniz
uygulama?
SAHTE ! Genel de bu tür siteler sahte değiller, ama reklamdan kazanılan kazancın büyük bir payını kendileri alıyor, size de kırıntıları kalıyor.
Evet kazanan va ancak çok uçuk kaçık rakamlar kazanmayı bekleme anket doldurarak para kazanma işinden. Dilersen şu siteye göz at bir
bence kötü yoldasın :) para kazanabileceğin son yer olsun intenet
Arkadaşlar internette şöyle bir sitede gördüm ama internetten para kazanma yolları
için bu siteye giren oldu mu cevap bekliyorum...
En İyi Cevaplar