hiç deneyen var mı aramızda
kazanan oldu mu?
var sa anlatın biz de kazanalım :)
Madem youtube para kazanilmiyor enes batur nasil yeni şeyler alabiliyor baturay ev bak o ev nasil aldı onu söle bana bir
kazanılmıyor bılınen bır yutubırım bıraktım kanalımı blog yazıp reklam yerlestırdım kazanamadım para kazanılmıyor bosuna denemeyın zaman kaybı ben mesela sınır oldum tum vıdeolarımı temın yutuptan sıldım yutuada bıldırım gonderdım kufrettım vıdeolarımı 20 cıkardılar 5000 e 5 e dustu her gun defalarca en sonunda 70 te takılı kaldı cok sacma sapan seyler yasadım burda yazarsam cok uzun olur gerek yok denemek ıstıyosanız ben bu konularda bayagı deneyımlıyım ama kazanılmıyor sıtede aldım 1000 tl odemelı reklam yerlestırdım adsenseden burdanda kazanamadım kımsede kazanamıs genede ıllakı denecem dıyenler denesın.. sadece deneyımlı oldum ıcın bılgı vereyım dedım
Bilmiyorsanız Clixsense diye bir site var, anket yaparak para kazanıyorsunuz. En güvenilir sitelerden birisi diyebilirim. Paypal ile ödemeyi alıyor sonra paypal kart ile çekiyorum. Fakat sistemi çözmek biraz zaman alıyor.2 ayda 40 dolara yakın kazandım sayılır. Şu rehberde bütün ayrıntılar yazıyor okuyabilirsiniz.
clixsenserehberim. blogspot. com. tr
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!adsense hesabından reklam yerlestırmen gerekıyor sıteye aylık 1000 tl vermen gerekıyor sıteye hepsı paralı sıte bu arkads bılmeden konustu sanırım bende aldımda bır bok kazanamadım. ardı blog yazıp adsenseden reklam yukleyıp kazanırım dıyosan 8 ay en az 6 ay beklemen lazım adsense hesabını etkılestırmek ıcın ve kımsede etkınlestırememıs yorumları okudum yutubırım Şu an yutıbırada bıraktım netten bosa zaman kaybı bısey kazanılmıyor..
çalışıyorum zaten ..bilgisayar başı işim o yüzden sordum bu soruyu ..
zam vermezler temmuzda anca
En İyi Kız Görüşleri