Diğer Sizi de zamanında kanayan gül resmine etiketledilermi :D :D? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bir ara meşhurdu çok eskiden sosyal medya'da :D :D Allatan hiçbirini kullanmıyorum artık :D Peki sizi hiç etiketlediler mi? :D Beni siinir edenleri etiketlemek istiyorummmmm :D Sizi de zamanında kanayan gül resmine etiketledilermi :D :D? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Anastassia Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Ne kadar düzgün arkadaşlar seçmişim gurur duydum. Hiç böyle bişey yapan olmadı :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok şükür ya :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet @westside_ cigim etiketlemisti ama gitti siteden :( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah anılar anılar (: (: (: Yorumla
hellbreiker Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Hiç Gelmedi Başıma Gelseydide Etiketi Kaldırırdım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ayıp :D Yorumla
şahmeran8 Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl şükür atlattım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapanda yok galiba :D Yorumla
herkulade Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Evet aynen 😂😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler canım xD yazıyordun cevap olarakta dimi :D " xD " ksksks Yorumla herkulade +1 yıl Aynen aynen hiç sorma rezillikkk 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl :((((((( xkxkxk Yorumla herkulade +1 yıl ? ? Yorumla Soran +1 yıl Hiiç (: (: (: Yorumla
En İyi Cevaplar