Sevgilim bana seni seviyorumdan cok seni istiyorum diyor...
Bunu cinsel anlamda mi soyluyor simdi?) ama aramizda evlenmeden olmayacagini biliyor
Bunu cinsel anlamda mi soyluyor simdi?) ama aramizda evlenmeden olmayacagini biliyor
cinsel anlamda söylüyor, ama sen tepki gösterirsen diye kıvırması kolay bir kelimedir. ne biçim kelimeler kullanıyorsun diye kızsan diyecek ki, aşk anlamında istiyorum, sevgi anlamında istiyorum vs... erkeklerin klasik kelimesidir. seni becermek istiyorum demek için,
Hmm kişisine gore degisebilir ama daha cok cinsell gibi
evet dogru anlamisin cinsel anlamda söylüyor. seven insan dokunmak sevdigine yakin olmak ister. karsilik verip vermemek sana kalmis, bu ikinizin bilecegi birsey. ask dolu iliskilerde arzu tutku olur korkulacak birsey yok bence :)
Eee yazık adama söylesin bari oda mi suc ? Cokta normal değil mi seven insan arzular..
Her zamanda seni seviyorum derse hoş olmaz.. Sıradan hale gelir, özel sözler özel zamanlarda söylenir..
Cevap
13Cevap
Evlenmeden olmayacağını biliyorsa seni istemiş işte benim ol demiş hep benim kal demek istemiş adam.
evet seni istiyorum lafı daha çok cinselliği çağrıştırıyor. evlenmeden olmayacağını biliyorsa bu sözüyle sevişmek istediğini kastediyor. yani bakireliğine dokunmadan diğer şeyleri yapmak istiyor.
Çok anlamlı kullanılabilir, bilemeyiz hangi anlamda diyor..
benim bildiğim kadar türkcede seni istiyorum demek o anlama daha çok yakındır
her ne b0ksa ayrıl seni sevdiği falanda yok cinsellik düşünüyor aklınca..
bu soruda 4 yıl önce sorulmuş bendemi bir anormallik var anlamadım ki
https://i.hizliresim.com/BvYGML.png
cinsel anlamda söylüyor.belki ikna ederim diye düşünüyor
cinsel anlamda diyosa evlenmeden öncesina dair terket seni sevmiyodur
sevıp sevmeme ile alakası yok bence. ne yani evlenince yapanlar sevmıyormu
erkekler yattığı kızla evlenmez genelde, sevipte yapsalar bile soğurlar, bakireliği önemsemiyorum diyen erkekte yalancıdır.
Seni bildigin cinsel açıdan istiyor ama çekinyor tam anlamı ile söylemeye :)
Seni istemiyorum dese sorun baştan çözülecek ama
biz erkekler hep isteriz zaten..
Seni istiyorumdan anladığım bedenini istiyorum .
resmen sevişelim demek bu başka anlamı yok...
bence bu durumda ona daha çok sarılmalısın :)
yanı artık cıftleselım dıyor adam
çok farklı yorumlanabilir...
ewet seni becermek istiyo
Durum vahim uzak durrr...:)
Kaçmalısın.
muş asdfghjkllgdsdg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar