Klozet
Türk tuvaleti
Diğer... :
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Klozet yani alafranga tuvalet türk tuvaleti yani alaturka tuvalete göre her ne kadar konfor ve kullanım kolaylığı sağlasada ve eşşiz bir tuvalet deneyimi yaşatsada klozete göre daha sağlıklıdır klozette tuvalet yapar boşaltım esnasında makat yani anüs tam olarak açılamadığı için b*k çıkarken anüse baskı yapıyor ve beraberinde kabızlık, hemoroid, anüs yırtılması ve bağırsak tembelliği gibi sorunlara yol açabiliyor sadece erkeklerde idrar yapabilme konusunda rahatlık sağlıyor erkeklerin bir çoğu ayakta gideriyor bu ihtiyacını bu yüzden ilerleyen yaşlarda prostata yakalanıyor klozet bu durumu bir nezlede olsa ortadan kaldırabiliyor alaturka türk tuvaletinde anüs kanalı açılırken b*k daha rahat çıkıyor ve rahat bir şekilde s*çmanızı sağlıyor pek konforlu değil sağlık açısından önem arz ediyor.
alaturka tuvaleti tercih ediyorum ben. kapakları var onların. klozette öyle bir kapak olmadığı için, ilk sıçmıkta kıçıma bir avuç su çarpıyor.
Hahaha :D
hijyen ve diğer birçok açıdan sağlıklı olan alaturka tuvalettir. herkesin götünün bacağının değdiği yerden birçok hastalık bulaşıyor. ayrıca tuvaletinizi oturarak yapmalısınız. tabii kendim evim dahil her yerde alafranga var artık. :/
Bu bilgi için teşekkür ederim
Alaturka yani Türk tuvaleti candır. Çoğu açıdan üstünlük ondadır özellik de hijyen konusunda.
Cevap
35Cevap
Türk tuvaleti diye bir şey maalesef yok alaturka veya alafranga olarak ayırman gerek alaturka da ihtiyacını daha rahat görürsün alafranga çok zorluyor insanı ve sağlıklı değil insanlar modern olmak için alafranga tuvalet diyor hatta tuvalet değil lavabo diyorlar tuvalet kelimesi ayıp olarak algılanıyor.
Ayak doğru pozisyonda yerleştirilir. Tutunacak birşeyler aranılır ama bulunamaz. Kıyafete Toxicwaste bulaşmasın diye ince bir ayar yapılır. Delikten , fare , yılan ve böcek çıkacakmış korkusu yenmeye çalışılır. Dart borduna dart atılacakmış gibi hedef alınır ve Bismillah.
yeni adları bu mu? eskiden alafranga , alaturka denirdi
Onamı takıldın şimdi abiciğim yaaa
ne biliim, aklıma gelmişken işte.
Anket sonucu da ilginçmiş, ben klozet yüzde yüz çıkar sanırdım
Daha tam sonuclanmadi bakalik ne olacak... :D
Bak adamlar ne güzel yapmış isteyen alafranga, isteyen alaturka takılsın demiş.
www.busene.com/.../alafranga-alaturka.jpg
tercihim, evde alafranga.
Alaturka ve alafranga, bence iksi de yerine göre güzel :D sağlık açısından alaturka iyi diyorlar. Bana fark etmiyor.
Ben neden böyle yazdım acaba bilmiyorum yaaa :D kusura bakmayın katılım için teşekkürler
saglıga yararlı olan tuvalet eski tuvaletlerdir
cünkü oturarak yaparken ayagının altına birşey kyomadan yaptıgında yarısı icerde kalır
oturma pozisyonuna göre alaturkada pozisyon alırsan rahatlarsın
Klozet kesinlikle daha rahat herseyden ote fiziksel olarak.
Eğer evdeysem kesin Klozet, ama dışarıdaysam Türk tuvaleti,
üsttekisi iyi klozeti hiçsevmem buz gibi.. yazarken bile üşüdüm.
Yerli milli tuvaletten yanıyız. Yerli milli yalaka adamlar istemiyoruz ;)
klozet gibisi var mı beeee. Onun adı Türk tuvaleti değil tuvalet taşı güzelim.. Resmen işkencedir.
birisi rahatlik birisi keyif. :D acikcasi isimi rahat göreym keyfi tuvalet yerine baska yerde yapmay tercih ederim o yuzden türk isi :D
Klozet keyfi paha biçilmez.
Katılıyorum
Nedense klozette sıçarken rahat edemiyordum hatta üstüne çıkıp sıçıyorum
C Diğer nedir abi...
b. k çukuru felanmı...*?
Türk. Biz ecnebi değiliz.
Türk tuvaleti rahat rahat çömel sıç :D
En güzeli altına sıçacaksın.
Açık ara Türk tuvaleti alır
O sadece Türklerde mi varmiis
Diğer dedim
Merak ettim şimdi
Ikisinide sicarim farketmez
sağlık olarak alaturka ama rahatlık olarak klozet.
Heryerde klozet var cogunlukla onu kullaniyorum
Türk tuvaleti
klozet fobim var
Türk tuvaleti 😑
Hayat sıçınca güzel.
Bu da benim sorumun sloganı olsun
Veya sağlık için sıç - in 😄
Hahahahah :D :D
😀😀😀😀
Klozet
Alaturka.
Turk tuvaleti 😉