Ciftler arasinda tartisma kavga sorun olduğunda neden salunda kadin yerine erkek uyur :) ?
Cevabın nedir?
+1 yılBunun nedeni kadını güvende hissettirmektir.. kadın evini, ve evindeki yatağı güvence olarak görür.. kadının suçluysa pişman olmasını, haklı tarafsa merhamet duygusunu açığa çıkaran bir hareket ve tavır olarak görüyorum erkeğin salona kaçmasını..
Mesela birgün bir kızla aramızda su diyalog geçmişti ,
- siz erkekler hiç olmadı bankta uyuyabilirsiniz , cami de otelde herhangi bir yerde kalırsınız ya biz?
Demişti..
Erkek ne olursa olsun bu güven duygusunu sarsmamalıdır.. ne olursa olsun , bence nedeni bu..
Soru güzel ayrıca :)03 Yorumla- +1 yıl
Iyi demiş miyim bari :) mantıklı mı :D
En İyi Cevaplar
+1 yılValla umrumda olmaz kendisi gider istediği yerde uyur
111 Yorumla- +1 yıl
Cidden rahatıma düşkünüm biraz :D
- +1 yıl
Saka bir yana gider bir otelde yatarım dedim ya rahatıma düşkünüm
- +1 yıl
Bırakıp gitmeyi çok seviyorum yalnız kalınca pisman oluyorsunuz ertesi gün süt dökmüş kedi gibi oluyorsunuz çok tatlı oluyor falan :D
- +1 yıl
Bizim evdeydik ben çekip gittim biraz abest oldu ama gurur işte..
- +1 yıl
Teşekkürler :)
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılYatak odası takımını kız tarafı aldığı için erkek tarafı kavga esnasında dışarda yatan kişi olur dermişim :) :)
Şaka bir yana ben eşler kavga bile etmiş olsalar, dargın bile olsalar yatağa birlikte girmeliler. Sırtını dön yat ama birlikte gir. O yatak bir kere ayrıldı mı devamı gelir çünkü.10 Yorumla
Annem "Ne olursa olsun karı-koca aynı yatakta uyumalı. Yoksa araya soğukluk girer" demişti. Bencede gerek yok böyle şeylere :)
Soruna gelecek olursak... Erkek ya kibarlık gösterir alttan almaya çalışır ya suçludur ya da kıyamaz :D211 Yorumla- +1 yıl
neden kadın alttan almıyor da alttan almak sürekli erkeklere tavsiye ediliyor?
- +1 yıl
peki neden hep erkeklere tavsiye ediliyor bu kadınlara da tavsiye edilmeli saçma saçma cevablar veriyorlar bazen gene de altta kalmayıp zeytinyağı gibi üste çıkıyolar tabi erkekler su temiz :)
- +1 yıl
empatiniz olsa alttan almaya da gerek yok empatinizi geliştirin alttan almayı boşverin :)
- +1 yıl
kızım sana söylüyorum gelinim sen anla :)
- +1 yıl
en iyi görüş senin ama :)
- +1 yıl
empati olsun yeter ama tek taraflı değil çift taraflı mantık ile çıkın işin içinden
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
61Cevap
istiyosa evde 3. dünya savaşı çıksın benden ayrı yatması namümkün ola ki o kızıp başka yerde yatmaya kalksa uykuya dalmasını bekler yine girerim kolları arasına sabah uyandığında pamuk gibi oluyo bunlar :D size sarılarak uyandığını görünce o şaşkın ifade al karşına kahkahayı bas o denli :D
00 Yorumla
+1 yılPek anlamiyorum o kafayi :/
Sahsen evlendigimde cok ciddi tartismalar yasayip kavga etsek de uyuyacagim zaman ona sarilarak uyurum.. Sabah yine kavga edebiliriz :D Ama yatagi odayi terk etmek.. Kacmak yalniz birakmak gibi geliyor..12 Yorumla- +1 yıl
@Busyy28 😳 Tesekkurler..
+1 yılSalondaki kanepe yatak odasındaki yataktan daha mı çekici anlamadım :)
Ne kadar sinirlide olsa en azından incelik gösteriyor işte. Onu yapmayanlar da var. Şiddet , dayak olayı yani...20 Yorumla
+1 yılBiz erkek arkadasmla kavga ettigimizde genellikle ben sinirlenir ceker giderm oda pataklayarakk gelir beni alır yatacaksan burada yat yatak ayırmak olmaz der :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılbunu size sormalı :) biz terketmiyoruz siz kovuyorsunuz hep.
22 Yorumla- +1 yıl
daha henüz kovdurtmadım kendimi nazar değmesin :) ama sizi kovunca siz tıpış tıpış gidiyor musunuz salona onu merak ediyorum? hayır sen gideceksin diyorsunuz yine olan bize oluyor :)
kadinin erkegi terbiye etme seklidir , cop tenekesi oldugunu hatirlatmak icin erkege verilmis dusunme zamanidir ) kiymetimi bilirsen gelirsin mesajidir :D
00 Yorumla
+1 yılOda saçma ya kavga edildiğinde birinin salonda yatması saçma. Şart mı odayı terk etmek. Ne kadar küs olunsada oda yatak terk edilmemeli. Sırt sırta bile yatılmamamlı
00 Yorumla
+1 yılBenim erkek arkadaşım ne olursa olsun yanımda yatmak zorundasın sırtını donebilirsin ama gidemezsin diyor 😊
10 YorumlaDiğer konusunda 655 cevap paylaştı. aramızda ne gecerse gecsin aynı yatağı terk etmek bana büyük saygısızlık gibi geliyor erkeklerin kavgaları fazla sürmez en fazla 1 gün sonra haklı da olsa pişman oluruz :D kendimden biliyorum o yüzden kızlar tartısmaları fazla uzatmayın lütfen :D
00 Yorumla
+1 yılbüyük olasılıkla televizyon salonda sıkıntıdan seyreder
30 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. tartışma da yaşansa erkek, kadının rahatsız olmasını istemiyor da ondan.
yine bir incelik var içimizde :)00 Yorumlaerkek daima kavgada etse karısını bir koltuk köşesine terkedemiyecek kadar saygı duyar ve sever kadınını onun için rahatlığı için kendi gider huzuru sağlamak için adamlık =)
023 Yorumla
+1 yılGenel olarak defol git şerefsiz kanepede yat al yastığınıda diyen kadınlardır sormak lazım size :D
00 YorumlaEv ve özellikle yatak odası nedense kadınla özdeşleşmiş şeyler. Bende anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılCunku hep haklisiniz bizi duygusuz olarak goruyosunuz.
Bizde kiramadigimizdan boyle tepki veriyoruz00 YorumlaDiğer konusunda 3b cevap paylaştı. öyle gururumuz var ki yine de size kıyamıyoruz ama türk erkeğini adam yerine koymazsınız işte :D
00 YorumlaDiğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. çünkü erkekelr centilmendir.. karısının kanepe de yatıp da canının acımasını istemez
00 YorumlaBu bile bir nezaket göstergesidir. Boşuna üzüyorsunuz erkekleri. Yalnız, ibretlik tespitmiş...
01 Yorumla
+1 yılCunku erkek evin diregi. Direk yatak odasinda olursa cati basimiza coker. Salon evin tam ortasinda oldugu icin salonda uyumamiz lazim ki cati uzerime cokmesin 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBide sabah yüzüne bakmam oda var akşamda geç gelirim sabah da erken çıkarım derken hiç gelmem stüdyo daire tutarım kendime her akşam pizza hamburger patates kızartması kola
00 YorumlaDiğer konusunda 952 cevap paylaştı. Uyuyamaz benimle ayni yastikta yaticak yatmazsada yatirrim :D tatli dil yilani deliginden cikarir. d
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek düşüncelerin en derinine sahiptir. Kadın kısmı koltukta uyur mu hiç!
00 YorumlaDiğer konusunda 308 cevap paylaştı. Sinir boyutuna göre şehri bile terk edebilirim. O kadar deli doluyum :D :D
00 Yorumlacentilmenlik işte ama bence yatağı ayırmak saçmalık
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTartışma olunca ben gideri sonra eşim gelir hayır burada ben yatacağım der sonra yine bir kavga çıkar yatak kavgası en sonunda dayanamaz öper ben pas vermem birlikte karşılıklı koltuklarda uyuruz.
10 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. ne kadar kızsak da içimiz rahat etmez kanepelerde yatmanıza
10 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun seninle uyumalı sevdiğin kadın / erkek.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
Ben olsam Kabul etmem Evlilikte.. İlla yalnız yatacaksa Mezarda rahat rahat uyusun
00 YorumlaKavga ettikten sonra aynı yatakta yatmıcaksam o evliliğin manası yok.
00 YorumlaYağmur altında kavga etsem şemsiyeyi ona bırakırım. Yataktasın sen.
00 YorumlaMutfak ile yatak odası kadının, salon erkeğindir :)
00 Yorumla
+1 yılkadının totosunu kaldırması uzun sürdüğü için formsuzsunuz :)
01 Yorumla
+1 yılEvin reisi her ne kadar erkeklerde dense bayanlardır.
00 Yorumlabence de önemli bir soru niye benim rahatım kaçsın asla terk etmem yatağı çok isterse o gitsin :D
00 Yorumla
+1 yılhmm centilmenlik yapip son Dakka yatagi eslerine veriyorlar... burdan beylere bir alkis lütfen :p
00 YorumlaPozitif ayrımcılık, kadına saygı oluyor hemde erkek olarak televizyon izleyerek uyuyabiliyorsun :D
00 Yorumlabir günde ben diyecem kak git salonda yat benim belim ağrıyor :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılbanyoda yatıran psikopat karılarda var :) salona şükür
00 Yorumla Evlenirken yatak odasini kiz tarafi yapar diye biliyorum o yuzden olabilir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kadınlar. kendisi suçsuzmuş gibi kavga çıkartıyor sonra da dağdan gelip bağdakini kovuyor olacağı bu...
00 YorumlaYatağı terketmek yerine gönlünü alıp sadece sarılıp uyumak daha mantıklı değil mi
00 Yorumla
+1 yılcunku yatak odasını kız tarafı alır...
416 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu cevremdekilere soyluyorum ne alaka diyorlar bende kiz tarafi alir diye biliyorum
- +1 yıl
mutfak ve yatak odası kıza aıttır.. erkek bı buzdolabı alır mutfaga okadar.
@YunanTanrısı - +1 yıl
Demekki Adana'da boyle degil ki kime soylediysem yok oyle birsey dedi
- +1 yıl
bılemıcem adanada herseyı erkekler mı alıyor.
@YunanTanrısı - +1 yıl
- +1 yıl
Galiba öyle ama ben almam herhalde herkes kendine duseni alsın.
Ah şu ekonomik durum :D - +1 yıl
bencede öyle herkes uzerıne düşeni alsaın :)
@YunanTanrısı
herkes aynı degıl.. sayet ben yatag kus gıren adamla tekrar bı yataga yatmam.. ne o oyle cocuk gıbı yatak ayırmak.. fakat bu terz seyler kavgada ıstemdısı sınırle agzından fazla kırıcı kelımelere sebep oluyor. yanı bı erkek esıne "ananın evınden ne getırdın" dıye bılıyor.. yanı demem o ki herkes üzerine düşeni yapsın kavgalara kırıcı soz oranını düşürelim:)
@znecdeta - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@YunanTanrısı evet kız tarafı alır İzmirde de böyle
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
Bende izmirliyim ya:))
@17thofjuly
+1 yılKadın susmadıgı ıcın erkek kacar halıyle :D
20 YorumlaKim demiş? Sanmam ya öyle bişi yapmam
00 Yorumlacanım onlar göçebe hayat süremeye alışmışlar :)
00 Yorumla
+1 yılKüserken bile kıyamıyorlar, kıymet bilin.
31 YorumlaÇünkü yatak odası takımını kız tarafı alıyor :D
00 Yorumla
+1 yıltv izlemek için kumanda ona kaldı diye sevinir
00 Yorumlacentilmenlik kanımızda var
00 Yorumla
+1 yılkadınlar narin koltukda byerleri ağrır :F
00 Yorumla
+1 yılkarıyı boşarım kendi yatağımda yatarım :D
07 Yorumla- +1 yıl
yok 1 tane merağımı gidermek için alacam :D
- +1 yıl
alacam ulan zorlamı :D
- +1 yıl
alacam ulan alacam. odun değilim ben romantiğim baya bilen bilir
+1 yılYok öyle bir genelleme, emin ol ;) 😀
00 YorumlaYatak odasını kız tarafı aldığı için 😄
00 YorumlaEvin düzeni kadına ait olduğu için
00 YorumlaDırdır vırvır çeneden kurtulmak için
00 YorumlaÇift olanlar yataklarını ayırmamalı.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hep erkekler suçludur😒
00 Yorumla ahahah bu cok ıyı bı soru :D
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. kadınlarımız rahat uyusun kıyamayız onlara
20 Yorumla
+1 yılYuva dişi kuşundur ondan 😁
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri