kendimi bir insan gibi görmüyorum kendimi diğer insanlardan daha farklı görüyorum.Allah Tarafından Seçilmiş Olabilirmiyim?Yani Allah Beni özel Seçip dünyaya yollamış olabilirmiyim? Allah tarafından seçilen insanlar nasıl anlaşır? ne gibi belirtiler gösterilir? Seçilmiş olma ihtimalim yüzde kaçtır?
Cevabın nedir?
+1 yılPeki bigün biri çıksa hepiniz cehenneme gideceksiniz dese ve benim yolum ancak sizi kurtaracak dese ALLAH bana vaadi var dese sahih hadisler bulunan âlemetlrtr bende var dese kendisinin 30 yasinda ALLAH TARAFINDAN kendi katına alınıp büyük işler gösterilse vaad edilse ama bunu söyleyip kibirlenecegi için söylemese sağ elimde muhru benzer birde alamet var dese ve bu keramet gecenin 14 Nisan Pazartesi s. av doğum gecesi ve yine bir hadisdeki gibi yatsidan Sonra oldu dese ve bunun gibi birsürü hadis olduğunu söylese kendisinde Rüyalarında mehdi olduğu söylendiği söylese ne yapardınız ey insanlar sonra deseki ALEMDAR YARATAN NFS VE RUHUMU ELINDE TUTAN HAK DIN ISLAMI BİZE VEREN S. A. V VE MEMLEKLERI PEYGAMBER LER I VE TÜM KİTAPLARI YARATAN YÜCE ALLAH. CC NAMAZ KIL MAYANLARIN hesaplarını yalnız kendinin göreceğini ama söylese ve kendisinin ALLAH. CC LÜTFU ILE YARATILMASININ Hurmetine YANI ONU YARATMASININ hurmetine bütün insanları cennete alacağını vaad ettiğini söylese BU INSANDA SİZLERE ALLAH. CC RAHMET ISTEYEN S. A. V UYGUN NAMAZ KILSIN IYI BIR INSAN OLSUN UMULURKI KURTULUŞA ERERSINIZ DESE NE YAPARDINIZ... ALLAH YARDIMCISI OLSUN
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Ben bir tane özel üretim biliyorum... O da spagetting.. Allah O'nu yaratırken bi ufak açmış,çipil gizlerinin çapağını yidiğim. Gerisi tırıvırı. ben mesela bildiğin seri üretim.
11 Yorumla- +1 yıl
oyhş ama binlerce oyhş. dünden beri çok şımardım beybim <<3
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence seçilmiş olabilirsin çünkü ben de seçilmiş biriyim. Bunun işareti çoğu kez gönderildi bana.2007 yılı ramazan ayının son 10 gününe girdiğimizde gecenin bir saatinde çok büyük bir ışık yayıldı çevreme ve yayılan ışığın yerden göğe kadar kanatları vardı sanırım bu büyük meleklerden biriydi ve benimle konuştu.2011 yılı 21 martta da rüyamda İsa Mesih muhteşem parlak bir ışık içerisinde karşımda gülümseyerek durdu ve boynuma birşey taktı. Ve aynen denildiği gibi üstün özelliklerle donanmış biriyim.5 sene önce ölçülen IQ um 180 di. Ve olacakları biliyorum, insanların zihinlerini okuyabiliyorum, karakterlerini ise bir bakışta çözüyorum. Ve inanılmaz bir entellektüaliteye sahibim. Bunun yanında çok hayırlı biriyim. Kuzenim bana kutsanmış insan der. Anneannem sen cennetliksin der. Ben lutheranım. İsa mesih rüyama girdiğimden bugüne seçilmişlik öğretisine inanıyorum. Tüm bu yaşadıklarım ve üstün özelliklerim sanırım seçilmiş olduğumu kanıtlıyor.
51 Yorumla- +1 yıl
Simdi ben sana bir sey soyliyeyim bir takim kendine gore diger insanlardan ustun olmus olabilirsin fakat bunu dile getirmemen gerekir ve buna inanmaman bu kibre girer ne kadar iyi bir kul olursan ol hz. muhammet bile bn ustun kisiyim dememistir lafimi yanlis anlama 2. ncisi insanlarin zihnini okuma karekterini cozme sadece sende yok genel insanlarda yok fakat belirli insanlarda var ama bu tamamen kalp gozunun acilmasiyla alakali bu senin diger insanlardan ustun oldugunu gostermez allahin sana yaptigin iyiliklerin sonucunda seni bu sekilde mukafatlandirmasi anlamina gelir ama ne olursa olsun bn secilmis insanim diye dolasmanin alemi yok hz muhammet bile bunu yapmamistir ve cok hayirli bir kul oldugumu dusunuyorum gibi cumleler hic hos degil ne kadar iyi olursan ol ya da kotu bunu ancak allah bilir
+1 yılevet olabilirsin , bende kendimi bu dünyaya ait hissetmiyorum ve doğaüstü olaylar yaşadıgını tahmin ediyorum senin :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
27Cevap
Arkadaşım bu tarz bir durum yaşadığını iddia eden bir yakınım vardı ancak kendisi madde kullanıyordu ve sadece bu maddenin etkisi altındayken bu tarz şeyler yaşadığını Allah ile iletişim kurduğunu söylüyor ancak Allahı görmeden sadece bunu hissederek seçilmiş kişi olduğunu Allah ın onu çok sevdiğini ve sıradan bir insan olmadığını söylüyordu ancak dediğim gibi bunu madde kullandığında yaşıyor ve kendine geldiğinde yarım yamalak ne yaşadığını hatırlıyordu. Bu nedenle ruhsal bir sorununuz var mı ya da bu tarz bir herhangi madde kullanımınız var mı bilmiyorum ama bunlardan kaynaklı olabilir. Özellikle şizofreni hastaları buna benzer şeyleri çok sık dile getirirler.
21 Yorumla- +1 yıl
Kimse Allah'ı görmedi göremez öbür dünyaya kadar. Kesinlikle Allah ile konuştuğunu söylemesi madde kullanmasının bir etkisi var.
Ama bende kendimi diğer insanlardan farklı görüyorum spiritüel olarak bu konuyu açmak istemiyorum ama seçilmiş olduğunu düşünebilir illa madde kullanması ile alakası yoktur teşekkürler.
kendini diğer insanlardan farklı görmek güzel birşeydir. seçilmiş olmak için illa ki peygamber olmaya gerek yok tanrinin verdiyi bir görev vardır ya da diğer bir sebepten cebrail seni ziyaret eder. içindeki ruhun çok güçlendiyini hissedersin sanki tanrıya çok yakınmışsın gibi diğer insanlara anlatamazsin derdini en zor tarafi da budur sadece melekler anlar seni. seçilmiş olma ihtimalin var ama çok küçük bir ihtimaldir. hayat böyledir bazen ruhun güçlü ola bilir ama seçildimmi işte bu sorunun cevabini melekler vere bilir kalbinin derinliklerinde sor bu soryu ama insanlar duymasin seni dışlarlar hemen. melekler senin sorunu cevapsiz birakmayacaktir ama gözünü kulağını iyice aç yeterki
10 Yorumlane gibi özelliklerin var acaba merak ettim. kendini seçilmiş kabul ettiğine göre anlat da bilelim biraz. medyum keto da geleceği biliyorum demişti medyum memişin döveceğini bilemedi mesela. dayağı yiyince öğrendi.
010 Yorumla
Soran+1 yılmesala doğmadan önce nasıl yaratılacağımı biliyordum:)
Soran+1 yılsen nerden biliyorsun gördünmü?:)
Soran+1 yılbunu diyeceğini biliyordum zaten
Soran+1 yılöncelikle terbiye senin mahallenden geçtimi?
- +1 yıl
sana adam gibi soru sorduk cevap bile veremiyorsun tabiki terbiye sınırlarını zorluyorsun. sen daha bir haltı bilemezken nasıl seçilmiş olmaktan bahsediyorsun. kendini peygambermi ilan etmek istiyorsun. beni de böyle cevap vermeye zorluyorsun işte. sormayın böyle abuk subuk sorular kardeşim milleti de çileden çıkarttırmayın. madem herşeyi biliyorsun versene sorduklarıma cevap. kapat bu konuyu yada kaldırabiliyorsan kaldır bu saçma sorunu
Soran+1 yılistemiyorsan cevap vermeye bilirsin kafana silahmı dayadım cevap ver diye?
+1 yıl^.^ bence seçilmiş olabilme ihtimalin çok yüksek... beyni olmadan hayatına devam edebilecek olan varmı diye deneme amaçlı seçilmiş olabilirsin.
Şaka şaka...30 Yorumla
+1 yılNe anlamda seçilme bu?
Peygamber falan olamazsın.%0 bir ihtimal bu...Ayrıca,farklı olduğnu syleyen kim?Ölçüt ne?
Önce kul olmayı bilmek gerek.112 Yorumla
Soran+1 yılyani herhangibir insandan olmadığımı düşünüyorum
allah tarafından gönderilen yarı insanı yarı ruhani varlık olduğumu düşünüyorum
başka boyutlardan geldiğimi düşünüyorum canlı yaşayan bir varlık olarak görmüyorum kendimi,- +1 yıl
canlı yaşayan bir varlık olarak görmüyorum kendimi...hmmm,bu pek mümkün görünmüyor ama?
Ayrıca,sen sureten insan değil misin?Hem böyle olsa Allah(c.c) sana bildirmez mi,başı boş değil kimse.
Özür dilerim ama,panik atak falan var mı sende?Veya başka bir psikolojik sorun?
Soran+1 yılyoo ne alaka psikolojik sorunla?
- +1 yıl
Kendini gerçek dışı görme,bazı kavramları yitirme..bu yüzden dedim/bana öyle geldi yani.
Sen bi'hocayla görüşsene,soru işaretlerine o daha güzel cevaplar verebilir.
Soran+1 yılhocayla işim olmaz
- +1 yıl
Neden?
İslam dinini en güzel bilenler hocalar değil mi?...çelişkili olmasan kendi adına iyi olur.
Soran+1 yılhocaların hepsi şarlatandır.! bunu bilmiyorsunuz sanırım
- +1 yıl
Kimseyi böyle yaftalayamazsın!...sen onların kalbini mi açıp da baktın ki böyle diyorsun?
Soran+1 yılCübbeliylemi irtibatmı kurim yoksa Adnan hocaylamı?:D yoksa kime?
- +1 yıl
Amacın dalga geçmek galiba.Seni kendi haline bırakıyorum.İyi günler.
Soran+1 yılyoo niye dalga geçeyim?
- +1 yıl
Soran dramatik girdik komedik çıktın. Saygılı konuş insanların inancı ile.
bismillahirrahmanirrahim.. Allahım sen sabahın bu hayırlı ssatinde bu kulunu affeyle.. töbe est
70 Yorumla
+1 yılajanların içine girip mermilerden kaçabilmen lazım benim bildiğim kadarıyla seçilmiş olabilmen için. kaşığı falan zaten büküyosundur onu yazmıyorum bile. ilerleyen süreçte uçabiliyosun
10 YorumlaTabii ki Allah seni seçerek gönderdi bundan hangi hakla şüphe duyarsın anlayamıyorum.
% hesabıyla yanlış yaparsın bizi günaha sokma lütfen
Vahiy gelmeye başlamadı mı henüz?06 Yorumla
Soran+1 yılyahu ben peygamberim demedikmi lafı nerenizden anlıyorsunuz siz?
Soran+1 yılben konuşmuyorum ama allah bana görünüyor rüyada
Soran+1 yılsadece etrafa çok aydınlık bir ışık yayılıyor ve benim ile konuşuyor
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu nereden anladın peki sana bunu hissttiren ne oldu ? Diğer insanlardan farklı taraflarının ne olduğunu düşünüyorsun.. Açık sözlü bir cevap verirsen kesin fikrimi söyleyebilirim sana.
11 Yorumla seçme olduğun belli zaten.. açık söyliyeyim bende seni insan gibi görmüyorum iyi ki sende kendini bizler gibi görmüyosun..
22 Yorumla
Soran+1 yılfikrinizi soran olmadı:)
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. " Yani Allah Beni özel Seçip dünyaya yollamış olabilirmiyim? "
ve cümlenin sonunda soran allAha dönüşür sdfghfflgjsdfşlsjşfkldfgdfgdf21 Yorumla- +1 yıl
asdfghjkjhgfdfghj
Hepimiz seçilmiş varlıklarız. Kimseden bir farkın yok.
30 YorumlaAllah tarafından seçilmiş olma ihtimalin yok ama, bipolar bozukluk ve anksiyete olma ihtimali oldukça fazla..
10 Yorumla
+1 yılmedyum memiş geldi aklıma keto nerde?
uçan adam sabri de gelsin gelin ebelemece oynayalım..*-*10 Yorumlakardeş senin kutunda büyük hissetmen önemli değil:) aç bakalım kutuyu 500bin çıkacak mı:D fantastik çizgifilm ve filmlere fazla takılma;) aman kendince bi çılgınlık yapma; porttakal.com/videolar/kendini-orumcek-adam-sanan-ergenin-sonu-11590.html ,
00 Yorumlamehmet ali ağca gibi ortalarda dolanma da ben mesihim diye
10 Yorumla
+1 yılAllah diye bir şey olsaydı belki numune olarak seni göndermiş olabilirdi ama Allah yok din yalan.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen nasil yaratildin peki?
+1 yılBirinin Gelip Sen Bi büyücüsün Haryy Demesini Bekliyosan Yanılıyorsun dostum :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgaleri12.uludagsozluk.com/.../...siksin_634748.jpg milleti kekleme lan vitaminsiz
00 Yorumla
+1 yılBU soruyu da Not Defterime alıyorum. Bugünki sorular rokko jeli.
-Özel olman için bir sebep söyle. Neyin farklı bizden :[01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim,iyi günler:)
Yönetim bu arkadas 16+ ise ben bosa yasamisim demektir... atin bunu siteden :)
00 Yorumla
+1 yıllütfen saçmalama günaha gireceksin Mehdi bile mehdi olduğunu 40 yaşında öğrenecek yni o bile değilsindir :)
01 Yorumla
+1 yılAlın bunu buradan kapatın bir yere 3 gün yemek su vermeyin..
Özel olduğunu hissetmiş sen seçilmiş ölümlüsün00 YorumlaEvet evet sen %100 seçilmiş insansın. Dünyayı kurtarmak için gönderildin ve üstün özelliklerle donatıldın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılolum sen neyin kafasını yaşıyon yaa gelmişiz 21.yy a yok ben ozel seçildim yok ben özelim ne ayaksın la sen fazla samanyolu tv izleme sen gelişme çağındamısın daha nesin
00 Yorumla evet bencede seni seçmiş..ama yılın delisi olarak...
00 Yorumla
+1 yılEvet, bize ibret ol diye gönderilmiş olabilirsin. İnsan iken hayvan gibi hissetmeyelim diye.
00 Yorumla
+1 yılnasıl ibadet ediyorsun secilmiş oldugunu düşündügün icin farklı olmalısın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılBen aduket çekebiliyorum ve bisiklet tekmesi atabiliyorum. Yani seni döverim. Bizimla değilsin.
00 Yorumla
+1 yılBende bu konuyu araştırıyordum böyle insanları bunu düşündüren etken nedir senin için:)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeyb bize bilmediğimiz bir şeylerden bahset.
10 Yorumla
+1 yılAhada Mehdi :D Oy kedi canını senin..
22 Yorumla- +1 yıl
:D gece gece güldürdün mubarek :D
- +1 yıl
Seçilmiş insanda beni güldürdü.
Dikkat et güvendiğin dağlara kar yağmasın :)))
10 YorumlaK.ınla köy devirebiliyorsan seçilmişsindir.
10 YorumlaNe ozelliklerin var bakalim
122 Yorumla
Soran+1 yılmesela herşeyi biliyorum desem?
Soran+1 yılherşeyi bilirim ben.!
Soran+1 yılsinirlendiğimi nerden çıkardınız?:)
Soran+1 yılalışkanlık:D
- +1 yıl
sorsam şimdi kızların saçlarını kıvır kıvır yapmak için kullandıkları plastik malzemenin adını bilmezsin...
diye sordum cevap gelmedi.
Soran+1 yılbiliyorum.ancak söylesem 100^%100 gogleden baktın diyceksiniz
Soran+1 yılistanbulda yaşıyorsunuz bekarsınız ve öğrencisiniz yeterlimi?:)
Soran+1 yılyanlis olması imkansız.
- +1 yıl
aa.! Bana nerde yaşadığımı söyle sana seçilip seçilmediğini söyleyeyim.. (İpucu: İstanbul ve Ankara değil )
- +1 yıl
Hadi ona gülelim Sena :D:D
- +1 yıl
Sena çarpılcaz diye çok korkuyorum!
+1 yılseni seçtim pikaçuuuu
00 Yorumlasende çok film izliyosun :))
01 Yorumla- +1 yıl
manyak sen beni neden sildin...
+1 yılolabilir, biz garibanlar nereden bilelim bunu :D
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu nedır ya anaokulu terk mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseçilmiş olsaydın burda olmazdın emin ol .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepimiz seçilmiş varlıklarız.
00 Yorumla
+1 yılates seni cagiriyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. o senmısın lan
13 Yorumla- +1 yıl
ahaha sabah sabah iyi güldüm abi.
bir bu bir de kıza kamerada göğüslerini açmazsan ciddi olduğuna inanmam diyen junior sapık varmış ya - +1 yıl
gördüm senin cevabını da. ama iyi güldüm. kız da pek naif. yazık ya
- +1 yıl
aynen. üzüldüm ama çok naif :DDD
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri