Ben şarkılarını beğeniyorum sesi de fena değil ama güzelliği biraz makyaj güzelliği gibi... Kocaman ağzı kocaman burnu var alını çıkık ve tuhaf elleri ayakları da çirkin ve büyük. Ama bacakları düzgün ve kalçası güzel bence hem tipsiz geliyor hem de çekici peki ya sizce?
Ve vücudu 😁
Bazen giyim tarzına bayılıyorum 😍
Ve bence en hoş trafı da mimikleri
Amaaaa gel gelelim makyajaız haline... BERBAT!! 😋😋
Rihanna hakkında ne düşünüyorsunuz? Sesi, dış görünüşü, şarkıları, vücudu... v. s?
Şişirilerek sözde bir de star diye simgeleştirilerek milleti uyutup tüm dünyaya yutturulan saçma sapan insanların hiçbiri zerre kadar ilgilendirmiyor beni. Bomboş insanlardan başka bir şey değiller...
Sevmiyorum işte vakti zamanında çok skandalını okudum ama şu an aklıma gelmiyo gerçekten ama aşırı feminist olduğunu kliplerinde erkeklere acı çektirdiğini görmüştüm.
alnı çok geniş onun dışında her açıdan etkili bir karı hıaa :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Övdükleri kadar yok. Sakin bicaklamayin beni popülerliğinden seviliyordu sahne şovları, kostümleri, birden dünya starı oldu ve herkes seviyor güzel ama turk olsa çingene derler gavur ya özeniyorlar dikkat cekiyo
Bir bütün olarak bakarsak gayet hoş bir bayan parça parça baktığın zaman o kadar da güzel değil.. sesi idare eder, cıvıtmasa iyide, karakter olarak sakıncalı
En İyi Cevaplar