14 şubat yaklaşıyor, herkes gibi sevgilime hediye alma çabalarındayım :) ama ne hediye alacağıma bi türlü karar veremiorum. İlk sevgililer günü hediyesi olacak. Bir erkeğe hediye almak o kadar kısıtlı ki fazla seçenek yok.. Sevgililer Günü hediyesi olarak ne alınır?
Bana yardımcı olur musunuz nolur :D Bir erkeğe alınacak en güzel sevgililer günü hediyesi nedir?
Cevabın nedir?
Sevgililer günü hediyeleri erkek için biraz kısıtlı oluyor tabii. Erkeğe sevgililer günü hediyesi almak deveye hendek atlatmaktan daha zor... Alternatif yok resmen. Ben de kendi çapımda birkaç öneri sunayım sana, belki faydası olur.
Sevgililer günü hediyesi erkek için ne alınır?
14 Şubat yaklaşırken "Sevgilime sevgililer günü hediyesi ne alabilirim" sorusu hepimizin aklındaki soru... Hediye almaktansa sevgililer günü sürprizi erkekler için daha iyi bir alternatif sanki. Yani çok zorlanıyorsan ve alternatif bulamıyorsan alma, kendin yap derim :)

erkeğe sevgililer günü hediyeleri "Beni bul" oyunu oynayabilirsin.
Sevgilini her zaman buluştuğunuz bir kafeye buluşmak üzere davet et. Kafe çalışanlarıyla o güne özel anlaşabilirsin. Her zaman oturduğunuz bir masayı tarif et, seni beklemek için oraya gittiğinde senin ona özel notunu görsün. Notun onu bir başka ipucu ile bir başka yere yönlendirmeli.
Tabii sürpriz yapacağım diye de adamı öldürme, yakın yerlere notlar bırakarak 2-3 kez bu oyunu tekrar etmesini sağla. Bu esnada seni arayacak, mesaj atacak ama sabırlı olup açma :)
Son not olarak; seni bulacağı yerde güzel bir konsept oluşturabilirsin. Birkaç kadeh içecek, mumlar ve güzel bir yemek...Kar tatili hediye edebilirsin.
Malum 14 Şubat kar kış kıyamet :) Deniz kenarına gitme şansınız yoksa çok güzel kış tatili lokasyonları mevcut. Bolu / Abant, Uludağ vs... Seç birini :) Size özel hoş bir konsepti olması güzel olur. Odayı süsletebilirsin. Odada jakuzi gibi lüks opsiyonları değerlendirebilirsin tabii bütçen uygunsa.
Düşük bütçe ile erkeğe alınabilecek sevgililer günü hediyeleri:
- Şimdiye kadar çektirdiğiniz bütün fotoları bir polo kartlara bastırıp bir anı defteri oluşturabilirsin. Bunun için nette pek çok site var sosyopix gibi.
- Size özel şarkının kaydedildiği müzik kutusu yaptırabilirsin. Müzik kutuları normalde standart müzikler çalar ama özel şarkı kaydetmenin mümkün olduğu bluetoothlu kutular var.
- Hobi hediye edebilirsin; spora başlamak istiyor ama bir türlü fırsat bulamadıysa 3 aylık spor salonu üyeliği gibi.
- Maç izlemek erkeklerin en büyük hobisi. O nedenle ona digitürk üyeliği, film paketi üyeliği gibi şeyler hediye edebilirsin.
Son olarak, parfüm kemer gibi klasik hediyerden kaçınmak lazım bence :) Sevgililer günü hediyesi neler olabilir denince ilk akla gelen şeyler bunlar, hiç heyecanı meyecanı yok. :) İlk sevgililer günü hediyesi olacakmış, bence biraz özel olmalı...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
İçinde ikinizin resmi olan bir saat hediye etmelisin. Duruma göre masa saati olabilir, duvar saati olabilir ya da kol saati yaptırabilirsen o da olur. Zamanımızın ve birbirimizin değerini bilelim gibisinden bir not yazdırabilirsin. :)
23 Yorumla- +1 yıl
tsk edrm düsünecem bunu :) baska fikrin varsa alabilirmiyim :)
- +1 yıl
ona video hazırlayıp cd ye atıp bir de yanağına öpücük kondurarak da hediye edebilirsinn :)) sevgilinin ilgi alanlarını düşün mesela ona göre giyinip ona göre bir yerde onun tarzında güzel ama çok uzun olmayan ona değerrli olduğunu hissettiren bir video hazırlayabilirsinn ... büüyük şeylere gerçekten gerek çok ufak şeylerle çok büyük mutluluklar yaşatabilirsin bunu unutma kendimi yerine yerinize koyarak yazdım bunları ama tercih zevk meselesi tabiki :))
Erkeğe genelde parfüm hediye alınır. Cüzdan da olabilir veya biraz paraya kıyıp 2 günlük tatil ayarlayabilirsin. Kişisel bakım da düşünebilirsin. Sosyal mesaj olsun dersen küçük ev aletleri var :D
12 Yorumla- +1 yıl
ben parfüm alıyorum alberto sego diye bir marka var hem uygun fiyatlı oluyor harika da ambalajı var ayrıca kalitesi de iyi.. ya da cicek sepetinden gidip ismini yazan cikolata cicek kombo yaptım
- +1 yıl
ben alberto sego diye bir parfüm markası var hediye götüreceğim zaman kesinlikle ordan alırım. İnstagramda buldum. Ambalajıda harika ve fiyatı ayrıca kalitesi de mükemmel. Bence bir değerlendirin derim. Pahalı ürünlere para veremiyorum. Kaliteli ve ucuz olsun diyorsanız ya bu ya da çiçeksepeti mantıklısı..
+1 yıl- Yüzük
- Künye
- Tespih
- Kravat
- Kol düğmeleri
- Kitap
- Kemer
- Pantolon
- Gömlek
- Ayakkabı
- Kazak
Başka bir şey gelmedi aklıma.
20 Yorumla
Puzzle al ama beraber yapın. Hem seni ne kadar sevdiğini görürsün. Hem bolca vakit geçirirsin. Ayrıca güzel bir resim çıkarsa ortaya seni bir ömür boyu hatırlar veya sevgililer günü hediyeleri erkek için şuraya bakabilirsin.
31 Yorumla- +1 yıl
bende düsündüm ama kararsızım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
54Cevap
+1 yılAlmak yerine yapmayi denesen. Ben ssevgilime defter yapmistim. Onunla gecen her animizi fotograflarimizi bir defterde toplamistim . Sevgililer gununde de o defteri ona ordugum atkiyi ve magazadan aldigim kazakla. Parfumu bi kutuya koyup ona vermistim. Cok beegenmisti defterin icindekileri gorunce de gozleri dolmustu oyy oyy. Ne guzeldi o gun ya cok ozledim onu :///:/:/:/:
00 Yorumla
+1 yılValla bir şey alma, sevgini vermişsin o yetsin o'na.
40 Yorumlabence anlamli bi hediye olsun ikinizin resmini cevceveletir bide guzel bi not yaz cok hos olur ama istersen onun tutu takimla ilgili biseylerde alabilirsin hata mac bileti olabilir :)
10 YorumlaEnteresan hediyelik eşya ve ilginç ürünler satan sevgililer günü hediyesi siteleri var, fikir edinmek için de yardımcı olabilir. istersen kapıda ödemeyle de alabiliyorsun.
00 Yorumlabızımkıde 15 subatdı... adam gıbı bırıyse 2 gunu bırlestırmene ses etmez.. onu en ıyı tanıyan sensın ne desek yalan olur.. atma hakkımı saatden yana kullanıyorum baktıkça senı gorsun akrebınde yelkovanında..
00 Yorumla
+1 yılŞahsi fikrimi söyleyeyim, bana hediye alınmasını hiç sevmem mesela genelde iyi hediyeler çıkmaz. Hediye almak yerine güzel vakit geçirmek,süpriz yapmak, hediye olarak bir anı koymak kenara daha iyi
01 Yorumla- +1 yıl
zaten o gün vaktimi yeterince ayırmıs olacmmm..
bi erkek olarak söylüyorum çoğu erkek için hediyenin önemi yoktun bi öpücük bile mutlu eder ama illa alıcam diyosan ucuz bi saat veya bileklik gibi şeyler alabilirsin maddiyata bakmazlar :)
10 Yorumla
+1 yılBi kutuya birden fazla şey koyabilirsin. Ne sever biliyosundur ya da işine ne yarar bilirsin bunları
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 984 cevap paylaştı. bizlere ya parfüm ya gömlek ya da kravat. alınır.
Çok değişik. e akılda unutmayacağı bir hediye olsun istersen iskoç etek al 😂00 YorumlaHediyelik eşya alırken arasıra kullandığım siteler var. hediye alınan kişilere göre farklı kategoriler de var. Fikir edinmek için de işine yarayabilir
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 341 cevap paylaştı. one million parfümünden al bana kız arkadaşım almıştı çok güzel kokuyor bitmesin diye sıkmaya kıyamıyorum hemde süper kokuyor
06 YorumlaGeçen sevgililer günü jantlarını değiştirdim masraflı ama çok seviniyolar
13 Yorumla
+1 yılyerinde olsam o günde almam kardeşim 14 şubattan sonra al sırf o gün için alma zaten sırf o gün için para tuzağı gibi olur kardeşim
00 Yorumlakelepçe al gözlerini kapat el ele tutuşrken kelepçeyi tak bi anda çok hoşuna gider.
10 Yorumlaşu 14şubatları sevmiyorum üzerinde garip bir baskı yaratıyor
30 Yorumla
+1 yılsenden öncekilerde eminim aynı dertten muzdarip oldular :D
11 YorumlaBana alınmasını istesem hırka olabilir mesela.. erkekler dekor eşyası gibi şeylere değer vermezler daga cok giyebilecegi birşey olursa güzel olur.. kaybeder sonra üzülürsünüz boş yere.. en iyisi kıyafet vb..
00 Yorumla
+1 yılYanı eğer sevgilim bana alacaksa
Yaa bu bir supplement olmalı ya da tesbih 💪00 YorumlaSana ne var heyt be ikisini birleşmişsin parfüm saat kemer cüzdan vs pek bir çeşit yok erkek için
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 746 cevap paylaştı. Dublex ev al alt kat doğım günü üst kat sevgililer günü için 😂😂 sarıl sarıl, en güzel hediye sevdiğinin sarılmasıdır..
10 Yorumlasüper olur sen emek vermiş olursun anısı olur ama beceremeyeceksen başka bişey al onu giymek zorunda bırakma:-D
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbecerebilecegmi düşünmesem yapmayı bile düşünmem zaten :)
Gizli Soran+1 yılBna kalırsa sıradan bilindk şeyler olmasın farklı ne yapabilirim bir düşüncen varmı?
+1 yılBence Merry Dolci'den şiirli kurabiyelerden alabilirsin. . Farklı bir tasarım. https://merrydolci.com/sevgiliye-hediye/
00 Yorumla
+1 yıl747373828. Klasik sev. Günü hediye önerisi : parfüm
01 Yorumla- +1 yıl
Ya ucuz dedim vicdansız ndjjsnjs
Gizli Üye(36-45)+1 yılama banim 14 şubat hediyemi şimdiden verdi.. ayrılarak... aniden kayb olarak cep tel kapatıp... bu da aşk ... meğerse seven tek benmişim... :((
07 Yorumla- +1 yıl
üzüldüm .s
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani hak etmişsindir? ayırlığa mı hak etmişim?!
- +1 yıl
sen eğer bu kadar sevmeseydin... o seni severdi yani... eeee sen sevdiğin için onu her istediğini yapmışsındır... şimdide yapacak bişey bulamayınca... ayrılmamış vezgeçmiş... üzme canım kendini... olur böyle şeyler... yeni erkekler bul...itten çok erkek var... neyi düşünüyorsan..
Cevap sahibi+1 yılaksine, ben onun istediklerinin hiç birini yapmadım. ve bu yüzden beni hep sevdiğini söyluyordu, değer veriyordu, ama sonuç ... boş..
Cevap sahibi+1 yılArarmi beni :((
+1 yılhay sevgililer gününüze başlıcam nan sımdı ne alcam ne alcam yazmayın nan sevgilisi olan var olmayan var :)))
01 Yorumla
+1 yılhakıkı deri cüzdan al :D güzl bişe olsn bol gözlü kulnmazsa ben alırım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ölü hayvan derisinden cüzdanı hediye etsin yani. canım mısın nesin
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,9b cevap paylaştı. jamhi kızlar bu soruya artık cevap veren bile kalmamış
00 YorumlaUygundur.
00 Yorumlabencede farklı olsun arkadaşın dediği gibi puzzle alın. Ben geçen sene öyle yapmıştım. anı olarak çerçeveletin. ben zelyum sitesinden almıştım çok çeşit puzzle var. isteseniz bir bakın.
00 Yorumlabir kelepçe al ve sevgililer gününde el ele tutuşurken kelepçeyi takın el ele daha güzel olur
00 Yorumlasevgililer günü yaklaşıyor ne alayım, uzaklaşıyor ne alayım? gözlük al.
00 Yorumlaanahtarlık saat cüzdan gibi şeyler olabilir bende hediye arıyorum ama bulabilmiş değilm
06 Yorumla
+1 yılBak mesela benim oğlana yani Kuzeye Cemre pusula almıştı benzer bir şey olabilir.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzenli birsey almak için hiçbir zaman uğraşma. Yıllarca kendime değil herşeyi gittim ona aldım sonunda yine üzülen ben oldum boşver o sana alsın
00 Yorumla
+1 yılbi saat olabilir bu arada hiç kimse saatte takmıyor ama olsun :) değişiklik olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl13. de işim var de 14ünde tek hediye almış olursun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVardır mutlaka bir ihtiyacı..Neye ihtiyacı varsa al.ayakkabı t-shirt, cüzdan, kol saati bileklik ...
00 YorumlaParfüm al saat al Çiçek al.
02 Yorumla- +1 yıl
onlaar cok sıradan
ikinizin fotoğrafı olan bir yastık olabilir..
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer sevgilim olsaydı ben ona parfüm alırdım ama yok
00 Yorumla
+1 yılErkeğe kalbini ver hediyeye gerek Yok
00 Yorumla
+1 yılSeher yıldızı paçalı don
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkisiye-ozel-isim-yazili-deri-cuzdan bu hediyeyi hem kullanır hem de fiyatı çok uygun ..
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b cevap paylaştı. alın işte bişeyler. her gelen bunu soruyor
02 YorumlaBende hala kararsizim. Zor is ya.
00 Yorumlasaat olabilir veya ayakkabı
00 YorumlaBurun kılı temizleme aleti.
01 Yorumla
+1 yıli phone 5 al :) küçük ve özel :)
01 Yorumla
+1 yılolanı var olmıyANI VAR sılah al vursun senı :D
00 Yorumla
+1 yıldurex tırtıklı on numara hediye :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkeğe tesbih yakışır
10 Yorumla
+1 yılKazak alabilirsin
00 YorumlaKol saati olabilir
00 YorumlaSwitshirt alabilirsin
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılPS4 pro al
00 Yorumla
+1 yılşunları çok beğendim
00 Yorumlaİyi bence
00 Yorumla
+1 yılGüzel fikir..
00 Yorumla
+1 yılsaat al.
00 Yorumla
+1 yıljokkk romantik ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)