Kedim yumurtalıklarını suratıma sürtüyor?

Kendisi ölmek üzereyken eve getirdim. Çok hasta ve küçüktü. Bir avcuma tamamen sığıyordu. Şu 1 veya 1 buçuk aylık fotosu. Geçen gün de paylaşmıştım.

Önceleri göğsümde yatardı ama artık bokunu çıkardı ve artık boynumda yatıyor. Ve nedense ağzım ona sıcak geliyor sanırım. Ben uyumaya çalışırken kafasını ağzıma sokmaya çalışıyor. Ben uyuduktan sonra da kıçını.

Mutlu uyanıyorum sanıyorum, güzel bir rüya sanıyorum. Afet bir hatun bana dudak kenarından öpücük veriyor sanıyorum. Hatta bazı sabahlar gözümü açmadan önce refleks olarak dudaklarımı uzatıp kedimin kıçını öpmeye çalıştığımı hatırlıyorum. Kendime gelince de söve söve kovalıyorum kedimi.

Bu sabah kıç olayını da abarttı beyfendi.

İşte bu görmüş olduğunuz çıkıntı, bu sabah dudaklarımın arasından sürte sürte ağzıma sokmaya çalıştığı taştaşları.

Artık cidden cıvıttı ama. Veterineri aradım hocam bu kedi ben uyurken yumurtalıkları ağzıma sokuyor dedim. Olur öyle o ergenlik çağında dedi kaşınıyor dedi. Hocam ama her gece sabaha kadar allah bilir neler yapıyor bir çare bulun dedim. Yerini belli ediyor o dedi. Bölgesini belirliyor dedi. Hocam dedim ağzıma sıçsa kabulüm ama taştaşları sokuyor, ben homofobik adamım tersime denk gelir şiddet uygularım ilacı yok mu bunun dedim. Adam kardeşim işim var başkasıyla eğlen dedi kapattı telefonu.

Lütfen kediseverler, bunun önüne nasıl geçebiliriz? Ağzıma kim bilir neler yapıyor. Kapıyı kapatsam sabaha kadar ciyaklıyor. Kedim sarı. Taştaş kısmı beyaz. Ve ben bazı sabahlar beyaz tüy tükürüyorum.

Geçen gün sevgilim bende kaldı. Sabah öyle tatlıydı ki, yanaklarımdan öpmeye başladı. Gülümsemeye başladım ama hala yarı uykuda aşkıııım dedim. Sonra en romantik yer olan dudak kenarına geldi. Aşkım huylanıyorum dedim güldüm. Ama durmadı ki durmaması beni daha da coşturdu. Dudağımın tam kenarından dilini içeri uzatır gibi oldu. Aşkım aşağılara insene azıcık derken dudaklarımı uzatıp onu öpmek istedim. İşte o anda tuvaletten öksürük ve sifon sesi geldi. Oracıkta bayılmışım. Çare? :(