Hiç yabani bir hayvan evcilleştirebildiniz mi?
Ör: kumru, güvercin, aslan, kaplan vs.
Ör: kumru, güvercin, aslan, kaplan vs.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kumru , hem evcil hem yabani güvercin ,çocukluk aklı iğnesıni çıkarıp arı beslemişliğim var :D Kırlangıç besledim, tavuk ,köpek, yavru baykuş, muhabbet kuşu,balık, bi insan besliyemedim oda artık evlenince ...:)))
Hangisi evcilleştirebildin sorusuna cevabım tavuk olacak, baya çocuk gibi peşimde gezerdi ahh ah :) Birde muhabbet kuşum, bir kuş sokakta herhangi bir ağaca uçtuğunda sen çağırınca eline gelir mi? Benim ki gelirdii ahh ahh özledim Mavişimi..
Muhabbet kuşu konusunda senin dediğin olay bana da olmuştu. Tavuğu yan bahçeden biliyorum sahibinin peşinde geziyorlar. Benim asıl kafama takılan dışarıda uçan kumrular var onlarla alakalı bir şey olabilir mi acaba?
evin çatısında şahin besledim, 4 yıl boyunca sonra doğal ortamına salmak zorunda kaldım. onu saldığımda yanımdan uçup gitmemişti bende gidememiştim tuhaf bir duyguydu. kaçmak zorunda kaldım
Allah allah o nasıl oluyor?
Biraz açar mısın? Özellikle son kısmı.
benim yaşadığım yerde sarp kayalıklı büyük bir dağ var bu dağa avlanmak için çıkar tavşan veya keklik avlarız. yine bir av günü 3 arkadaş avlanıyorduk derken zirveye kadar çıkmışız, sağa sola bakıp av kaldırmaya çalısıyoruz derken. şahin yuvasını gördük 2 kayanın arasında tam kendi girebileceği şekilde yapmış yuvada 3 yavru vardı muhabbet kuşundan biraz daha büyük şekilde üçümüzde birer tane aldık diğer arkadaşlar muhabbet kuşu yemi arpa mama gibi besinlerle beslediler ben solucan salyangoz
sülük yedirdim sonra büyüdükçe ona kumru yedirmeye başladım ilgilendim ama asla sevemedim çünkü parmağımı ısırdı kopuyor sandım. dersimi aldım omzumda gezdirirdim saldırgan değildi bana karşı ama çatıya kumru geldiğinde kafeste çıldırıyordu sonra ben onunla ilgilenemicek kadar mesgul olmaya basladım doğal ortamına salarken yanımda oylece durdu kafasını sağa sola çevirip birde bana bakması bırakıp gidemedim ama çarem yoktu kaçtım, umarım uyum sağlamıştır sağlamadıysada ölmüştür
Vay be çok değişik bir hikaye olmuş doğrusu. Böyle şeyler ender yaşanan olaylar bence. Bıraktığınız yerden tekrar gelmedi mi? Evin yolunu bulmadı mı?
Karıncayı evcilleştirdim hatta bi tane de değil 12-13 tane falan takım kurdum arada da dövüştürüyorum falan :D
Bunu biliyorum ve çok seviyorum:) +1
Cevap
13Cevap
güvercini denemiştik olmuştu kaçmıyordu artık bizim ailenden başkası varsa kaçıyordu.besliyoduk falan ızgaranın içine yuva yapmıştı yumurtaları vardı.kargalar eşelemiş yumurtaları birdahada uğramadı. bu arada kapan şıkkı çıkarsa şaşırmam türklerden beklenir valla :)
Güvercini nasıl evcilleştirdin?
BALKONA GELİP PİSLİYOLARDI.KARI KOCA İBİ ÇİFTTİ.BALKONUN TELLERİ VARDI ORAYA KONUYOLAR SABAHA KADAR ÖTÜYOLARDI.ANNEMLE ANLAŞTIK BUĞDAY ISLAK EKMEK FALAN VERIYODUK BIGUN IP BAĞLADIK YUVARLAK SEKILDE ICINE KOYUYODUK DİŞİ OLANI YAKALDIK İALDIK İÇERİ SEVDİK BIRAKTIK DERKEN BALKONA YEM KOYMAYIDA İHMAL ETMEDIK SONRA HEP GELDİ TAKİ O OLAYA KADAR.
Kaplan beslemek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuum :/
(Pi'nin Yasami filmini izle cok güzel kaplanla ayni gemide kaliyor..
Vizyonda mı? Yoksa eski bir film mi?
su yılanı besledim ama evcilleştiremedim .. olan onu beslemek için kullandığım japon balıklarına oldu ..
Yedi mi?
Canlı yem olarak japon balıklarını mı verdin?
Aldığımda çok yabani olan bir kedim var ve hala yabaniliği tam olarak gitmiş değil :) sanırım birşeyleri yanlış yapıyorum.Bana 100 soruda aslan eğitimi kitabını satanı bir bulursam...!
Hayır ama ornitorenk bulsam evcilleştiririm.
Değişik bir şeymiş +1
bi kız arkadaşım vardı çita gibiydi, o olursa baya evcilleştirmiştim O_o
Kumru, güvercin falan belki ama sakın kaplan deneme..
Kumruyla ilgili bir bilgin var mı?
Yok :)
Bizim samet var uğraşıyoruz arkadaşlarla dur bakalım ne olacak sonu
ev arkadaşım eve çıktığımız ilk günlere nazaran şuan çok evcilleşmiş vaziyette hatta tatillerde eve gittiğinde ailesi bile tanımıyormuş çocuğu o derece .
bir ara köyde dereden yengeç yakalayıp onu evcilleştirmeye çalışmışlığım var ama başaramadım ne yazık ki :(
güvercini evcilleştirdik hayvan uçmayı unuttu evin içinde paso geziyo
sevgilimi evcilleştirdim sayılır mı ?
:D
Yılan. Hiç sorma detay falan. Sonra öldü zaten :(
İguana evcilleştirdim :D
daha evde kuş bile besleyemıyorum :(
hiç yabani hayvan beslemedim
insanda varmi aralarinda haci ? abazalar felan
Bir tane koyun.
bay balboa! bay balboa!
Karga besledim :)
Güvercinler mümkün..
Senin dediğin güvercinler; mardin, baska, bursa, taklacı vs. tipi olanlar değil mi?
Sanırım ben değilde yakınım çok iligili.
Yılan ı koynumda evcilleştirdim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar