Argo "Küfür" görecelidir, belirli seviyeler de belirli mizahlar da kullanılır; buradaki arkadaşlar abartmış olabilir. Ama ordaki mizahı sen anlamadın, baron oyunda bir monster ve arkada şona sövüyor; şahısın annesine değil.. :)
Sadece birinde yok ki bu küfürleşmeler. Ben de online oyun oynuyorum yıllardır ama grubumda bu tarz konuşmalar asla olmuyor. Neyse fazla uzadı bu konu sadece seviyeyi beğenmedim diyip toparlayalım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seviye çok kötüymüş.
Oyun içi mizah; oyundaki monster ve diğer şeyleri bilmediğin o oyunun ana mizahı farklı olduğundan herkes anlayamaz. Bunu seviyelendirmen kötü.
Küfürün seviyesi olmaz.
O zaman cem yılmaz ve diğerleri de seviyesiz, mizah geniş yelpazelidir; için de bazen küfür de bulundurur.
Aynı şey mi? Cem yılmaz ve diğer komedyenler kişileri baz alıp, ana avrat küfür ederek mi espri yapıyorlar?
Argo "Küfür" görecelidir, belirli seviyeler de belirli mizahlar da kullanılır; buradaki arkadaşlar abartmış olabilir. Ama ordaki mizahı sen anlamadın, baron oyunda bir monster ve arkada şona sövüyor; şahısın annesine değil.. :)
Sadece birinde yok ki bu küfürleşmeler. Ben de online oyun oynuyorum yıllardır ama grubumda bu tarz konuşmalar asla olmuyor. Neyse fazla uzadı bu konu sadece seviyeyi beğenmedim diyip toparlayalım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!