Göğüslerim, orta boydan biraz daha küçük Belim ince Göbeğimde hiç şişlik yok dümdüz Kalçam dolgun ve orta büyüklükte Bacaklarım normal gibi ama bir tık daha ince Bacaklarımda thigh gap var.
Thigh gapı bilmeyenler için örnek resim: Arkadaşlar resmi googleden buldum. Yani bacaklarım bu şekilde üstleri birleşmiyo.
Arkadaşlar vücudum ideal mi? Fotoğrafı thigh gap örneği olarak koydum?
ona thigh gap demezler çarpık bacak derler. iki üç tane çarpık bacaklı ünlü kendini güzel diye yutturmak için çarpık bacağın adını değiştirmişler. bildiğin çarpık bacak işte thigh gap. bu resimde ki kızında bacakları çarpık. hem de ne çarpık. raşitizm hastasından beter. böyle şeylere özenme. bir takım kişilerin komplekslerinden, vücudundaki anormallikleri örtmek için icad ettikleri kandırmaca trendler bunlar. yok sıfır beden ( şişmanlıyamıyorum diyemiyo) yok thigh gap ( çarpık bacaklıyım diyemiyor) böyle trendler icad ediyorlar ki toplumda kabul görmek için. saftiriklerde bunların peşinden gidiyor.
Resimdeki gibi olsan çarpık olsa bacakların eminimki her erkek beğenir yani pek takma vücuduna kendine güven
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hahahah aciyorum böyle kizlara tatlım git nete thig gap yaz aynı foto cikiyor fake olmaya ne gerek var 70 kilo falnsinda herhlde kendi fizigni atmayip fake oluyor zavalli seni ahahha
En İyi Cevaplar