arkadaşlar yardımcı olur musunuz
200tl var dolara çevirsem sonra bozdurmak istesem ne kadar eder?
200tl var dolara çevirsem sonra bozdurmak istesem ne kadar eder?
Zarar edersin dolar düştüğünde paranı çevirip tam zamanında bozdurursan kar edersin seçimleri beklemen doğru olur ya da altın yap en güzeli :)
Neden alıp geri satacaksın ki hemen alıp geri bile alsan 200 liran en azından 180 liraya düşer alım satım farkı var
şu an dolar yükselmiş ama
O kısa süreli bir yükseliş ve 20p lira falan etkilemez 100 bin liran olsa yatır bekle bikaç gün bozdur kar et ama 200 lirayla en fazla 10 lira bile kazanaamazsn yukselsede
o zaman 100lirayı dolar yaptrırayım 1 ay sonra kadar bozdursam takip ederim yükselişini dediğin gibi teşekkürler
ne kdar oldugunu bılmıyorum ama zarar edersin biraz dolar dustugu zaman bunu yaptı yukseldıgı zaman kar yaparsın
Cevap
12Cevap
cocuklugumda bes dolarım vardı saklardım onu , bır gun bozayım dedım kendı basıma , güç bela bozdurdum ertesı gun devalüasyon oldu ve dolar ıkı buçuk katına fırladı , o gun bugun dolardan soğudum , bılmıyorum !!!
200 lirayı dolara cevirsen ne çevirmesen ne :D... hem dolar yaptırmaya kalksan dolara çevirirken yüksek kurdan çevirirler alırken düşük kurdan alırlar. bu senin ne zaman bozdurmak istediğine bağlı
200 lirayı 100 dolara çevirsen üstüne para verirsin bir kere bozdursan verdiğin parayı alırsın karın o olur değişen bişey olmaz
66.860 dolar alırsın... hemen bozdurmaya kalkarsanda paran 199.13 lıraya duser
10 lira zarar edersin..
zarar edersin dolar alış satış değeri farklıdır
Zarar edersin kurlara bak alis ve satis kurlarina
hemen bozdurursan kaybın olur
dolar kaçtan gidiyo de bakam bir
Zararın olur
Zarar edersin
Komiksin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar