Vodafone freezone hattım. Ne kadar mb kaldığını ögrenmek için 7000'e ÖZET yazıp yolluyorum normalde cevap geliyodu şimdi Vodafone 7000 sistemimiz geçici olarak servis dışıdır diyor. Siz de de oldu mu?Vodafone 7000 servisi
Vodafone'a mesaj yolluyorum cevap gelmiyor, ne yapabilirim?
Bir sorun olduğunda, operatörlere en kısa sürede ulaşmak abonelerin en çok önem verdiği bir kıstas. Çünkü zaten bir sorun yaşıyor, belki iletişimi kopmuş, sinirleri tepesindeyken bir de yetkili birini bulamıyorsa iyice çileden çıkıyor. Ancak son zamanlarda operatörlerin iletişim kanalı o kadar genişledi ki bir yerden ulaşamazsanız başka yerden mutlaka ulaşabiliyorsunuz. Vodafone 7000 sistemimiz geçici olarak servis dışıdır sorunu için neler yapılabilir sana aktarayım.
Vodafone Ozet Mesajı Gelmiyorsa Ne Yapılabilir?
Aslında çok bir şey yapamazsın kendi başına. 7000 neden servis dışı bunu ancak Vodafone müşteri hizmetleri bilebilir. Bazı zamanlar bu serviste kesintiler yaşanabiliyor. Ben bunun sunuculardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bir süre sonra kendiliğinden geri geliyor zaten. Uzun süre gelmiyorsa o zaman Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilirsin.
Vodafone
Vodafone mesaj gelmiyorsa farklı kanallardan bilgilerine ulaşmayı deneyebilirsin.
Vodafone müşteri hizmetlerinden,
Vodafone Yanımda uygulamasından,
*7000# tuşlayıp arama tuşuna basarak,
Vodafone internet sitesindeki Online İşlemler kısmından ilgili bilgilere ulaşabilirsin.
7000 servisi ile hangi bilgilere ulaşabilirsin?
Fatura borcunu ve güncel harcama tutarını öğrenebilirsin.
Paket bakiyeni ve dakikalarını sorgulayabilirsin.
Bakiye sorgulayabilir, TL transferi yapabilirsin.
Tarifenizi görüntüleyip, değiştirebilirsin.
İnternet paketi, SMS paketi, Yurt dışı paketi görüntüleyebilir ve yeni paket alabilirsin.
Telsiz Vergisi borcunu sorgulayabilirsin.
Hattınla ilgili 3G, görüntülü konuşma, yurt dışını arama, yurt dışında kullanım, gizli numaradan aranma gibi pek çok servisi kullanıma açıp, kapatabilirsin.
Vodafone
Uzun zaman sonra da hizmeti alamazsan operatörlerin sosyal medya hesaplarından destek alabilirsin. Üstelik bu sosyal medya hesapları çok çok ilgili davranıyor. Vodafone sms gelmiyor sorunun uzun süre düzelmezse sosyal medya üzerinden yazmanı öneririm. Hemen geri dönüş sağladıklarını göreceksin.
Konu hakkında bildiklerimi ilettim. Bu süreç sonrası operatörünü değiştirmek istersen, burada en iyi operatör hangisi sorusunun yanıtını bulabilirsin.
En İyi Cevaplar