Gelinliklerin bile göğüs kısımlarının masallahi var gelinlik bile olmayacak bana :'(
Tahta göğüs derler ya ben öyleyim :'( ?
Gelinliklerin bile göğüs kısımlarının masallahi var gelinlik bile olmayacak bana :'(
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benimde göğüslerim küçük aynı senin gibi genetik bir şey bu senin elinde olan bir durum değil. Sevgilime bu konudan bahsettim bilsin kendisini alıştırsın diye düşündüm. Oda ben senin ruhuna aşık oldum böyle şeyleri sakın düşünme dedi. Yani slikon taktırdığında evet dolgun göğüslere sahip olacaksın ama yapay bir görsellikten ileri gitmeyecek. Belki ileride kızın olacak ve göğüsleri küçük olacak kendisini kötü hissedecek ona destek olmalısın, babasını örnek gösterip bu durumun sevilmeye engel olmadığından bahsetmelisin ^^ seni olduğun gibi sevecek birini bulmalısın.. Tabi bu benim görüşüm sen yine nasıl mutlu olacaksan öyle kararlar al yaşamında =)
Meme yaptır kanka memesiz olmaz. Ama öyle mutluysan seni öyle sevecek birini bul. Şahsen ben meme yaptır derim çok güzel bişey bence
Silikon mu diyorsun :'(
Bilemem araştır bak
dert ettiğin soruna bak seni seven adam şeylerin için mi sevecek yapmayin Allah askina böyle şeyleri takmayin kafanıza Allah'ta seni böyle yaratmış onlar kocan için değil ilerde bebeğin olursa onu emzirmek için var bacım takma kafana seni gerçekten seven sorun etmez
Ne yani sıfır bedenmi :) erkek gibi hiç yok mu yoksa yani küçük olabilir herkes bir değil..
Cevap
26Cevap
Benim de öyle bebeğim yüzüm güzel çok şükür tek eksik meme yani yok gibi ama aldatır diye düşünme biz nasıl pipi kısa diye aldatmazsak bizi böyle kabul edecek sevecek erkek de bulabiliriz her şey meme değil 😄 ben de üzülüyorum kötü duruyo ama napalım. Masajla dolgunluk oluyo biraz ayrıca evlenince büyür merak etme
evlenınce merak etmew memelerın buyur emın ol helede bırde hamıle kal bak nasıl buyuyor onlar sakın ol sınırlerıne hakım ol lutfen
Allah işte verdiğine veriyor vermediğine de vermiyor bende de tam tersi
Benim için sorun değil ama ilerde eşim aldatır korkusu var şimdiden evlenince iyice komplekse girerim :(
7-8 cm lik penisli bir adamla evlensen sen onu aldatırmsıın bu soruyu kendine sor
Herkezin bir tercihi vardır bohem kızlarda güzeldir
Eğer seni fiziksel özelliklerin için aldatırsa o erkek değildir. Önemli olan iç güzelliğindir.
Takma bunları kafana her kapının anahtarı farklıdır.
Benim sevgiliminde göğüsleri çok küçüktü ama ben onu çok seviyordum :)
cristina bazan diye bir kadın var oda tahta göğüs bir ona bak
Bişey olmaz bende penisim yüzünden kız arkadaşımın olmasını istemedim
Parmak kadar boyu var
çocuk yap garanti büyür ^^
nolucak sanki ne ya kücükse :)
En basitinden giydigin bir tsort bile yakışmıyor veya gomlek :'(
Boşver zaten erkekler için varlığın yokluğun aynı
Aynen öyle :(
Slikon yaptır bebeğim?
Hayır o plastik şeyleri içimde istemiyorum
Sktr gt ağla o zman
Takmayın şu gögüslere. Herşey meme mi sanki
Erkekten çok kız arkadaşlarım inceliyor bıktım ya benim için sorun değil aslında ama sadece evleneceğim insan istemez beni aldatır hatta bu halde evlemem diyorum.
kafayı yedin sen galiba;))))
o kadar önemli değil
benim için sorun değil aslında ama sadece evleneceğim insan istemez beni aldatır hatta bu halde evlemem diyorum.
evlenip doğurunca büyür heralde sıkıntı yok.
kaç cm ki seninkiler?
tek derdin bu mu yani
En iyisi ddevam et boyle
Cem yilmaz gibi " hic mi yok" 😅😅
saçmalama evlenince büyür onlar
zorla evlenceksin diye bir kural yok :)
Oooo snde gogus deıl kalca önemli kalçayı kullan
Büyür merak etme
20 yaşından sonra mi :(
Hiçbir fayda olmaz :(
silikon çaktır
Onu istemiyorum