Evet nedir bu kelimenin anlami? ? Kimlere denir?
Detayyyy datyyyyy
Detayyyy datyyyyy
Büyük Ağızlılara Yakıştırılan Bence Hakaret Sözüdür. HZ. ALLAH'ın Yarattığı İnsan Dünyadaki Mahlukatların En Şereflisi, En Mükemmeli ve En Ekremidir.
Bunu Sana Yakıştıran Biri Varsa İlişiğini Kes.
Agizla ilgisi yok. Ya samimiyetten kankalarimiza deriz ya da sevgililerimizin eski sevgililerine hakaret amaçlı deriz. 😆
Ağzı geniş ve büyük, dişleri çıkık olanlara derler bunu.
Cevap
53Cevap
Valla takmayacaksın be..
Bende hastalık var.. Göz çevrem beyaz.. Ve saçımda da beyaz kısımlar var..
Benle de dalga geçen çok oldu... hepsine verdiğim cevap " ALLAH benden alsın sana versin di.. "
Bir ara içime attım bu durumu fakat hiçbir çaresi yoktur..
Ben bununla yaşamaya mecburum ve o durumu yendiğim için de şu an acayip mutluyum.. Yani takmıyorum..
Kim ne derse desin.. Pozitif düşüncelere açığım tabi ki.. :))
Bence sende takma..
Mutlaka sende çekemedikleri birşey vardır.. O yzden de moralini bozmak iiçin sana çamur atarlar ;)
Merhaba Arkadaşım ''At'' erkekler için bir kadın'dan bile güzel bir hayvan'dır.. onun için erkekler olağanüstü güzellikteki kızlara at gibisin diyor, yani güzelliğini o şekilde tarif ediyor. Bir kadın kendisine at gibisin denildiğini duyuyorsa havalara uçmalı bence.
https://i.hizliresim.com/6P9nP0.jpg
Sana bunu söyleyenler özgüvensiz ve çirkin insanlardır eminim çünkü düzgün bir insan kimseye böyle çirkin yakıştırmalar yapmaz kafan çok atarsa cevap ver aynaya bak önce çirkin şey falan de çok altta kalma kendinle dalga geçtirirsen daha çok üstüne gelirler
Haklısın da bende laf sokayim diyorumda bulamıyorum
Agzında bisey yok gibi duruyo gecen sene okuldayken bizde kızlara derdik ama onlarda bize diyolardı kendinle barısık olman çok önemli bu konularda biri benimde saçlarim döküldü mesela kel falan diyolardı bende onlarla kafa buluyodum gecip gidiyodu tabi insan nekadar olsa kendi icinde bazi seylerin sıkintisıni yasayabilir ama önemli olan insanlara kendini yedirmemekdir
Bence at asil ve güzel bir hayvan ben bunu hakaret veya dalga konusu gibi algılayamadım pek.
Benim bir arkadaşım vardı orta okul da aklıma o geldi ona hep domuz derlerdi daha kötüleri de var inan bana :D
Bilmiyorum herkes öyle diyor çokbmutsuzum
Ah benim elime verecekler şöyle insanları ağız burun bırakmam ah bir bana denk gelse. Dert etme, dalga geçenler utansın sen niye özgüvenini yerle bir ediyosun
Elimde değil
Abi yok böyle bir abazalık. Övmek istediyse başka şeyler desin , vücudunu seviyorum , hoş fiziğe sahipsin vb... At gibisin nedir ya...
Aynen
Evet ağzı büyük ve özellikle diş etleri çok fazla gözüken kişiler icin kullanılır. Bknz; at ağızlı duygu özaslan
Ilk duyduğumda cok gülmüştüm 😅😅
Dişlek olunca heralde at ağızlı oluyor
Büyük ağızlılara ve ağzını yayarak konuşanlara denir.
Sabahın 5 i sorulan sorular bir hayli acayipleşti😂
He ya kafayı yedik 😂😂
kişneyerek şarkı söyleyen kadın yaz google a videosunu izle bence kafanda soru işareti kalmıcak
Öyle demeleri terbiyesizlik bu ayrı bir konu ama ağzının nesi var?
Bilmiyorum
sağlam bir fiziğe sahip olmalısın öylelerine deniyor genelde
ağzı büyük olana denir at ağızlı diye. bunda anlamıyacak ne var.
Herkesin bir lakabı var banada sarı ördek diyolar özgüven kaybetcek ne var sende oonlara isim bul
Valla biri benle dalga geçtimi ona eşlik ediyorum, bende kendimle dalga geçiyorum yani abi umrumda değilki :D
Teknolojiyle birlikte estetik operasyon olanakları da çok gelişti. .. Öyle birini pek görmüyorum..;)
Gerçek demiyolar zaten şaka amaçlı
Yolda yürürken at taklidi yapan var sen yine iyisin..
baş başayken şakasına dese tamam da yani erkek ortamında denmez. sevgilimde bana süt irisi dedi geçen gün fgflglk nolmuş 175 boyumuz varsa:DD:fD
At gibi kadın tabiri güzel kadınlara söyleniyor diye biliyorum.
hazırsan, bir şey şöyliycem, sevgilin öküz
ben olsam, tam o anda en azından öküz değilim derdim
Ovmek icin olsa bile arkadaslarin tanind demesi hos degil
Büyük ağızlı demek istemis kim demisse hakaret etmiş resmen: )
Banada lastik agizli diyolar ust dudagim kalkim ve buyuk ne yapak allah vergu si diyorum
Kabalık yapmış bence rahatsız olduğu ona söyle
at dudak kalın olursa olur bu durum.. ya da alt dudaga botox yapınca denilir..
Küçücük şeyleri sorun yapıyorsunuz ya deliriyorum azıcık mutlu olmasını bilin anasını satim!
Tamamda at gibisin zaten güzelsin demek degilmi? bir erkek bana dese mutlu olurum şahsen
Yaparlar bana çocuk gibi davranıyorlar kabullendim bende hayattan soğudum dünya adaletsiz ışte yapacak birşey yok
agzı büyük olanlara denir hani kızlar vardırya bazen bizi yer gibi bakrlar koca agızlılar onlar işte ama agzı büyük olanın...:P
Ben extrem birşey göremedim. neden bukadar takıyorsunki hakkında konuşanları.
Elimde olmayan bişey
En sevdiğim hakaretlerden skkkdckkddjs
bir tekme at at kimmiş görsün
at ağızlı demek istemiş asdfghj
İnek şaban buna örnektir.
bir çeşit hakaret türü her yöne çekilen :)
Sende onlara y*rak kafalı de.
Çok güzel laf çokta soylerim
At asalettir. Eşşek dememiş ona şukret
Arkadaşlarının yanında binmek istemez inş.
Kocaman ağzın var demek
Nasıl bir fiziğre sahipsinki öyle demiş sana 😇
Dalga geçiriyorlar😢
Nasıl bir fiziğe sahip oldugunu söylemedin ama
camış demiyor sonuçta. at asil bir hayvan
Ama hayvan işte
sorun at galiba. ceylan dese de bozulurmuydun
Bozulmazdım
o da hayvan ama. :D
güzel hayvan ama değil mi
Büyük çirkin ağızlı demek
Yani gülerken ağızındaki 32 diş gözüküyor :)
Dua et at gibisin dedikten sonra kişnememiş
Bence saygısızlık yapmış
at gibi güzel bir şey sanırım
dünyada tek dert bu mu?
Jqjsjsnnsnq. 😀 at gibisin ne yae
ağzı büyük olanlara deniyor sanırım
Hahaha ben cok kullanirdim ya bu krlimeyi 😂😂
güzel gülen insanlar için sölenir :)
şom ağızlının daha beter bir halidir.
herkesin içinde denmezz dengesiz mi ne
Arkadaşına mı aitsin deseydi
Ben at kafalıyı biliyorum