+1 yılçok pis olduğumu düşünmüştüm ama nice pislikler varmış :D geçici olarak bir iş yerine başlamıştım, iş yerinde tuvalet yok, 2 kat üzerinde tuvalet var oraya çıkıyorsun. ben de ilk birkaç gün tuvalete çıktım. o değil iş yerinde yalnızım kapıları kilitle iki kat yukarı çık bir de para ver. çok zor ve bunaltıcı işlemler bunlar lsdkfjlsk baktım olacak gibi değil. ufak bir çay ocağımız vardı, orada mutfak lavabosunun altında beyaz şeffaf, büyük boy bir çokomella kutusu buldum :D sonrası malum. yalnız işin daha da kötüsü ona yaptıktan sonra kendimi çok kötü hissediyordum yaptığımı nereye dökecem? mutfak lavabosuna tabii ki. sonrasında cifler, domestoslar ulan dedim iki kat çıkıp para vermemek için çektiğimiz çileye bak! bu da böyle bir anımdır!
32 Yorumla
Soran+1 yılOvvvv zormuş yaa
- +1 yıl
allahtan birkaç ay sonra ayrıldım da kurtuldum.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yıluzun yol otobüsüydü.
o kadar sıkışmıştım ki şoför durmadı
sıyırdım donumu koltukta
oturduğum yere poşeti üzerinede peçeteleri döşedim
Sonra üstüne oturup işedim
yapacak birşeyim yoktu
patlasamıydım mk1717 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 iyi yapmışsın poşetiné sağlık :D
- +1 yıl
@BayJapon Bunu yaptığıma ve burada da yazdığıma inanamıyorum
- +1 yıl
ilk defa bu sitede utandığım cevabım budur.
Bu bir dramdır bu bir itiraftır a dostlar. - +1 yıl
- +1 yıl
Kokmustur leş gibi
- +1 yıl
şoför hak etmiş :D
- +1 yıl
yok artık :)))
- +1 yıl
Ahahahah :D dasdas Görmeyi çok isterdim o götünü falan dasfasds dsf
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen geceleri altımı ıslatıyorum iki senedir malesef bu durum yüzünden annem geceleri altıma muşamba çocuk bezlerinden bağlıyor mavi ve pembe renk yıkanabilen eski usül. Malesef istemedende olsa muşamba çocuk bezime ıslatma durumum oluyor. Geçene kadar bağlıycağını söylüyor annem yaşımda 18 iki senedir var bu durumum.
37 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsun.. bence dr à gorun
Cevap sahibi+1 yılSağolun geçmedi annemin bağladığı muşamba çocuk bezlerini biliyormusun hatırlıyormusun mavi ve pembe renk? annem haklı mı sence? çarşaf yıkayamam geçene kadar bağlıycam diyor.
Soran+1 yılHaklı tabii ki..
Cevap sahibi+1 yılMuşamba çocuk bezlerini biliyormusun mavi ve pembe renk eski usül yıkanabilen olan?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBağlamasın istiyorum ama kabul etmiyor sabahta kendi çözüyor?
Cevap sahibi+1 yılAnnem istemesemde bağlamakla yüzde yüz haklı mı sence? sen annem olsan aynı şekilde bağlarmıydın muşamba çocuk beziyle annem gibi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılinanmıyacan ama apartmandan kadının ayakkabısına işedim
12 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılayrıca gece uykudan uyandıktan sonra böcekten korkup caddeye bakan balkondaki saksıya işedim saksıdaki biberler büyüdü vitamini alınca tabi sonra yedik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkuduğum şehirde evde alt komşu binayı kuşatmış daireleri günlük kiralık a veriyormuş. Birgün bodrum katına indim yorgan vardı yorganın üstüne işedim :)
Terminaldeyim geceydi tuvalete para vermeyeyim diye yanındaki benzinliğe gittim tuvaletin yanında çimenlik alan var ve ışık çalışmıyordu hemen çıkarıp çimlere işedim tuvalette elimi yıkadım :)
Umumi tuvaletlerde üstüme sıçramasın diye ya maşrapaya işeyip dökerim ya da çöp kovasına ses yapmasın diye biraz tuvalet kağıdı koyduktan sonra çöp kovasına işerim :)
Küçükken park halindeki kamyon tekerine, harabe bir eve girip işemiştim, boş bir arsa da vardı sürekli gittiğim işeme yerim :) Küçükken tiner kutusuna işediğim de olmuştu tinerle karışık 😂😂 Yine küçükken annemin pedlerinden birini alıp ona işeyip apartmanın havalandırma penceresinden aşağı atardım :)
Arada lavaboya da işerim. Hatta ilkokuldayken tuvalette lavaboya işemiştim :)
Yurttayken boş meyve suyu kutusuna işemiştim :) Kameralar olmasa kattaki koridordaki çöp bacasına da işerdim ama kamera olunca :)
Bizim banyo uzanmaya çok müsait değil, kaplıcaya gittiğimizde salon gibi banyosunda yere uzanıp öyle işemiştim ılık ılık üstüme de geldi sonra kalkıp temizledim :) Sanırım en iyi işeme deneyimim buydu
Arada banyo giderine işemekten de çok zevk alırım :) Gider demişken eski evimizdeyken arka balkonun giderine de çok işerim ordan boru hattıyla sokağa :)
Gittiğim otelin Türk hamamında yalnızken çıkarıp işedim :)
Plajın soyunma kabininde işemiştim. Denizde de çıkarıp işerim bazen elimi tutarım önüne elime verdiği darbe, çişin sıcaklığı :) Eskiden çıkarmadan işerdim o da güzel oluyordu kasıklara sıcaklık veriyordu :) Herhangibir sıkıntı yasamayacağımı bilsem sırt üstü yüzerken çıkarıp maviliklerin içinde idrarın havaya gidişini izlemek isterim ama laf söyleyen olur kavga çıkar burası Türkiye :) Yurtdışına gidersem orada yaparım belki bunu
Gittiğim bir otelin duş musluklarına işemiştim :) Bazen banyoda havaya doğru kaldırıp aşırtmalı işediğim de olur tabi bu sırada yanlışlıkla yüze gelebiliyor dikkat etmek lazım :) Banyoda gidere işerim bazen izlemesi keyifli :) Bazen banyonun duvarına dayayıp işediğim olur duvar fayans tabi :)
Bazen banyo yapacağım zaman avucuma işeyip çişli ellerimle bölgeyi okşuyorum özellikle aleti ve topları :) Değişik bir hazzı var
Bardağa işediğim olmuştu birkaç defa. Büyük bir bira bardağına işeyince taşma sorunu da olmuyor yetiyor :)
Konuyla alakası yok ama birgün üniversitedeyken evdeki çamaşır makinesinin içine de boşalmıştım 😂
İşeme maceralarım genel olarak bunlar benim eğer aklıma gelmeyen yoksa 😂😂😂😂😂😂120 Yorumla
+1 yılBenim sistit durumum var 15 dakka sonra çişim geliyor ve ben böyle amımı tutup çişim geliyor diyip duruyorum ve şimdi benim yanımda bı erkek var onun erkek arkadaşlarına gidiyoruz ve orada benim çişim geliyor ve benim elim amımda böyle eyildim çişim geldi yapıyom tabi biz o gece içdik kafam yerinde deyil çişim var diyorum sonra beni buraya getiren erkek arkadaşım beni kucaklıyo tabi iki tuvaletde dolu beni üst kattaki jakuzi ye götürüyo ve beni soyup işettirdi sonra da kuku mu temizleyip kukumu okşadı beni soydu kendi de soyundu sikini kuma koydu beni ters çevirdi zıpladık tabi ben çooook naptım sonra elini sikine koydu avucuna işedi elindeki çişi benim kuku ma koyup okşadı kukumu cimcikledi sıktı benim ağızlarımı yalıyo öpüyo sonra su içmeye gittik ağazında suyu çalkalıyıp benim ağzıma verdi bende onu içdim sonra beni kucana aldı kukumu kafasına dayadı sonra indirdi beni elini kukuma doldu çıkardı sonra kokladı memelerimi öptü bende yeter diye bağırdım eve gittim bı baktım eve cıplak gitmişim uyandığımda fark ettim yani jakuzi ye işemiş oldum öbür gün beni arayıp daha iyi misin dedi bende evet dedim bu kadar bı anı oldu tabı o zaman 16
30 Yorumla
+1 yılO zamanlar 13-14 yaşındaydım dışarıda arkadaşlarla saklambaç oynuyordum hava iyice kararmıştı saat 22:00-23:00 arasındaydı ben müstakil bir evin önünde saklanmıştım biraz daha ilerisinde de çok iyi anlaştığım bir kız saklanmıştı ama ben o zamana kadar bir kaç kez kendi kendime çok sıkıştım, altıma edicem gibi şeyler söylemiştim ve habire sikimi tutuyordum saklanırkende gene sikimi tutup altıma edicem, çok sıkıştım gibi şeyler söyledim ama bu sefer bu söylediklerimi o kız duymuştu çünkü benim bunları söylediğim sırada bana bakıyordu ben farkettiğim zaman da bir elim sikimdeydi hemen elimi çektim tabi bu sırada saklambaç oynuyoruz ve ebe olan kişi 1’den 100’e kadar yavaş sayıyor neyse kız benim elimin şeyimde olduğunu görünce be söylediklerimi duyunca başıyla bana önümü gösterdi ve dediki o evde oturanlar şu anda tatildeler ben tabi dediğini anladım ve önüme bir baktım ki bir sürü saksı var kızın orada olmasına aldırmadan sikimi şortumdan çıkardım ve saksılara işemeye başladım bitirdikten sonra kız bana daha iyimisin diye sordu bende evet dedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaynanamgildeydim tolet bitane var doluydu bende patlicam yerimde duramiyorum garip garip hareketler yapiyorum odada serefsiz cisim kacmiyo geri bende actim valizimi cikardim icinden bikac parca kiyafet top gibi yaptim altim altima yaptim bir guzel cisimi anam bide cok yaptim ki sorma kuru yeri kalmadi koca kiyafet toopunun bir koktu oda iyyy ama bir rahatladim ki sorma. sonra kiyafetleri posete bagladim banyoda elimde yikadim
34 Yorumla
Soran+1 yılRahatlamak paha biçilemez 😂
Cevap sahibi+1 yılGiydim tabi her cisli kiyafeti starsak ooo
- +1 yıl
Çokmuydu baya
+1 yılAsansöre yapıyorlar hem de büyüğünü bu ne ki
Ne diyeceğimi bilemiyorum ben görmedim ama eski bir arkadaşımın oturduğu yerde olmuş sürekli yapıyorlarmış üstelik çok kötü ya peki sizin apartmanda olsa bu siz ne yapardınız @soran ben de sana sorayım12 Yorumla
Soran+1 yılIgrenc bir durum ya :(
- +1 yıl
sorma iğrenç ne ki
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbizim apartmanda asansöre , kapıların önüne çiş, kaka yapıyorlar :/ sadece bu değil ped falan da koyuyorlar...
apartmana kamera aldık diye 3 haftadır vukuat yok haydi hayırlısı :D13 Yorumla
Soran+1 yılHahah keşke gizli kamera koysalarmis😂😂😂
- +1 yıl
anca kamera aldık işte :/ ama bunu yapan şeytan gibi. kaçtır yakalanmadı , apartmandaki kavgaları görsen var yaa :D gece 1 de bile yapmış kavga kıyamet koptu ortalık :D :D bayramdan önce ama
Soran+1 yılCus ya 😀😀😀😁
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Canakkaleyi geziye gitmistik 8. Siniftayken.
Otobus hic durmadan İstanbul dan oraya gitti. Herkesin cişi gelmis tabi. Sehitliklerin ust tarafi yesillik araziydi. Butun otobus sirayla oraya cisimizi yapmistik. 😢😢😢21 Yorumla- +1 yıl
8 saat yolda tuvalet molası olmazmi otobuslerden nefret etme nedenleeindem birisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn ilginç gorus benimdi ama yıldızı kacirmisim.
Köylerde toprak ( kerpiç ) evler , ahirlar olur ve betonarme evlerde olduğu gibi çatısı olmaz. Toprakla ortuludur.
Çocukluğumuzda bu gibi evler ve ahirlar bitişik olduğu için, üzerlerinde çok oynardık.
bir gün yine oyun esnasında sıkıştım ve bir ahırın tavan ( dam ) daki havalandırma penceresinden aşağıya doğru patır patır ıçtım.
Günler sonra annemlerden duydum ki o sıra komşu ihtiyar teyze ahırı temizliyormus, tam o esnada o patır patır düşenler, onun fesinin başına düşmüş :D
Tabi ben isimi gordukten sonra farkediyor :)00 Yorumla
+1 yılLise yıllarımda 3 gün falan uykusuz bilgisayarda takılmıştım artık o kadar uykuluydumki çişimi tuvalete yaptığımı sandığım yer salonun köşesindeki büyük saksılı çiçekmiş meğer.
20 Yorumla
+1 yılEn güzeli 1.5 lt ilk pet Şişe babacım kafası tam girmediğinden hafif muzdaribim ama her türlü işe yarıyor sonra kapağı kapat yola devam kışın soğukta dahada kullanışlı😀😀
11 Yorumla
Soran+1 yılHahah heralde çoğu erkek bunu yapıyor :)
Kafam hafifden güzel iken bir adamın arabasının lastigine işiyorrum adam da arabanın içinde içiyormuş çıkardı kafayı camdan hop napıyosun bilader dedi bende dedim lastiğin havası inmiş onu şişiriyorum dedim adam eyvallah dedi bende eyvallah dedim öyle işte 😊😊
02 Yorumla
Soran+1 yılKoptum ya iki sarhoş anlasmis 😂😂
+1 yılKuzenimin kafasına işedim denizden sonra dükanda hortumla birbirimizi yıkardık.. masum masum eğilmiş kafasını hortuma doğru tutmuştu.. baktım su soğuk biraz ısıtayım dedim.. sonraki gün denizde yatarken kayanın üzerine çıkıp üzerime işemişti..
11 Yorumla
Soran+1 yılOhaaaa 😱😱😱
Gizli Üye(30-35)+1 yılodam. 14 yaşında falanım depresyona girdim sanıyorum dışarı çıkmıyorum odadan bile çıkmıyorum falan böyle usulca banyoya gidip bir adet kova alıp içine işedim sonra camdan aşağı fiyuu
41 YorumlaNeresi olduğunu söylemeyecem 😅 köprüden aşağı işemiştim masumca dondurmasını yalayan birkaç kişi vardı yanlış degilsem.. yaz akşamı yağmuru zannetmişlerdir kesin 😂
41 Yorumla- +1 yıl
Ya ahaahahha :D
+1 yılÇocukken Bende Uyurgezerlik Vardı Bikeresinde Tuvalet Die Buzdolabının İçine Yapmıştım :)
12 Yorumla
Soran+1 yılOha anxjxjxjcjv😂😂😂
- +1 yıl
:):)
10 ayİstanbuldan çıktık 1.5 saatte şilede yüzdüm geldim, deniz tuzundan susamıştım çok su içtim. aşşşşşıırı çişim vardı. arabada 5 kızız utanma duygumuz 0, ben bonemi aldım genişlettim, bonemi özel bölgeme yerleştirdim çişimi yapmaya başladım, boneyi doldurdum. camdan aşağı boşallttım sonra poşete sarıp çantama koydum
Arkadaşlar gülüyo tabi, ben rahatladım ya ona bakarım. zaten ortam makara kikiri, yol bitmeden diğer arkadaşım gülmekten altına kaçırdı.
not: alkol almadık
10 Yorumlabenimki daha degisik :D odaya bitane hortum soktum ve ucunu pencereden dısarı sarkıttım üsengecligim tuttugu zaman internet basındayken isimi o hortumla görüyordum :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkuldan donuste tutamayip tam evin dış kapisinin oraya yapmistim. Sivinin merdivenlerden akisini izleyip agliyordum :D
41 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam ya 😇
+1 yılOkulda iddaya girdik 2 ağacın arasında işersin işeyemezsin diye. Sonra gittim işedim. Çok güldüler.
21 Yorumla- +1 yıl
Sen baya özgüvenli birisin. Bu konular hakkında konuşmak ister misin? Sende daha çok anı var gibi jejdnd
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. dağdan aşagi uçuruma işedim
2. isyerinde patlicaktim 1lt icetea petini aldim masadan hic kalkmadan onun icine yaptim.
3. evin 4. katindaki balkondan asagi isemistim
4. yolda arabanin lastigine isemistim
5. bunlarin hepsini yaparken çişi oyle bir fiziki aciyihesaplayip hedef alip yapiyorumki hic ses cikmiyor11 Yorumla
Soran+1 yılHahah süpersin 😂😂
- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yıllisedeyken içmiştik arkadaşım kustu ben de kusmuğun üzerine işemiştim hıaaa :D :D
çok ilginçti bence :D :D pisliği pislikle temizledim hıaa :D :D10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltoprak bıde otobusun ugradgı dınlenme tesıslerındekı ıgrenc tuvaletler
30 Yorumla
+1 yılevde gün vardı , ben de odadan çıkamıyordum.
balıkların yem kutusunun içindeki yemleri boşaltıp ona işemiştim gashdjk12 Yorumla
Soran+1 yılHahah ilginç :D
- +1 yıl
hatta ona yetmemişti , basmalı fısfıslar var ona da işemiştim gashjska
Askerde gece nöbette kar diz boyu bir çişim geldi tugay komutanının kapısını bekliyom bide normalde kıynaşamazsın nöbette vlla tutamadım çıkardım kulubeye yaptım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSitenin hamamına gitmiştim orada tektim, çişim vardı, tuvalete gitmeye üşendim ve orada bikinimin içine işedim, iki su attım ve delilleri yok ettim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltatilden eve dönüşte otoban yolunda sevgilimleydik , çok sıkıştım arabayı karanlık dar bir yola sağa çekti. arka kapıyıda açtı kimse görmesin diye arkasını dönüp beklemişti :D ilk yol deneyimimdi çok utandım ama :)
10 Yorumlahangi birini söylim anasını satayım wc unuttuk... alkol kana karışınca heryer bizim... :)
10 Yorumla
+1 yılEvli bir kadınla beraberdim aceyle evden çıktım çok sıkışmıştım hiç biryerde wc bende elektrik paneline işedim :D
00 Yorumla
+1 yılÇatıdan aşağı işedim bir kere çok merak etmiştim ama 10 numara bir şey. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂😂😂
- +1 yıl
Senin yaptığın en ilginç yer neresiydi? Açıklamaya yazmamışsın. :)
Soran+1 yılYazdım 😂😂😂 guncellemede
- +1 yıl
Ohaa, kaydırak mı? Sjdbfsjbdbffbgfd :) :)
Soran+1 yılEvettttt
Küçükken benden büyük kızın biri mahallede top oynarken topu alıp atmıştı bende şişeye işedim evin önünden geçerken başından aşşa boşalttım
02 Yorumla
Soran+1 yılAboooov
+1 yılOyle bir yer yok😂 erkeklerden daha yaratici cevaplar çıkar
00 Yorumla
+1 yıldamacanaya işemiştim zamanında ben idrar yolları enfeksiyonu vardı gece 50 defa çişe kalkmaktan bıkmıştım bende damacanaya işiyodum geceleyin daha sonra onunla ısınıyodum:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen ust katta oturuyoruz. evin kapisina kadar gelip kapida isemistim.
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar tuttun a daha sabredemedinmi 😁😁
+1 yılufakken babamın bira şişesine işemiştim adam bir anda kafasına dikleyip içti hep amcam piçii yüzünden :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Atlı Köşk tuvaletleri, lisedeyken kaç hafta hava atmıştık :D
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. otobüste pet şişesine.. :)
çok zor olmuştu ya... :)00 Yorumla22. Yaşımdayken altıma kaçırmıştım yatağımda en ilginci bu geldi😊
10 Yorumla
+1 yılküçükken hafiften uyur gezerlik varmıs buzdolabının içine işemişim
00 YorumlaDiğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. kucukken mustakıl evın çatısından kuzenın üzerine işemişim ben unutsamda söyler durur sureklı hatrlatır :D
00 YorumlaDiğer konusunda 534 cevap paylaştı. üç kafadar oturdugumuz yerden denize işemiştik ilginç degil ama o anda kafa güzel olunca..
00 Yorumla
+1 yılBenim iri kıyım bir arkadaş belediye otobusunun basamagina sıçmış tutamayip yuhh mk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaskerden geliyorduk otobüste geldi çişim ve 0,5 litrelik suyun içine işedim tek sorun kafası sığmadığı için birazı dışarı döküldü o kadar :D
sonra bir hınzırlık yapıp o sidiği bir ardkaşa votko diye içirmedik aklımıza geleni yapmadık :00 YorumlaIlk cevabi senden alsaydik keske :-)
12 Yorumla
Soran+1 yılBen yazdım ya güncellememde :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz ilginç ama seks yaparken çişim gelmişti, boşalır gibi yapıp sevgilimin içine işemiştim.
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi olamazsın 😱😱😱😱😱😱😱😱
Cevap sahibi+1 yılEvet.. Hatta kız ne yaptın niye içime boşalıyosun sen diye korkuyla olduğu yerden fırlamıştı. Ama içinden akanların sperm olmadığını anlayınca rahatladı. O korkuyla içine işediğim için birşeyde diyemedi bana :)
+1 yılOkulda erkekarkadaşına de mi çağrı mi oynadık ağzına oturdum ve işedimoda kaka yaptı
00 Yorumla
+1 yılSınıfın içinde öğretmenimin ağzına işedim şimdi dışarda donumu sıyırdım isiycem
10 Yorumla13 yaşımdayken poşete işedim ve dışarı attım 2 kere yaptım bunu ama akşamdı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokağın ortasına sicmisligim var mk ne isemesi 😄😄
10 Yorumla
+1 yılOtoparkta Transiti Yaptım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbasketbol potasına yapmışlığım vardır basket filan atıyorum yaparım ara sıra böyle şeyler
00 Yorumladenizde işemiştim :)
23 Yorumla
Soran+1 yılBen de ya sonra yanmisti o bölge :/
Diğer konusunda 492 cevap paylaştı. Otoparkta arabaların arasına yapmıştım :D
00 Yorumla
+1 yılAnnemlerin yatak odasına 😭
07 Yorumla- +1 yıl
oha ciddimisin:)
- +1 yıl
@saturday16 Evet, küçükken ama farkında değilmişim.. her gece hemde 😁😒
- +1 yıl
küçükken olurda bu yaşta yapılmaz tabi:)
- +1 yıl
Yani ☺ @saturday16
- +1 yıl
@merakklıı küçükken dedim
Diğer konusunda 650 cevap paylaştı. otobanda şişeye işeyip fırlatmıslığım var asdasdas
00 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Balkondan milletin üstüne
20 Yorumla
+1 yılbir kaç sefer bayanlar tuvaleti idi
00 YorumlaDiğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. balkondan aşağıyta attırırken asdas
02 Yorumla
Soran+1 yılOha birine gelmedi inşallah 😂
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPopeyes cola kutusuna :D
01 Yorumla- +1 yıl
Bide saksıya isemistim :D
+1 yılİşediğim bitki ağaç olmuştu :)
00 Yorumla
+1 yılkümes ve apartman koridoru
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!