Ev satın alıcaz 75-85 metre kare bana çok küçük geliyor sizce yeter mi?
Tavsiyelerde kabulumdur.
Tavsiyelerde kabulumdur.
yeter tabii. Artık 3+1ler çok fazla geliyor millete. Hele hele evlenecek kişilere bu çok rahat yeter. Çoluk yok çocuk yok. Sadece 2 kişisiniz. İlerde çocuk olunca da bebek içinde problem olmaz. Çocuk büyüyünce ona oda için daha büyük bir eve geçilebilir ama şuan için ideal
Eğer mutfakla zamanını geçireceğiniz salon veya oda güzel geniş ferahsa yeterlidir diye düşünüyorum. Çünkü tüm zamanınız burada geçecek ona göre düşünürseniz hata yapmamış olursunuz. Çünkü 120 metre olupta kullanışlı olmayan evler dolu.
biraz daha bekleyip 100 m2 gibi bişey düşünseniz. tamam şu an iki kişisiniz ama zaman çok çabuk geçiyor bebek gelirse zorlanabilirsiniz
evet bende öyle düşünüyorum aslında ama sözlüm 85 metre kare evlere daha cok yöneliyor :( tedırgınım o yüzden
Millet bir odada hem çoluk cocuk oturuyor sen 75 metrekareyi beğenmiyorsun. Allahım bizi su ac gözlülerden kurtar.
Demagojiyi bırak herkesin hayatı kendine küçük buluyorum dedim ve yeter mi diye sordum. O 75metre karedekilere sor onlarda daha iyi bir hayatları olsun geniş geniş otursun isterler. Bende isterim sende istersin. İmkanımız 75metre kareye yeterse yeter oturur şikayet etmem. Allah'a aç gözlülerden kurtar diyeceğine Allah'ım bana uslubu öğret diye yalvar. Hayatta sana başarılar.
haklisin cicim
Cevap
21Cevap
Evin mertekaresi önemli ama daha öncelikli olan;
Muhitin temiz olması
Arakat daire olması
Güney cephe olması
Fiyatının uygun olması
85 m2 şimdilik yeter.
Bunları da göz önünde bulundurmak lazım. hayırlı olsun bu arada..
Arakat neden önemli? Bu arada teşekkrler
Bina 5 katlı diyelim 2 yada 3 ü tercih etmek lazım. Alt katta üst katta dolu olacağından sıcak olacaktır.
Tabikii yeter :) Biz 3 kişiyiz annem babam ve ben. 60 mtre kare kirada oturuyoruz önemli olan Huzur.. :) Şükredelim.. ayrıca kucuk degil ev ideal. temizliği kolay olur dagılmaz hemen ev ve kısın sıcak olur kullanıslı olur :) mutluluklaarr :)
Teşekkürler :)
4 kişi 100 mt2 evde yaşıyoruz ve bu küçük ev bize çok şirin geliyor. Başlangıç için ev alabilmeniz bile güzel birşey, insanlar evlenmeye para bulamazken :)
sende calısıcanmı yoksa ev hanımı olucan calısıcaksan o dedigin m kare senşn için uygun ev hanımı olucaksan bütcenize göre alın ilerde biikimle birlikte daha büyük yer alırsınız
Çalışıcam bende
calısıcaksan sımlıdılık boyle bir ev daha iyidir kira vermedigin gibi kredi cekiceksen fazla kredi altına girmezsin ıkı kişi bir sürü oda millet sevindirmeyin gideri fazla olur kullanıslı olsun o tarz bi ev uygun bence ben üçüncü katı kendi zevkime göre yaptım 80 metre kare american tipi salon mutfak bir yatak odası l bicimde gömme dolap yerler full parke saten alcı asma tavan temizligide kolay hem daha derli toplu duruyor misafir.için ev almıyorum kullandıgım mutfak salon yatak odası gerisini n
fabrika mı kuruyosunuz da böyle bir sınır koyuyorsunuz. :) 1+1 15 m2 dede geçinilir. 150 m2 dede yaşanılır. sizin tercihiniz ve imkanlarınız.
Sınır değil rast gelenler. Benim hayallerim sınırsız.
yetedebilir yetmeyedebilir tamamen senin büyüdüğün yaşadığın şartlarla alakalı psikolojik birşey bence
Temizlik açısından şanslısın ama şöyle 150 em kare bir 3+1 yakışır ilerde alırsınız inşallah diyelim :P
İnşallah :(
yetmesine yeter ama hani en az bi 110-120 metrekare olsa daha iyi olur...
2+1 model evlerde 75_85 M2lik evler için bu alanlar vardır.Yeni evli bir çifte bu alan yeter.Ama aileniz,arkadaş çevreniz geniş ise 3+1 105 M2 öneririm.
ilk evlenenlere göre bence güzel ama ilerde cocuk olunca sıkıntı olur
Cocuk olacagi zaman satin buyuk eve gecersiniz. Buyuk evin temizligi zor. Yazik etme.
2+1 işte bi sen bi eşin bide gelecek olan bebek (=
Yeter bence. 2 kişisiniz zaten. Ben olsam 1+1 amerikan mutfaklı bir ev alırdım hatta. tabi daha sonra çocuk düşünecek olursak değiştirridim evi.
yeterli.. başlangçta kira vermekten kurtulursunuz.. sonra gene biriktirir, onu satıp güzel bi yere geçersiniz. benim yapıcağım da o şekilde
oldugun yerin iklimine göre degişir bu
mekanın normalde metre karesi az lakin yeni evli oldugunuz için sanırım sorun cıkmaz
satın alıcağınızı belirtmişsin bence çok küçük kiralık olsaydı şimdilik yeter diyebilirdim
salon büyükse yetebilir. mutfak ayrı olursa daha iyi ama çok küçük bence.
2 kişiye yeter bence ,yakacaktan da tasarruf olur kolay ısınır,bir de temizliği daha kolay olur
yeter niye yetmesin şimdilik ilerde coluk cocuk olunca büyütürsünüz.
eğer imkan buna el veriyorsa mecbur da eğer alınabiliyorsa 90 metre kare minimum olmalı.
İki kisiye yeter ama cocuklar olunca zor gelebilir keske dememek icin iyi duşunun bence..
çok küçük olur eşyalar sığmaz
Çocuklar olana kadar yeter de artar bile
çocuklar olursa yetmez
Beklentilerinize,yaşam tarzınıza bağlı bu.
bence yeterli kafi.bende öyle bir şey düşünüyorum.
Çocuk olunca sıkıntı olabiliyor
O evde yemek yapmak zor bea
yeterde artar cinsinden
yeter ablacım mutlu olun o 185 olur :)
Yeter , zaten eşyanız az olur sizin şimdi.
yeterli bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar