Üniversiteye en geç kaç yaşında başlanmalı, en geç kaç yaşında bitirilmeli?
Erkek ve kadın için en erken ve en geç evlilik yaşları nelerdir?
Erkek ve kadın için en erken ve en geç evlilik yaşları nelerdir?
21-22 gibi en geç girilmeli üniye. çünkü liseden çıkıp gelenler oluyor; sınıfta ergenlerle takılıyorsun. sıkıcı bi durum. işte birince de evlen :)
Ben 26 buçukta bitireceğim ve çok geç olacağını düşünüyorum. 28-29 yaşında evlenmek de çok geç benim için, içim yanıyor. moralim çok bozuk. Canım çok acıyor.
cANIM YANIYOE BEE :(
21 yaşında mezun olup 22de evlendim :)
Ben 26 buçukta bitireceğim ve çok geç olacağını düşünüyorum.
Hayallerim vardı, kaybettim. İlk sene 393 puanım vardı, yanlış tercih yüzünden kaybettim, ikinci sene de yanlış tercih yüzünden, üçüncü sene de kimliğim kayboldu. Yani başarısızlığımdan değil, talihsizliğimden kaybettim hep. Geç kaldığımı düşünüyorum hem de çok gçe :(
Ülen, ufacık, tefecik, canı cini olmayan, tıfıl boylu bi yarim olacak. Çünkü besleyip bne büyütücem onu. Off be :(
en geç 26 da bitmeli evlilik yaşı 30 olmalı klas ideal net
Ben 26 buçukta bitireceğim ve çok geç olacağını düşünüyorum.
:(
Seni bilmem de ben hiç iyi değilim be can. Resmen sıçtık. Moralim çok bozuk.
:I
29 da evlencen erkekler için kızdada 22 falan olsun aga.
Cevap
3Cevap
24te bitirdm..bence ünv fuzuli bişii, bosuna yani ilkokul mezunu insanların müdürlerinz oldugu gercegi vr smdi..neyse bnce hayata gec kaldım, işegir bu şu derken oluo 26 bak bekarım, keske liseden hemen sonra calsmaya baslayıp, bir evlilik yapsaydm, şimdi enazndan 26yıldr elimde ne var dedigimde bir cocugum olurdu
Okumanın,öğrenmenin yaşı yok...beşikten mezara kadar ilim tavsiye edilmiş ama,ne kadar erken o kadar iyi...malumun,kalıcılık aynı olmuyor.
Evlilik yaşını bilmiyorum,k.bakma.
Ben 6 saat önce engellediğin adam.
Bana takılana kadar,yoluna bak...ohoooo...
25 ve 30 yasına kadar yolu var evliliğin tabi bana göre bu kızdan erkege degişiyo erkegin evlenebilmesi için işi olması lazım askerlik yapmiş olması lazım tabi vlenecegi kızda calişmalı o erkegin istegine bagli bişi
Ben 30 umdan sonra 40 ımdan önce düşünüyorum. Çünkü Üniverstenin bitmesi yetmez iş kurup ancak onu oturtabilirsin o yaşlara kadar eğer çocuğunun sürünmesini istemiyorsan...
Bitirmeli işi sana pek kalmıyor 5 senelik okulu 8 senede bitirirsem yeter bana oda 26 yaşıma geliyor iş asker derken evlilik rahat 30 a yaklaşır
Bayan için 21 - 22 Erkek için 25 - 26 meslek eline alınmış askerlik bitmiş olmalı vr.
bence hiç başlanmamalı üniversiteye. 6 yıldır okuyorum.
22 de üniversite bitmeli 14-15 gibi evlenilmeli ben öyle düşünüyorum
en geç 23 te üniv bitmeli bence gerçi hangi bölümü okuduğuna bağlı ama 26 da uygun diyorum evlenmek için :)
Hangi bölüm okudugna bağlı.
24 de evelenmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar