Geçen metro da esmer bir kız bana gülümsedi.
Çirkin diye o an pas vermedim ama şu sıralar yokluk sardı bedeni.
O kız buraya gelecek.
Çirkin diye o an pas vermedim ama şu sıralar yokluk sardı bedeni.
O kız buraya gelecek.
yokluk saran herkes niyese arayış içinde, bir tek biz değiliz :D?
Vay ameke dünya mı hızlı dönüyor yoksa biz mi yavaş gidiyoruz :D?
Metro istasyonunun güvenlik sistemine gir ordan gördüğün gün ve saate ait kamera kayıtlarını bul gerisi kolay
Ya hang yone gittiğini bulursun
Orasını bilmem bn medyum değilim hacı
of off metrodaki insanlara kaç kez rastladım bir bilsen hatırlıyom bir çoğunu :D sende rastlarsın
valla kızılay-batıkent metrosuysa görürsün :D dünya insan dolu adamım boşver daha iyilerini bulursun
Kızılay batikent mi
18 aralik cumartesi bir kiz metroda basla yerde otururken yanima geldi ilk benim selam dememi bekledi ama diyemedim ve şuanda pişmanım umarım bu cumartesi kizla tekrar karşılaşırim lutfenyaa
Kızda seni düşünüyodur şu an
Cevap
3Cevap
yohhamınaaaa dıkşşşş. aynı saatte tekrar bin sürekli..
2 tl fişeklicen. önerim şu hangi saatte gördüysen yarım saat önce metroya git. her durakta konvoy değiştir. baktın yok diğer gelecek metroya bin aynı şekilde her durakta konvoy değiştir. Bu şekilde dewam et. istasyon içinde fare gibi cirit at... la nasıl bulmayı planlıyon benden bukadar :D
Sana her gülümseyen kıza "aha güldü verecek" der gibi bakıyorsan işin zor.
aynısı bugun banada denk geldi kız cok güzeldi bakıştık filan isteyemedim ismini filan yapcak bişey yok dostum yarın belki bidaha karsılasırız
Umarım dostum cumartesife bana oldu bakisma değil direkt geldi yanima oturdu ilk selamk benden bekledi ama olmadi şuanda da pismanim off
Umarım bu cumartesi tekrar karşılaşırim
metronun şöförüne sor :)
Bulma o kızı.
Öyle bir şey demedim.
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar