1) Ankara - Afyon - Burdur - Antalya
2) Ankara - Afyon - Isparta - Antalya
3) Ankara - Polatlı - Yunak - Antalya
4) Ankara - Konya - Seydişehir - Manavgat - Antalya
En iyisi hangisi? Neden?
2) Ankara - Afyon - Isparta - Antalya
3) Ankara - Polatlı - Yunak - Antalya
4) Ankara - Konya - Seydişehir - Manavgat - Antalya
En iyisi hangisi? Neden?
1 nolu güzergah
2 nolu güzergah
3 nolu güzergah
4 nolu güzergah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba Gizli Üye,
Ben bu soruyu çok tuttum. Zira uzun zamandır aklımda olan bir soruna işaret ediyor ve bu sayede aklımdan geçenleri ifade edebileceğim. Konu Ankara - Afyonkarahisar arasındaki çok yoğun trafik. Bir o kadar saygısız sürücüler. Kurallara dikkat etmeyen acemi şoförler.
Bence artık Afyonkarahisar iyice doydu ve buradaki tesisler çok aşırı profesyonel oldular. Burada hemen herkes para peşinde. 10 yıl öncesine göre bu kadar değildi.
Afyonkarahisar işletmeleri hayata tamamen ticari açıdan bakmaya başladı
Şunu söyleyebiliriz. Afyonkarahisar işletmeleri otomobil ya da otobüsleri hareket eden nakit paralar, canlı kredi kartları olarak görüyor artık. Bu kar hırsına bağlı olarak hizmet kalitesi ve ürün değeri de çok düştü. Tamamen maliyet odaklı üretim başladı. Yemeklerin de tadı geriledi. Ben bu nedenle bu rotadan soğudum.
Benim tercihim Konya üstünden Manavgat. Konya şehri ve bu rotadaki işletmeler – henüz – çok aşırım ticari yaklaşım sergilemiyorlar.
Konya hattı henüz patlama aşamasında. Bu nedenle kaliteye, saygıya ve ürünün güzelliğine dikkat ediyorlar. Güler yüz de var. Yani işletmelerin insani yüzü ağır basıyor.
Dahası Konya Manavgat arası daha bakir, daha güzel ve insana güzel bir sürüş keyfi veriyor. Bu yol temiz, sakin ve düzgün. Seydişehir, Daha da Güney’de Akseki, Ormana, İbradı gibi yerler henüz bakir ve durup gezmeye değer.
Manavgat’a iniş yolu ise çok yeşil, çok manzaralı ve tertemizdir. Ben bu yolda da büyük bir huzur ve keyif buluyorum. Yine bu yolda da huzurlu ve saygılı insanların çalıştığı tesisleri belirtmek isterim.
BU rotanın yemek içmek tesisleri daha temiz ve insancıl. Fiyatlar da uygun.
Teşekkürler.