ve buldum yüzüğümü de
Söz yüzüğümü kaybettim
ve buldum yüzüğümü de
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bundan sonra daha cok daha dikkatli ol sözlün anlayıslıyms cok daha farklı şeyler düşünebilirdi söz nişan evlilik yüzükleri süs amacıyla takılmıyor bir anlam taşıyor suna cok rastlamışmdr oturuyoruz güzel bi kız geçti yanımızdan esnaflardan genç biri dediki çıragına koş bak bakim parmagında yüzügü varmı umarım anlamssndr en azından parmagnda yüzügü gören yaklasma ihtiyacı duymaz emin ol senin o yüzügün sana cok faydası olmstr sen bilemezsn ..
olmaz mı...
Cok kötü birduygu coook allah yardımcın olsun inşallah bir an önce bulrsn
Benim elimden fırlayıp asansör boşluğuna düşmüştü :s çok kötü bi duygu ya . Yan yana olmadan nasıl yardım edicez onu anlayamadım ama neyse.. Düşürme ihtimalinden çok en olmadık yerlerede bak..
cebinde ne isi var ki. evi bidaha gez dolas belki yerde felan. bulamazsanda ailene söyle yada sözlüne. yenisini alin
elim şişmişti :(((
Cevap
14Cevap
evine mi gelelim mk
iyice batırdınız, beyin felç geçiriyor
adam haklı +1
adam fena haklı :) +1
parmağınızı sıkıyorsa rahatlamak için çıkardığınız bir yerde .bol geliyorsa ellerinizin tamamen boş olduğu bir zaman .
Sevgiline nasıl açıklayacaksın? Hadi açıkladın bu adam "niye cebindeydi? bu kadar mı kıymeti?" demeyecek mi? Umarım bulursun da sorun çıkmaz. Bulursan da ne olursa olsun onu parmakta çıkarma bence
Yok Artık Bunuda Sordunuz Ya :) ALLAH Yardım Etsin'de sen Onu Sözlüne Nasıl Söyliycen Bilemedim Şimdi :) Şimdiden Kolaylık Versin ALLAH Sana :) İnşallah Sözlün Anlayış Gösterir :)
Kötü ya üç kulhuvallahı bir elhem oku bismillahsız sana ait birşeye ortadan düğüm at düştüğünü düşündüğün yere koy onu annemin küpesinin tekini böyle bulmuştuk
düşmüş diyorsun işte biz nerden bilelim :S gezdiğin yerlere bak.. zaten dışarda düşürdüysen unut onu
Tanıdığım bir müneccim var "link" pardon 4.level değilim link paylaşamıyorum üzgünüm :D
pisi pisi pisi de! cidden sen bizim onu bulmamızımı istiyosun yoksa şakamı
Banyoya, yatağının altına falan bak. Genelde hep oralara düşer :D
niye cebine koyuyosun ki :)) bence hak etmişin yüzük cepte degil parmakta taşınır :)
nasıl yardım edelim.hadi toplanın arkadaşlar arayalım.olay mahalli neresi.geliyoruzz...
adresi verde araylım mazallah yanlış yerlere yuvarlanmıştır bide hey yarebbim yaaa
Ks arama ekibini çağıralım hemen
Nerdedir dedin ya koptum asdfghj :D
sen onu sevgiline nası anlatacan onu düşün
saane bundan?
demi banane
dua ette evde düşürmüş ol :S dışarıdan iyidir.
kanepenin arasınadadır
nasıl yardım edelim ki:(
Ne yapmamı bekliyorsun ?
buldum ben diye bir cevap yazsam?
Adres ver hemen
Aynısını al?
çok zeki biri var burda soran kişi.
görmüyolar beni:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar