Diyetteyim ama çok açım yemek yemek istiyorum :( Sizce napıyım kararsızım puuf
ankette ekledim
ankette ekledim
Ye
Yeme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Acı olmadan zafer olmaz! BEN üşenmeden akşam akşam yerlerde sürüne ne kadar koşarım özellkle biiskletle dur açıklıyım ben alanyadayım 5km ötede mahmutlar var oraya bisikletle giderim oraya klitler alanya ya gelip tekrar mahmutlara gderim sonra bisiklete binip eve giderim sonra ağırlık çalışırım esneme harketleri ve yatağa yattığımda öyle güzel b his gelirki kızlar naısl orgazm olurya bende bu derece zevk alırım bu ağırıdan yani acı assında zevktir sadece acıya takmıyıcaksın elin kanasa bile kana değil ipin ucundakine bakıckasın!
Ben bırkasaydım sıporu şimdiye 150 kg olmuşumdur hayatım pilan ve görevlerle ilertetirim ben.
https://i.hizliresim.com/1k1O6p.gif
Sakın ped etme ben çikolatayı bakıyorum bayram bayram ama bakınca tatlı değil o karanlıkta koşarken ki acımı hissediyorum onu yemem mi sadec çektiğim acı durduruyor.
https://i.hizliresim.com/WZB3ZP.gif
Sağol. Birde eğer akaşm koşuya çıkamam diyorsan kendine bir bisiklet temin et ve akşam en az 1s+10dk+1s=130dk sipor yap bisikletle 10dk molada esneme ve su iç suyu fazla kaçırma sonra yolun yarısında salya sümük nedne o kadar içtim diyorsun :P eğer yürüme taraftarı değilsen bunuda deneye bilirsin vitesi 24 al en yüksek neyse ona al s en benmki 28 daş gibi bazen bisikleti bırakıp yürümek 28 vitesten kolay oluyor :) ama şunu söyliyim ne olursa olsun uykundan çal ama o 2 saat sıporu yap. Not:Ala bildiğin kadar acı al. yemek yemeni durduruyor.
Diyet yapiyosan biseylerin farkina vardigin icin yapıyosundur diye düşünüyorum. Yani saglikli yasam icin diyet yapıyosun degilmi. Eger öyleyse bu saatte ayakta durmanin sebebi nedir.
mımımımı
ne yıcen ama salata fal ye bak muz sakın yeme acıktırıo hep
kararlı ol , boğazını tut.
üüüf
iki eigde sana :D
ayy sağol canım yaa :D ben de sana eig vereyim istersen :)
bu arada cidden yeme kendini oyala , güzel olmanın da bir bedeli vardır ;)
Kilo almamak için diyet :( ama çok açım bu gece neyse meyve yiyorum
bol bol da su iç ve madem gece acıkıyorsun ( ben de öyleyim :D ) uyumaya çalış erkenden :/ zor ama işte :D
Cevap
9Cevap
Çok ye acıktırma kendini hafif şeyler bul bol bol yee karnını tok tut.
Yoğurt ekmek
süt
vs vs acıkmazsan canın da çekmez ayrıca diyetinde bozulmuş sayılmaz çayı çok seviyorsan şanslısın şekeri bırak keyfine bak :D
Diyette olmanın amacını içinde benimse. Yemek istemezsin sonra.
Abicim saçmalama sık ve az yesene metabolizman yavaşlıcak kilo veremiceksin sağlığından da olucaksın kendini aç bırakmaya çalışma özelliklede spor yoksa
Yeme sakına devamı geliyor diyet filan kalmıyor zamanla alışırsın daayaan :D
Sen öyle ac kalınarak diyet yaptigini mi saniyosun. . Sen hic bir ilerleme kaydedemezsin edersen de eger fazla uzun surmicek geri alicaksin
Meyve yiyip su ıcersen açlıgın gıder
Deniycem
Su iç mideni doldur. Yemeğe yer kalmasın.
Bu saatte yeme ya su iç :/
Bende hiç dayanamıyorum nolucak bu halimiz
yeme sakın fazla.
Yeme
Götür yemekleri :D
yeme tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar