Diğer Bazen çokta şeyimde değil diyebilmek mi, mutluluğun anahtarı? mesut_06 Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok mu çok takıyorsunuz hayatı çok takmayın hayat gerçekten çok kısa Bazen çokta şeyimde değil diyebilmek mi, mutluluğun anahtarı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Paranormalhesap Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Umursamamak en iyisi. Seni sevmeyenler mutlaka olacaktır kimse hakkımda iyi düşünsün diye istemediklerimi yapmam. Nasıl olsa çıkarları bittiği an sen değiştin diyecekler 1 1 Yorumla mesut_06 +1 yıl Aslında umursamamak değil tam demek istediğim çok takmamak sende lokal olarak haklısın😀 Yorumla
_Hedvige_ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Yok yaa degil :D 0 13 Yorumla mesut_06 +1 yıl Anahtar mı değil yoksa hayat mı kısa değil😀 Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Bilemedim cok karışık sordun :D Yorumla mesut_06 +1 yıl Tamam sen çok şaapma 😛 Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Ya midem bulaniyo da ondan cok sey edemiyorum :/ :( :D Yorumla mesut_06 +1 yıl Çok mu çok keçi yedin😛 Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Yok dah yemedim ki :D yani gec kesmişler bunlar :D Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Komsunun bozuk cikolatasi :/ Yorumla mesut_06 +1 yıl Baksen şu komşuya bozuk nuriteşla mı yedirdi sana😒 Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Evet yaa kalitesizdi galibaa :/ :D Yorumla mesut_06 +1 yıl İyi olmuş😀 Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Yaa niye :D Yorumla mesut_06 +1 yıl Pardon ne alaka😒 Geçmiş olsun olacak 😊 Yorumla _Hedvige_ +1 yıl Hahaj tesekkurler :D Yorumla
cml_arslan Takip Et Xper 6 Yaş: 57 , eic 48% +1 yıl Ne elinizden gidene ne basiniza gelene uzulmeyinali-i imran süresi...153 ayet...işte formül bu... 0 1 Yorumla mesut_06 +1 yıl Karikatür haklı o zman 😕 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. sürekli Plan B yi cepte tasimak, bir adim önde düsünmek :D 0 11 Yorumla mesut_06 +1 yıl Haklısın Yorumla Coffein +1 yıl Her zaman :D Yorumla mesut_06 +1 yıl Gurur koktu buralar😛 Yorumla Coffein +1 yıl özümdeki güven o abisi :D Yorumla mesut_06 +1 yıl Özgüven patlaması oldu buralar😀 Yorumla Coffein +1 yıl patlama değil etkisi önemli popcorn güven cok gördük oglum Yorumla mesut_06 +1 yıl Kızma abla en güzeli 😀 Yorumla Coffein +1 yıl abla? bir an afalladim :D Yorumla mesut_06 +1 yıl 30 gördüm de ondan 😛 Kızma bana 😕 Yorumla Coffein +1 yıl küstüm gidiorum :( Yorumla mesut_06 +1 yıl Ne olmuş yani 30 dan en güzel yaş bence 😊 bende 30 olsam keşke küsme be😓 Yorumla
aaaaysenurrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl aynen oyle umursamazlık :) kendine acı cektirme hicbir zaman :) 1 0 Yorumla
Uu_beybisiii Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hayır değil. 0 1 Yorumla mesut_06 +1 yıl Kısamı değil hayat Yorumla
En İyi Cevaplar