Eyüp sabri tuncerin ürettiği kadın teni kolonyası hakkında ne düşünüyonuz? Hangi kadının teninin kokusu bu? Sİz kullandınız mı, etkisi nasıl oldu? Bayram bayram milleti günaha sokuyorlar :D :D
Böyle kolonya mı olur arkadaş? Mübarek günde milleti günaha sokuyorlar? Kullanan oldu mu?
l*n madem etkili isim düşünüyorsun, hadi 80- 90 lı yıllar olsa neyse kimse art niyet düşünmez, bu zamanda ne içtiyse artık ismi tecil ettiren kafaya bak.. Gerçek değil mi bu :D
:D babanın gömleğini yıkarken kontrol amaçlı kurcaladığında o kokuyu alırdı.. allah sonra etrafı velveleye verirdi babana demediğini bırakmaz ceza olsun die de boşanmazdı kesin :D öyle kolay değil kadın teni kolonyası kullanmak yürek ister :D
Valla birinin evinde , bayram şekerliğinin yanında görsem, ev sahibinden şüphe ederim.! Kalkın kalkın, bayram ziyareti kısa olur di mi :D Şimdi kolonya tutulduğunda bir saniye markasına bakayım diyeceğim sayende öğrenmiş olduk.
Amca bir şişe eyüp sabri tuncer kadın teni kolonyasına kaç kadın tenini doğruyorlar? -halanı bu uğurda kaybettik evladım halan bir kolonya koku.. şey melekti yavrum..
adamlar harbi sacmalamış , bence tüm kadın hakları savunucularının buna tepki vermesi gerekiyor , resmen kadını bir obje gibi gösteren metalaştıran bir ürün ,
Kadınlar benden size çağrı sosyal medyada heryerde bunu protesto edin , adam kadın teni kokusu diye seri üretim yapmış , sizleri eşyalaştırmış
Parfüm yaparken misk kedisinin korku sıvısını yani önce altına işetene kadar korkutup sonra o idrarı parfüm yapımında kullannıyorlar. Acaba bu kokudada böyle birşey mümkünmüdür.
Aşşağıdaki yazıyı bu adresten aldım sen yinede bir araştır.
yazıyı parfümlerin içeriklerindeki misk bir cins kediden amber de bir geyik cinsinden elde ediliyor ve bu hayvanlar bu salgılarından faydalanalım diye çeşitli eziyetlere maruz kalıyorlar bu sebeple parfüm alırken içinde hayvansal olan misk ve amberin buluduğu ürünleri seçmemeye özen göstermek gerek bence.
haklısın saçmalığın daniskası ... sanki kadın teni pazarlıyolar imajı yaratttı bende.. böyle firmalara ceza vermek lazım... öyle herönüne gelen kadınları reklam malzemesi yapmasın...
a aa a :D bu ne cidden :D misafirler gelecek +buyrun efenim bayramınız mübarek osssun bakın kadın teni kolanyası ohh mis dimi ee kadınlar öyledir :p :D :D
işte onu buraya yazamıyorum çok merak ediyorsan mesajla sorabilirsin eğer pc yok ve cep ile siteye giriş yapıyorsan söyleyeceğim çok saçma gelebilir ama gerçek
buraya yazamadığıma göre iyi birşey değil sende merak etmediğin belli ben burada seninle veya birbaşkasına mesaj atmaya hevesliyim sanma sende yıllar sonra diğer kişiler gibi belki öğrenirsin hoşçakalın yıllar sonra belki öğrenirsin ya da burada kızlar soruyor sayfasına sorup araştır 3 ile 4 yıl önceki mesajlara bakmayı unutma hepsini tek tek oku bulup öğrenirsin
En İyi Cevaplar