Fazlasiyla cirkin bir kizim. Disarda o kadar guzel kizlar var ki onlarin bakimsiz hali benim bakimli halime bin basar. Yasamaya hakkimin olmadığını dusunuyorum. Boyle olunca da Allah a isyan ediyorum. Ne yapmam gerektigini, nasil oyalanmam gerektigini bilmiyorum? Lutfen akil verin
Cevabın nedir?
+1 yılAlakası yok bence senin, psikolojin çirkin. Zaten seni dış görünüşle yargılayan pek kişi olmaz, olsa bile bu senin iyi durumda olduğunu gösterir ve çirkin olan insanları görmüş olursun. Seni tek dış görünüşünle yargılayan sensin. Bundan kurtulduğun zaman arkadaşlar edinecek, farklı düşüncelere yönelecek ve mutlu olacaksın. Yapman gereken şu hayatında, bir inat et ve sevmediğin her şeyi yap. Bakımlı ve güzel olduğunu düşündüğün kızların çoğu aslında senden çirkin olduğunu bil, konu kalp olunca, konu düşünce olunca ve sende iç güzelliğe önem veren insanları tanıdıkça kendine haksızlık ettiğini anlayacaksın. Bu çirkin düşüncenden kurtul. İyi geceler.
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedim bu dediginizi psikolojik kitaplarda okudum ama sonuc olarak sadece iyi bir insan olarak anilip unutuldum
- +1 yıl
sen kafayı yemişsin o zaman mk
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Olmuş bence.
- +1 yıl
Tamam anlıyorum herkes esit yaratilmiyor hayatta ama elden ne gelir ya estetik olacaksin ya kabulleneceksin sen de biaska care yok. Hergun bize bir hedie napalim yani mezara mi goturecegiz... genc yasta eziyet etme cirkin olsun bir tane bile talibin olmaz kardeşim... baskalarinin lafina bakma Yani ona hayir buna hayir deme sen hayata olumlu vakmak zoeundasin veya doktora gitmek veya eatetik veya kabullenmek
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet çok güzel kızlar var ve çok yakışıklı erkekler.. Senin tek varlık sebebin bu demek ki? Güzel görünmek? İnan bana adam akıllı bir zihnin olursa çok daha güzel görüneceksindir ama bunu başarmak güzel olmaktan çok daha zor..
Çözüm.. Estetik cerrahi..10 Yorumla
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence bu kadar takmamalısın herkes bakımlı olmak zorunda değil. güzelliğe gelince de bu göreceli birşey. çok takıyorsan kendine özen göster ama yok gösterdiğin halde çirkinm diyorsan psikoloğa git gerçekten çünkü depresyona girersen böyle düşünerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzel olmadiktan sonra depresyona girsem doktora gitsemde care olmazki
Öyle düşünme. Herkesin bir alıcısı vardır. Yüzünde yanık izi mi var da beğenmiyosun kendini? Düşüncenin yanlışlığının farkına var, kendini sev, bakımlı ol, olumlu düşün. Her şey çok güzel olur. Bol bol gülümse. Umarım mutlu olursun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim durumun hayata bu kadar olumlu bakmaya elverisli degil malesef
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
26Cevap
+1 yılÇirkinim diye Allah a isyan edeceğine kolun bacağın sağlam eksiksiz ve düşünebildiğin için şükret dua etmesini bil. Güzel olduğu halde akli dengesi yerinde olmayan ya da tek kollu, tek bacaklı veya hiçbiri olmayan insanlar var. Bunları düşün ve sağlam olduğuna şükret.
37 Yorumla
Soran+1 yılCok guzellerde bana bakip sukrediyo ama
- +1 yıl
Sende beyin olsa bu cevabı yazmazdın. Umarım bir gün kolun bacağın kırılır ne demek istediğimi o zaman anlarsın.
Soran+1 yılBirinin bana bakip sukretmesi benim icin cok asagilayici bir durum. Bende bu yuzden benden dusuklere bakmiyorum. Bunda hakaret edecek ne var acaba? Bacagimda yakin zamanda kirildi anlasaydim anlardim rahat olun.
- +1 yıl
Demek ki beyin yok sende asla anlayamayacaksın :D
Soran+1 yılSizde de insanlik ve nezaket. 😏
- +1 yıl
Sen şükretmesini öğren bırak bende insanlık ve nezaket olmasın.
Soran+1 yılInsanlar beni fazlasiyla disladi inanin sukretmek cok gereksiz geliyor
www.lilapebbles.com/.../_DSC1968-720x400.JPG bu taşı 1 liraya aldım ama inanılmaz etkisini gördüm
24 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geçiyosun
Soran+1 yılBunda bende de var psikolojik tamamen
+1 yılbunu bu kadar takıyorsan spor yap saclarını biraz değiştir elbet beğeniliceksin ben aşırı aşırı cirkin ama fiziği ve saçı güzel oldugu için milletin peşinden koştugu kızlar tanıyorum
23 Yorumla
Soran+1 yılZayıf olmama ragmen fizigim berbat cunku genis omuzlu iri kemikliyim saclarimda uzun ama ona ragmen cirkinim
- +1 yıl
Öl ozaman ne diyim herşeyi yokuşa sürüyon
Soran+1 yılYokusa surmek degil gercekler insallah tek dilegin
Elsiz kolsuz insanlara bak kanser olanlara bak vucudunda yara olan hastalık olan insanlara bak zihinsel engelli insanlara bak ibret al mutlu ol.
67 Yorumla
Soran+1 yılAma bende guzel kizlarla kiyaslanip dislaniyim dimi.
Soran+1 yılBenim bu kadar olumlu bakabilecek bir hayatim yok malesef
Soran+1 yılEliniz yuzunuz duzgun en azindan benim gibi aynalara bakinca psikolojisi bozulan biri degilsiniz
Soran+1 yılSizde nezaketten siz gidin bence.
+1 yılYa gızım manyah mısın yorum atanlar sizde bı hadi ordan la önüne gelen kaba şeyler söylüyor, güzelsin ya bu kadar basit bak aynaya ve gülümse gülümserken ne kadar güzel olduğunu farket sonra mutlu ol sanki biz dünya yakışıklısi guzeliyizde hem sen kötü fizikli olmayı kendin secmedin seni aşağılayıp boş boş konuşmayı onlar seçti bunu da unutma beni gızım dkdkdksk salla gitsin Yaa güzelsin sennnn
00 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Dünyaya bir bak. Bazıları açlıktan ölüyor. Bazıları savaştan kaçarken. Bazılarıda sırf büyük devletler para kazansın diye. Bence şükredecek çok şeyin var.
12 Yorumla
Soran+1 yılBazilarida guzellikle bircok seyler elde ediyor onlar secdeden kalkmasin o zaman?
+1 yılBakım yap tabiki kendini sev. Tepeden tırnağa değiş. Kimse çirkin olmaz dediğin kadar
21 Yorumla
Soran+1 yılBakim yapiyorum yeterince. Ona ragmen kendimi begenemiyorum cunku kimse beni begenmiyor
Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Allaha asla isyan etme çarpılırsın. Boşver onları. Boyun kilon kaç? İlk olarak zayıf ol moda giyin !!!
01 Yorumla
Soran+1 yıl176 60 zayifa yakinim ama omuzlarim genis ve iriyim kiyafetlerimde gayet guzel
+1 yılBilgisayar oyunlarına verince kendini vakit geçiyor.
00 YorumlaBence önce isyan etmeyi bırak, gerisini bilmiyorum.
00 YorumlaAsıl çirkinlik şükürsuzluktur suphesizki insanı. en güzel surette yarattığını söyleyen bir Allaha iman ediyoruz gerisi teferruatddir
00 Yorumla
+1 yıl@Theravenbutnotbird instagramdan yazarsan yardımcı olabilirim sana dalga geçmek, aşağılamak vs. Hiç bir kötü niyetim yok, hayat senin hayatın istersen yazabilirsin istemezsen de keyfin bilir, seni zorlayamam. İyi geceler.
00 YorumlaDiğer konusunda 430 cevap paylaştı. Kendini değiştirmen lazım biryerden başla yoksa hiçbirşey değişmicek
06 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ona ragmen boyleyim bu yuzden artik disari bile cikmamaya karar verdim
Soran+1 yılFizik onemli degil
Soran+1 yılYuz icin sadece estetik care cok zor
Sakın isyan etme ne güzeller gördüm bir boka yaramayan mesela ben
03 Yorumla
Soran+1 yılKeske bende oyle olsam
Soran+1 yılNasil degilim? Benden kat kat guzel olanlar var kandirmaya luzum yok
Hepimiz brad pitt angelina jolie'yiz zaten. Kendini öyle görmekten vaz geç. Bakımlı ol emin ol güzelleşeceksin ve taliplerin olacaktır :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBir veya iki tane o kadar ugrasa degmez dogustan guzel olan gelip saniyesinde alir
Soran+1 yılBana sadik kalacak birini bulacak sans nerde bende?
+1 yılBu yazıyı halen daha görebiliyosan sana çay ısmarlamak ve çirkin olmadığını kanıtlamak isterim..
00 YorumlaSaçmalama be niye öirkin olasın eğer çok kötü hissdiyorsan kendini kuaforde en fazla 1 saate ihtiyacın var git biraz degişiklik yaptır moralin düzelir
00 YorumlaKalbin güzel buna eminim resim atsaydin daha iyi yardimci olurdik evet öküz cok dalga gece bilir ler resmini görmek isterim
02 Yorumla
Soran+1 yılKalbimde cok guzel degil kiskaniyorum cogu insani
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakim yapmayi dogru bildigine emin misin bakimli bir kadin cirkin olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılGuzel de olmaz sadece bakimli olur ben guzel olmaktan bahsediyorum
+1 yılYani biz ne desek seni teselli etmeyeceği için umarım kalbin ferahlar diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinle barışık ol öyle deme elin kolun gözün gitse daha mı iyi tövbe et isyan etme herkesin bir alıcısı vardır belki senle ben hiç belli olmaz😊
12 Yorumla
Soran+1 yılGuzel kizlarin on tane benimki belki bir tane. Nerede adalet? Guzel kizin alicisida daha deger verir boyle olunca
Cevap sahibi+1 yılBende yalnızım arkadaş olalım istersen belli mi olur hoşlanır belki birbirimizden
+1 yılben de çirkinim ama dışarı çıkıyorum sorun yapma bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklee icin sorun degil
- +1 yıl
yan icirkinmiyim ben :D yaa neden öyle dedin ki :(
Soran+1 yılBakmadim bile
- +1 yıl
:( küstüğm :(
Çirkin kadın yoktur. Kendine önem vermeyen kadın vardır
08 Yorumla
Soran+1 yılBakimliyim
Soran+1 yılCildime saclarima duzenli bakim yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum temizligime onem veriyorum guzel giyiniyorum ama temel saglam olmayinca bir onemi olmuyor
Soran+1 yılHayir iri kemikli ve uzunum
Soran+1 yıl60 kiloyum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereni cirkin buluyorsun yuzunu falan mı ona gore yardımcı oluyum
01 Yorumla
Soran+1 yılYuzumu fizigimi komple
Bosver herkes guzel olmak zorunda değil ozguvennli ol yeter
00 Yorumla
+1 yılgel konuşalım çirkinlik önemli değil insan önemli, :D
00 YorumlaBelkide çirkin değilsindir sana öyle geliyordur
35 Yorumla
Soran+1 yılImkansiz bu dediginiz. En ufak bir güzelliğim olsa bana yeter zaten bunlari soylemem. Hem sadece ben guzel olmadığımi soylemiyorum cevremdekiler ailem bile
- +1 yıl
Olsun o zaman bununla yaşamasını öğren , mesela çirkinliğini iyi huy, hoş sohbet vs. ile kapatabilirsiniz, en azından çirkinim ama elim ayağım tutuyor demelisin ne insanlar var çok güzel ama felç mesela ya da gözü görmüyor kısaca beterin beteri var bunları düşün kendini o şekilde teselli et
Soran+1 yılTeselli nereye kadar. Kizlar icin ic guzelligin onemi cidden onemli degil artik
- +1 yıl
Belki senin karşına da güzelliğin için değilde huyun suyun için seni sevecek birisi çıkacaktır , ayrıca çok merak ettim bir mesaj atsana ya gerçekten çirkinmisin yoksa bu sende ki takıntı mı bir bakalım , belki saçın başın makyajınla ilgili fikir de verebilirim değişiklik yaparsın
Soran+1 yılBelki cok zor ama
+1 yılHerşey guzellik değil
113 Yorumla- +1 yıl
herşey güzellik yakısıklılıkmış sayenizde öğürendik
Soran+1 yılFazla klise
- +1 yıl
@scorpionn26 öyle :D
- +1 yıl
- +1 yıl
madem öyle klişe lafları yazmayın
Soran+1 yılZamani gelince anlarsiniz
- +1 yıl
Gizli neye önem verdiğine bağlı şu taktigin cirkinlikle ilgili yaşadıklarımı anlatsam haline sukredersin ama anlatmam artık büyümeye b asladiysan hedeflerin varsa güzelliğin önemli bir konu olmadığı anlarsin
Soran+1 yılCirkin olmak hedeflerimin olmasina engel oluyor resmen. Hedeflerim olsa basarili oldam ne ise yarayacak diyorum cirkin olduğum için
- +1 yıl
Şişman olduğun için mi cirkinsin zayiflayabilirsin nasılsa gizlisi en fazla nasıl asagilandin anlat istersen
Soran+1 yılUzunum zayifim ama hep kisa minyon zarif olmak istedim, bunun icinde cozum yok. Yuzumse berbat kocaman egik burnum var elmacik kemiklerim hic yik gozlerimin alti cukur cenem cok sivri yuzum cok buyuk vs vs. Cok zor guzellesmem
- +1 yıl
Ne kadar asagilandin kendini asagilayip durmam disinda
Soran+1 yılBunlar gercekler ya aşağılamak degil cidden.
- +1 yıl
Sana göre güzel ya da değil ölene kadar sahip olduğun tek şey o bedenin sevsen iyi olur
+1 yılO kadar cirkin degilsindir
00 YorumlaFotonu at tavsiye verelim ya da evinde öl.
02 Yorumla
Soran+1 yılIkincisi daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsyan etde günah kazanmaya devam et
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah guzel yaratma sanatini neden benim ustumde kullanmamis diyorum sadece hakli degil miyim?
Cevap sahibi+1 yılHer körün bir topal alıcısı vardır bacım
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dert etme dua et
21 Yorumla
Soran+1 yılCok ettim de nereye kadar?
kime göre çirkin?
04 Yorumla
Soran+1 yılCogunluga gore
Soran+1 yılAilemde mi annem bile
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana çirkin hissettirenlerin ağzına tükiriyim.
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem